18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Giorgia Pinto - Lian Tran: 1

17. november 2021 kl. 09:00 - w15 - Heraklion - grus
17. nov. 2021 kl. 00:43 (Opdateret 17. nov. 2021 kl. 13:29) 17/11
35
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde i Grækenland

Chance (1-2): 57-43%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 2-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Et møde fra double i sidste måned med Pinto som vinder giver ikke det vilde egde, men formen peger også lidt hvert sin vej for de 2 spillere.

Pinto rammer snart 30 år og har aldrig vundet en titel i single, hvor der tidligere kunne være et helt kalenderår uden sejr på grus. Sin første titel på touren i double tidligere i år, og en finaleplads i single forrige uge, giver tro på hun vil have mere. Det er været 2 fine uger i Grækenland for Pinto, der dog fik den ubehagelige oplevelse at gå fra banen med 2 gange 0-6 i sidste uge. Hun har dog allerede været igennem 2 nemme kval kampe, og har derfor forhåbentlig fået rystet den af sig. 19-12 på grus i år hvilket pt. er hendes bedste stats nogensinde, så ikke en kvinde der er vandt til at boltre sig i succes. Hun er dog med stor plus for tiden, og det momentum kunne nemt give hende de ekstra procenter til sejr. Hun har allerede nu spillet masser af kampe i Grækenland, i forhold til modstanderen der først lige skal spille sig ind.

19 årig hollandske Tran vandt et par juniortitler som meget ung, og straks steg forventningerne til hende. Dette har hun ikke kunne efterkomme, hvor hun de sidste mange år stortset kun har gjort sig på det blå underlag. Hendes 4-10 på grus i år er hellere ikke en skræmmende statistik, hun har dog lidt plus på hardcourt. Hun kommer med 4 nederlag i sine seneste 5 kampe, og har svært ved at se hende komme helskindet igennem denne kamp. Hun har dog altid lidt sejr fra double hvor hun næsten fast spiller med søster, trods det er andre makkerskaber der har givet pokaler.

Tran har ved flere lejligheder vist hun kan steppe op, men tager vi de 2 spilleres nuværende periode i betragtning, er der flere ting der taler for sejr til Pinto.

Oddset tog et opsving, men har siden da været dalende. Normalt er jeg ikke fan af odds i denne størrelse, men syntes faktisk det er fint betalt i forhold til chancer for udfaldet af kampen.

God kamp.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback