18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Sampdoria: Under 2,5 Mål

Match center
3. marts 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Luca Pairetto
2. mar. 2021 kl. 09:35 (Opdateret 3. mar. 2021 kl. 22:37) 02/03
104
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 104,72%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-1
888sport Spil nu hos 888sport
Det ligner et tæt og jævnbyrdigt Derby Della Lanterna, og det dufter ikke af en målfest. Det er årets opgør får begge og det kan betyde håndbremsen bliver sluppet, men det bør ikke blive tilfældet da ingen vil tabe Genova derbyet.
Det taler for
 • Det ligner et tæt og jævnbyrdigt Derby Della Lanterna, og det dufter normalt ikke af mange mål eller en målfest, men tværtimod et lokalopgør med få mål, og i de seneste otte indbyrdes opgør er syv af opgørene gået Under 2,5 mål.
 • Efter at Davide Ballardini er kommet til som ny træner i Genoa har man haft stort fokus på det defensive, og er blevet meget bedre til at lukke af i bagkæden, og man kan til onsdagens lokalopgør stille i stærkeste opstilling i det defensive.
 • Træner Claudio Ranieri hos Sampdoria er kendt for sin stærke defensive taktik og har vist flere gange i denne sæson hvordan man henter vigtige point hjem på en defensiv tilgang til opgørene.
 • Genova derbyet er kendt for at være hårdt spillet, og ikke mindst med masser af frispark og stop i spillet, hvilket betyder at rytmen og tempoet i opgørene bliver slået i stykker, og det kan også blive tilfældet onsdag aften.
 • Sampdoria har ikke scoret i de seneste to opgør mod Lazio og Atalanta, og hvor man har skabt meget lidt, og i de seneste seks spillerunder er fem af opgørene gået Under 2,5 Mål.
 • Begge trænere valgte i søndagens opgør at spare en del vigtige profiler mod Inter og Atalanta, og med henblik på onsdagens Derby Della Lanterna da dette opgør er vigtigere end opgørene i weekenden, og det betyder at begge kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og ikke mindst med udhvilet profiler, hvilket gør opgøret mere jævnbyrdigt.
 • Det omvendte opgør tilbage i november sluttede 1-1 og var et opgør med ganske få chancer, og hvor begge jo længere man kom ind i opgøret stillede sig tilfreds med uafgjort, og det kan godt gå hen og blive samme billede onsdag aften i Genova.
Hold øje med
 • I de seneste fem spillerunder er fire af Genoas opgør gået Over 2,5 Mål.
 • Genoa har kun besejret Sampdoria en gang i de seneste fem år i Derby Della Lanterna i Serie A.
 • De to mandskaber tørnede senest sammen i november i Coppa Italia, og her vandt Genoa med 3-1.
 • Stemningen er normalt unik på lægterne når de to mandskaber tørner sammen i Derby Della Lanterna, og uden tilskuere vil der ikke være samme pres ned mod spillerne, og det kan betyde at spillerne tør mere end hvis det var med tilskuere.
 • Sampdoria har Quagliarella og Balde i angrebet to offensive spillere som kan gøre ondt på bysbørnene, men Genoa har bestemt også stærke folk i det offensive i Destro og Shomurodov som tilsammen har scoret tolv af Genoas 26 sæsonmål indtil videre.
Oddsmarked

888Sport er i odds 1,87 på Under 2,5 Mål i onsdagens Derby Della Lanterna i Genova, og samme odds kan man få hos Unibet, men de fleste bookmakere er i øjeblikket under odds 1,80 på Under 2,5 mål.

GENOA: Efter et dårligt efterår og hvor tingene bestemt ikke fungerede for Genoa må man sige at det har ændret sig siden at Rolando Maran blev fyret og Davide Ballardini endnu engang er kommet til på trænerposten, man har fået vendt tingene med både sejre, flot offensivt fodbold og ikke mindst styr på en defensiv som i starten af sæsonen har store problemer og udfordringer i flere opgør.

Med fjorten spillerunder tilbage af dette års Serie A og otte point ned til Cagliari som er tredjesidst i tabellen er intet afgjort endnu for Genoa, men som spillet har været efter at Ballardini tiltrådte lige inden jul og med kun to nederlag i de seneste elleve spillerunder så skal det gå meget galt hvis Il Grifone skulle rykke ned i Serie B i denne sæson, og jeg har svært ved at se at mandskabet skulle komme i problemer med at overleve, og man burde have lært af de seneste to sæsoner hvor Serie B har været meget tæt på.

Genoa tabte søndagens udekamp mod formstærke Inter med 3-0, men i et opgør hvor træner Ballardini valgte at spare en del af de faste startere med henblik på onsdagens Derby Della Lanterna, og fordi man på forhånd sandsynligvis ikke havde forventet at få noget med hjem fra Milano, og derfor ingen grund til at få skadet nogen af de vigtige profiler eller blive ramt af karantæne inden noget som ligner sæsonens største opgør for klubben mod bysbørnene fra Sampdoria.

Det ligner et tæt og jævnbyrdigt opgør og hvor derbyet kan blive afgjort på en tilfældighed, men Genoa spiller normalt lige til grænsen i dette derby og ved at skal man stoppe Sampdoria som normalt spiller meget på omstillingerne så kræver det at man rammer dem fysisk,og går til de hurtige spillere som Damsgaard og ikke mindst Balde, og det som tæller mest er ikke at tabe dette opgør.

Genoas hjemmebanestatistik: 4-3-5, målscore 18-19.

Trupnyt: Genoa kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, man må kun undvære Biraschi(reserve) i midterforsvaret og Pellegrini(reserve) venstreback.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Masiello, Radovanovic, Criscito- Zappacosta, Zajc, Badelj, Strootman, Czyborra- Destro, Shomurodov.

SAMPDORIA: Man kommer til onsdagens derby med to nederlag i træk efter at have tabt mod to formstærke mandskaber som Lazio og Atalanta, og i søndagens hjemmekamp mod sidstnævnte valgte træner Claudio Ranieri at spare en del af profilerne som Quagliarella, Keita Balde og Antonio Candreva med henblik på onsdagens lokalopgør mod bysbørnene fra Genoa, og det betyder at man i onsdagens opgør igen stiller i stærkeste opstilling.

Sampdoria er placeret i midten af rækken på en tiendeplads med tredive point, og tolv point ned til Cagliari som er tredjesidst i tabellen og som man møder søndag aften i Genova, og det ser ikke ud til at man kommer i problemer med at overleve i denne sæson og efter en række gode resultater med blandt andet sejre over Lazio og Inter i denne sæson, og mandskabet er ganske enkelt for stærkt til at komme med i nedrykningskampen, og har kun ti point op til de matematisk 40 point som normalt betyder overlevelse i Serie A.

Det er ikke blevet til sejre over bysbørnene i de seneste to indbyrdes opgør i Serie A samt i Coppa Italia hvor det blev til et 1-3 nederlag tilbage i november, og derfor må Sampdoria være sulten efter at komme tilbage på sporet igen med en sejr, og især efter to nederlag i de seneste to opgør i Serie A, og hvis der er et opgør som man for alt i verden gerne vil vinde så er det Derby Della Lanterna.

Genoa har stået stærkt defensivt og har bestemt midlerne til at lukke ned for Sampdoria, og skal man hente tre point i dette opgør så kræver det mere skarphed i det offensive, og ikke mindst fart over kanterne hvor man bestemt godt kan gøre ondt på bysbørnene og især med Damsgaard som har set stærk ud i foråret, samtidig med at Quagliarella sandsynligvis nok skal komme frem til de normalt to, tre store chancer, og Balde med sin hurtighed kan blive et farligt våben, og som det er tilfældet for Genoa vil Sampdoria ligeledes for alt i verden ikke tabe dette lokalopgør.

Sampdorias udebanestatistik: 4-2-6, målscore 14-17.

Trupnyt: Sampdoria kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero- Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello- Jankto, Silva, Ekdal, Damsgaard- Quagliarella, Keita Balde.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, sampdoria.it, sportmediaset.mediaset.it, sampdorianews.net, genoanews1893.it

 • Mange specialspil
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback