18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
31. oktober 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Maurizio Mariani
30. okt. 2021 kl. 12:26 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 16:54) 30/10
203
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 52-26-22%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-0
888sport Spil nu hos 888sport
Det er nu at Genoa og Ballardini skal vende bøtten, og bør have gode muligheder mod oprykkerne fra Venezia. Gæsterne vil være tilfreds med et point og stå kompakt, men Genoa skal til at i gang hvis de skal væk fra bunden, og det må ikke gå galt.
Det taler for
 • Genoa har ikke ikke imponeret indtil videre i sæsonen, men flere af spillerne har masser af erfaring i disse head to head opgør i bunden af tabellen i Serie A, og hjemmebanen bør blive til Genoas fordel søndag eftermiddag på Stadio Luigi Ferraris i Genova.
 • Venezia tabte i midtugen hjemme mod oprykkerne og bundholdet fra Salernitana, og hvor man ikke imponerede på nogen måde, og tabte fortjent.
 • Gæsterne fra Venedig og træner Paolo Zanetti ser ikke ud til at have fundet en fast start ellever endnu, og man prøver at spille på forskellige måder fra kamp til kamp, og det virker ikke helt holdbart i længden.
 • Venezia må undvære træner Paolo Zanetti på bænken som er i karantæne til opgøret, og det er en klar svækkelse, og yderligere er walisiske Ampadu ude med karantæne, mens Vacca på midtbanen og Johnsen i angrebet begge er ude med skader.
 • Genoa er begyndt at få vigtige profiler tilbage igen og som har været ude med skader, og ser ud til næsten at kunne stille i stærkeste opstilling hvis man ser bort fra Vanheusden og Maksimovic.
 • Jeg forventer at det bliver et opgør hvor Genoa skal sætte sig på kampen fra start af, og styre tempoet., og med den rutine flere spillere har i disse bundopgør så bør det være muligt.
 • Træner Davide Ballardini er max presset, og ledelsen var ude at sige at de to opgør imod Spezia og Venezia minimum skulle give fire point, ergo dette opgør skal give tre point hvis ikke Ballardini skal fyres.
Hold øje med
 • Venezia har været svære at imod indtil videre i sæsonen fordi man fra kamp til kamp har skiftet meget ud på flere pladser, og ikke har en ideel start ellever.
 • Selvom oprykkerne fra Venedig har tabt fire ud af de første seks udekampe i sæsonen, så er det ikke fordi at man har været spillet ud af banen på nogen måde.
 • Genoa har underpræsteret indtil videre i sæsonen, og man har haft en tendens til at man skal bagud før man begynder at vise vilje og intensitet, og er man ikke klar fra start i dette opgør kan man komme i problemer igen.
 • Venezia kommer ikke til Genoa for at underholde, man spiller med de midler man har, og vil være ganske fint tilfreds med en pointdeling.
 • Hjemmeholdet fik et heldigt point senest i udekampen i La Spezia, men hvor man efter spil og chancer burde have tabt.
Oddsmarked

888sport er i odds 2,05 på en Genoa sejr, mens Marathonbet er i odds 2,03 , og oddset har været en lille smule faldende hos flere bookmakere.

GENOA: Il Grifone har ikke meget at smile af efter de første ti spillerunder med kun syv point i tabellen, og kun en sejr som kom på Sardinien over Cagliari på 3-2, og efter at have været bagud med 2-0 i opgøret, og det har været opskriften indtil videre i sæsonen, at man ikke har været klar fra start i flere opgør, og først har skulle være bagud før man er vågnet op.

Genoa har på papiret et ganske fint mandskab som sagtens kunne slutte stille og roligt i nærheden af midten af rækken, men en svag defensiv som det har været i de seneste mange sæsoner, og man yderligere ikke scorer nok mål til at lukke opgørene, og til tider har set ud til ikke have de store ideer i deres spil gør, at det igen i den kommende sæson kan blive en hård omgang om at overleve.

Nu gælder det så oprykkerne fra Venezia søndag eftermiddag hjemme på Stadio Luigi Ferraris, og hvor tilhængerne og ledelse kun har et krav, man skal vinde opgøret og hente tre vigtige point for ellers kan træner Davide Ballardini snart være fortid i klubben, og der er heller ikke ret meget andet at gøre.

Genoa har været ude i disse opgør flere gange i de seneste sæsoner, og hvor man har kæmpet om overlevelse, og den erfaring er til hjemmeholdets fordel, og mod et gæstende mandskab som ikke har været i Serie A i nitten år og hvor flere af spillerne aldrig har spillet i Serie A.

Nu skal bøtten ganske enkelt vendes, og det må betyde at man kommer til at se et spillestyrende hjemmehold, og som vil jagte de tre point fra start, og mulighederne bør være gode, og mod et gæstende mandskab som bestemt ikke har imponeret indtil videre i sæsonen.

Genoas hjemmebanestatistik: 0-2-2, målscore 7-9.

Trupnyt: Skaderne er blevet meget mindre hos hjemmeholdet, dog er Vanheusden og Maksimovic forsat ude i det defensive, men træner Ballardini har flere at vælge imellem så helt svækket er man ikke.

Genoas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Sirigu- Ghiglione, Biraschi, Vasquez, Criscito- Rovella, Badelj- Kallon, Pandev, Cambiaso- Destro.

VENEZIA: Gæsterne fra Venedig kommer til den italienske havneby med et 1-2 nederlag fra midtugens hjemmekamp imod oprykkerne og bundholdet fra Salernitana, og hvor man efter spil og chancer fortjent tabte, dog skal det nævnes at man fik et meget tvivlsom rødtkort i opgøret, og Salernitanas sejrsmål først kom i det 95 minut.

Venezia kommer til at kæmpe hårdt for overlevelse i denne sæson, og er et mandskab som jeg har utrolig svært ved helt at finde ud af, men det har træner Paolo Zanetti også da han efter ti spillerunder endnu ikke har fundet en ideel start -11 og fra kamp til kamp bliver der skiftet ud på flere pladser, og det er ikke optimalt hvis man skal kunne overleve, og det eneste positive ved det er at modstanderne ikke helt kan forberede sig på dem.

Underholdning tror jeg ikke at man skal forvente fra Venezia i søndagens udekamp, man spiller med de midler man har og kan man få et point med hjem fra dette vigtige opgør så vil man være ganske fint tilfreds, samtidigt med at træner Zanetti er i karantæne efter det rødekort i den seneste hjemmekamp, og det er en svækkelse at man ikke har ham til guide spillerne fra bænken.

Det ligner en vanskelig opgave man skal på søndag eftermiddag, og imod et Genoa mandskab som er presset, men de fleste som følger italiensk fodbold ved at spiller tingene ikke for hjemmeholdet så kan de hurtigt få Gradinata Nord på nakken, men skal Venezia have point i dette opgør så skal man spille langt bedre end det var tilfældet senest imod Salernitana, men man har indtil videre ikke imponeret på udebane.

Venezias udebanestatistik: 1-1-4, målscore 4-12.

Trupnyt: Træner Paolo Zanetti er i karantæne til opgøret, og det samme er walisiske Ampadu på midtbanen, yderligere er norske Johnsen(fast-reserve) i angrebet skadet, og det samme er Vacca(reserve-fast) på midtbanen.

Venezias forventede startopstilling: 4-3-3: Romero- Mazzocchi, Svoboda, Ceccaroni, Haps- Crnigoj, Busio, Kiyine- Aramu, Henry, Okereke.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, Tuttomercatoweb.com, veneziafc.it, sportmediaset.mediaset.it

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback