18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Getafe - Osasuna: Begge hold scorer: Ja

Match center
19. december 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    José Munuera
19. dec. 2021 kl. 09:16 (Opdateret 19. dec. 2021 kl. 20:23) 19/12
92
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 42%
Betvalue: 102,90%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 1-0
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Getafe har fået større succes i deres kampe efter træner Flores er kommet til Madrid klubben!
Osasuna har stadig Arrasate bag roret og de forsætter med at skabe resultater!
Det taler for
 • Selvom Getafe har fået større succes med deres spil, så ligger de stadig på en 19. Plads med 12 point. Der er to point til at komme op over stregen! Osasuna ligger på en 11. Plads med 22 point og i midten af tabellen ser det også tæt ud. Så der masser af plads til rokering i pladserne når runderne afvikles! 
 • Begge hold skal selvfølgelig gå efter sejren, og det skal Getafe selvfølgelig også nu hvor de er på eget græs. Netop på eget græs har de haft størst succes. Deres to sejre i sæsonen er kommet på eget græs og de scorer også ofte på eget græs. Gæsterne fra Pamplona klarer sig fint på fremmed græs hvor de i sæsonen kun har tabt to kampe! 
 • Hjemmeholdet er begyndt at blomstre mere og de får også udnytte deres chancer forholdsvis mere end hvad de har gjort. Senest røg de godt nok ud af Copa'en da de tabte 5-0 til Baleares. Dog holdte de seneste stand imod Ath. Bilbao og tog point fra Alaves. Alle point tæller! 
 • Osasuna skaber altid gode chancer i deres kampe, og senest tog de point fra Barcelona. De skal nok til kampen med følelse af at kunne slå Getafe, og derfor tror jeg også de kommer på tavlen. Holdet fra Baskerlandet har ikke en dårlig offensiv, og slet ikke et dårligt hold ift. det skabe chancerne, og jeg er slet ikke i tvivl om at de nok skal få sat et par skud på mål! 
 • Getafe har faktisk heller ikke dårligt hold. Problemet er lidt for dem at de efter at Bordalas forlod klubben aldrig rigtig har kunne samle sig, og dermed har der været et helt enormt spild at styrker der ikke har kunne samle sig til et hold. Hvis de kommer med samme gejst som de gjorde imod Alaves kan de også komme på tavlen mod Osasuna! 
 • Samtidig er det værd at nævne at Getafe nok stiller med deres bedst angriber Unal der trods alt nok skal finde målet! 
Hold øje med
 • Kampen er blevet sat som en meget lavt scorende kamp derfor også det høje odds! Det er to til tider meget solide hold der møder hinanden og derfor kan chancerne være små! 
 • Getafe xG er godt i stigene kurs, men heller ikke noget man skal være imponeret af. Samtidig er deres xGA heller ikke det højeste, så de gør jo noget rigtig i deffensiven og ift. at holde modstanderen fra fadet! 
 • Flores har nemlig holdt fast i par af de gamle dyder, med en lav defensiv linje, og et mere robust spil. Det betyder også til tider at spillet går for langsomt og de dermed mister bolden! 
 • Osasuna har en lidt sjov rekord med at de ikke har scoret i de senest syv kampe når de har mødt et Madrid hold. Det er nu ikke noget man skal tænke for meget over! Dog kan det ske at de simplethen falder under den solide linje og ikke rigtig kommer igennem! 
 • Osasuna xGA på udebane er faldene, og det betyder at de har over de seneste kampe har fået mere styr på de defensive takter! Generelt scorer Osasuna og skaber flere chancer imod hold der åbner sig lidt op. Getafe er nok nødt til at komme lidt mere åben ud til kampen. Men over tid kan godt lukke sig ned! 
 • Samtidg kan Osasuna gøre det samme. Skulle de først komme foran så kan de også lukke ned for Getafes angreb! 
Oddsmarked

Hos bookmakerne er ret meget enig om at det er Getafe der skal være favoriter til opgøret her! 
Hos Bet365 kan man få oddsene: 2,45 - 2,90 - 3,30. Hvilket giver et CV på: 40% - 33% - 27%

For mig virker det lidt mærkeligt at der skal være 40% procent chance for at Getafe vinder kampen. De spillede senest 0-0 mod Bilbao og derefter 1-1 imod Alaves, den kamp burde de så havde vundet. 
Jeg forventer at Osasuna også har kigget de to kampe igennem og derfor er forberedt på hvor de skal slå til henne! 
Så skulle jeg anbefale et andet spil ville det være en Osasuna 0.0 AH altså en Draw No Bet linje! 

Oddset på Begge hold scorer her er sat alt for højt. Det skulle i min optik ligge omkring 2,20 - 2,25! Og derfor syntes jeg det skal afprøves! 

Kampens Forløb: 
 

Jeg forventer en kamp der godt kan få et lidt kedeligt udtryk. Men ikke så kedeligt at begge hold ikke nok skal komme ud og forsøge sig på alle tre point. Det er to hold der kan spille meget tungt defensivt fodbold, men samtidig også skabe robuste og kreative chancer. Jeg tror på begge hold kommer på tavlen fordi begge hold faktisk godt kan spille op med hinanden og scorer målene! 

Trup Nyt: 

Getafe: 3-5-2
Silva - Dakonam - Mitrovic - Cuenca - Iglesias - Alena - Arambarri - Maksimovic - Olivera - Unal -Sandro 

Osasuna: 4-5-1
Herrera - Vidal - U Garcia - Ramalho - Cruz - Barja - R Garcia - Torro - Moncayola - Sanchez - Kike

 

Kilder

Flashscore.com - Betxpert.com - Oddsportal.com - Understat.com - Whoscored.com - Youtube.com - Soccerway.com - Sportsmole.co.uk . Laliga.com - Marca.com - Getafecf.com - Osasuna.es 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app (p.t kun til Android)
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback