18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Getafe - Levante: (AH: +1,0) 2

Match center
16. maj 2021 kl. 18:30 - Fodbold, Spanien - LaLiga
Coliseum Alfonso Perez    Adrián Cordero
14. maj. 2021 kl. 06:32 (Opdateret 16. maj. 2021 kl. 20:27) 14/05
114
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 24-35-41%
Betvalue: 105,93%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 2-1
Onside Betting Spil nu hos Onside Betting
Selvom Getafe ikke er reddet endnu og stadig kan nå at rykke ned. Så venter der lidt af en opgave når de tager imod "Granotes" fra Valencia!
Det taler for
 • Levante er lang periode hvor de ikke fik scoret mål endelig kommet på den rigtige kurs igen, og de er nu begyndt at omsætte deres chancer til mål! Senest nåede de at tage vitale point i 3-3 kamp imod Barcelona der smed det hele væk.  Selvom Barcelonas forsvar burde havde stået bedre imod, så kunne de holde stand imod et Levante hold der kaster alt frem! 
 • Levante er reddet fra nedrykning. Med deres 40 point ligger de nu nummer 13 i ligaen. Motivationen over de sidste to kampe kan dog være at rykke i top 10! Det kræver at de vinder både over Getafe og Cadiz. Træner Lopez kunne sagtens finde på at gå efter det, og samtidig kunne det også handle om at få en sejr mere i hus en pausen! 
 • Getafe stillede nåede stærkere i seneste kamp imod Celta Vigo end hvad jeg antog og jeg er slet ikke i tvivl at de også kommer i stærkeste her. "Azulones" skal soom udgangspunkt gå efter sejr, men kan også stille sig tilfredse med et kryds.  Deres seneste kamp imod Celta Vigo, der spillede faktisk rent offensivt godt. De havde flest chancer og formåede at lukke noglelunde af. De tabte stadig 1-0! 
 • Levante har jeg engang hørt blive beskrevet som værende lidt af et "kamikaze" hold. De kaster alt frem så fremt de skulle være bagud. Levante kommer heller ikke til "Alfonso Perez" for at tabe, det er helt sikkert. De spiller offensivt til den, og spiller med en hvis bredde der godt kan sætte Getafes defensiv på lidt af en prøve! 
 • Netop Getafes defensiv har stået bedre. De har været gode med bolden på egen halvdel, og deres organisation har stået tungt og fast. Nu står de situation at de helst skal have en sejr. De kan i princippet godt med et kryds såfremt at Valladolid, Elche og Eibar smider point hvilket bør være sandsyndlig ift. hvem de møder. Men for Getafe er de nødt til at åbne lidt op, og det kan blive straffet! 
Hold øje med
 • Getafe var selvom de tabte seneste til Celta Vigo det bedre offensive hold. De fik dog ikke præcisionen på de chancer de skabte og derfor måtte de gå målløs fra banen. Nu har de fået noget tid til at træne igen, og overveje hvad gik galt, og det kan de tage med imod Levante der defensivt ikke har set stærke ud! 
 • Levante er gode rent offensivt, men defensivt står de bestemt ikke godt. Deres måde at håndtere omstillinger og angreb ned langs kanterne er ikke det bedste, og det betyder også at de har tilladt mål i deres seneste seks kampe. 
 • Levante har bestemt et af de højere snit på xGA listen på fremmedgræs. Hvorimod Getafe på eget har et af de laveste. Det har selvfølgelig en effekt. Samtidig kan det smides ind at det ikke er en katastrofe hvis Levante taber. Dog ville en point deling så være at foretrække. Levante må dog også komme med lidt selvtillid til kampen her med det comeback de lavede imod Barcelona! 
 • Jeg er sikker på Getafe stiller i stærkeste opstilling, men jeg er mere usikker på hvilken opstilling Træner Lopez vælger at komme i. Der er to runder tilbage, og Levante er reddet, det var de også imod Barcelona. Men det kunne godt ses at han vælger skifte lidt ud i defensive og på midtbanen! 
Oddsmarked

På oddsmarkedet har bookmakerne gjort Getafe til de helt store favoritter. Højeste odds på en sejr til dem er ved Betfair til odds 1,75. Rent motivations mæssigt giver det mening syntes jeg. 
Det rene 1X2 marked ved Bet365 ligger på: 1,65 - 3,75 - 5,50. Det giver et CV på: 57% - 25% - 17%. At Levante alligevel skal være 17% favoritter her syntes jeg virker en smule for lavt. Om de så decideret tager en sejr med hjem er jeg også usikker på. Derfor syntes jeg er at odds 1,73 på +1 AH væddemålet faktisk er et rigtig godt bet. 
Skulle Getafe vinde med ét mål får vi pengene tilbage, vinder de med to eller flere er det tabt. Krydser kampen eller vinder Levante vinder vi. 
Chancevurdering her er sat ud fra Getafe -1 AH - Getafe 0,5 AH - Levante +1 AH! 

Vi skal tilbage til 2019 for at finde den seneste Getafe sejr over Levante! 

Kampens Forløb: 

Jeg forventer at Getafe kommer ud for tage kontrol over kampen og styre forløbet på deres præmisser. Dette ville klart være fordelen for Getafe da de så stille og roligt over tid kan bygge deres angreb og finde ud af hvor Levante er svageste. 
Levante er ikke til at stille sig dybt og kompakt. Det er ikke som sådan noget de praktisere, derfor ville det klart være en ulempe for dem. 
Alt efter hvilket hold de stiller med så ser jeg mere at Levante så vil forsøge at skabe kaos i Getafes rækker med deres hurtige angreb, omstillinger og deres brug af bredden på banen. Dette kan få Getafe sat lidt i knæ og give muligheder væk. Levante skal nok prøve at få nettet bolden og forhåbentlig da også mere end én gang. De giver ikke op bare fordi de er bagud eller er presset. Det så man som eksempel imod Barcelona. 
Getafe er lidt svære at blive kloge på. De har en god organisation der kan slå kampens forløb ihjel. Men de er nødt til at komme over på anden bane halvdel og satse mere. Det bør give Levante muligheder! 

Trup Nyt: 

Klart ville det bedste være hvis begge hold kommer i stærkeste opstilling. Det forestiller jeg mig Getafe gør, og egentlig også at Levante gør det. Men der kan blive skiftet lidt ud i truppen hos gæsterne! 

Getafe forventer i en 4-4-2 formation: 
Soria - Suarez - Dakonam - Chema - Olivera - Iglesias - Maksimovic - Alena - Cucurella - Angel - Unal
Fravær: Cuchu - Poveda

Levante forventer jeg i 4-4-2 formation: 
Fernandez - Miramon - Vezo - Duarte - Tono - de Frutos - Rober - Melero - Bardhi - Roger - Morales
Fravær: Radoja - Vukcevic
Tvivlsom: Campana 

Kilder

Flashscore.com - Whoscored.com - Understat.com - Betxpert.com - Laliga.com - Getafecf.com - Levanteud.com 

 • Høj teoretisk tilbagebetalingsprocent
 • Fremragende app
 • Danskejet

Kommentarer

Feedback