18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Sampdoria: Under 2,5 Mål

Match center
14. december 2019 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Daniele Doveri
9. dec. 2019 kl. 16:22 (Opdateret 14. dec. 2019 kl. 22:42) 09/12
192
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 43-57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det er to kriseramte hold og frygten for nederlag kan spille ind, og gør det taktisk. Begge mandskaber har hårdt brug for tre point og det kan betyde mere offensivt spil, men dette derby er tit jævnbyrdigt, grimt, målfattigt, og det ligner det igen.
Det taler for
 • Sampdoria har problemer offensivt i denne sæson man skaber for lidt og scorer for lidt.
 • De seneste fem lokalopgør er alle gået Under 2,5 mål.
 • Derby Della Lanterna er tit et hårdt spillet opgør, chancefattigt og det bliver det sandsynligvis også her mellem to kriseramte mandskaber.
 • Genoas træner Thiago Motta har fået et ultimatum de kommende to kampe skal give point, og det kan betyde en forsigtig tilgang fra Genoas side.
 • Fire af Sampdoria seneste seks opgør er alle gået Under 2,5 mål.
 • Genoa må undvære både Kouame og Pandev til dette derby, hvilket svækker dem offensivt.
 • Defensivt er Sampdoria blevet bedre efter at Ranieri kom til, og kan lukke ned for et svækket Genoa angreb.
 • Begge mandskaber vil ikke tabe dette opgør, da det er et derby, men også pga tabellen og det kan betyde en meget taktisk affære.
Hold øje med
 • Begge mandskaber er sulten efter tre point og det kan betyde at man spiller mere offensivt.
 • Fem af Genoas syv hjemmekampe i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål.
 • Sampdoria spillede noget som ligner sæsonens bedste udekamp senest i Cagliari, hvor man scorede tre mål men alligevel tabte.
 • Genoa er det mandskab som har lukket flest mål ind i Serie A indtil videre.
 • Defensivt har Genoa haft store problemer i denne sæson, og det kan gæsterne måske udnytte.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,83 og åbnede i odds 1,76, Betsafe er også i odds 1,83, mens Bethard er i odds 1,80. En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,86 og åbnede  i odds 1,74.

GENOA: Efter at have smidt en 2-0 føring i søndagens udekamp mod Lecce, hvor det blev til 2-2 og hvor man sidst i opgøret måtte spille ni mod elleve kradser krisen hos Genoa, og træner Thiago Motta kan være fortid i klubben, hvis det bliver til et nederlag i søndagens lokalopgør mod Sampdoria.

Efter nederlaget hjemme mod Torino var budskabet klart fra tilhængerne Motta skal fyres, og Davide Ballardini skal tilbage som træner i klubben, han har reddet klubben tre gange før fra at rykke ned i Serie B, og Motta har indtil videre ikke kunne ændre problemerne hos Genoa, og klubejer Preziosi er ikke kendt for at have tålmodighed, og spørgsmålet er hvor længe Motta er i klubben.

Offensivt er man uden Koume som er skadet og har været ude den seneste måned, yderligere blev Pandev udvist i Lecce, hvilket betyder at man offensivt mangler kvalitet, og det ligner et meget tæt og jævnbyrdigt opgør mod Sampdoria, og hvor begge ikke vil tabe dette derby.

Genoas hjemmebanestatistik: 2-1-4, målscore 8-10.

Trupnyt: Kouame(fast) angrebet er ude resten af sæsonen, Pandev(reserve-fast) angrebet er i karantæne, Zapata(fast)  i midterforsvaret er skadet, Lerager(fast-reserve) midtbanen er skadet, Agudelo(reserve) på midtbanen er i karantæne.

Genoas forventede startopstilling: 4-3-3: Radu- Ghiglione, Romero, Biraschi, Criscito- Cassata, Schøne, Sturaro- Gumus, Pinamonti, Cleonise.

SAMPDORIA: Naboerne fra Sampdoria er bestemt ikke meget bedre kørende end Genoa, man skuffede gevaldigt i søndagens hjemmekamp mod Parma hvor det blev til et 0-1 nederlag på mere eller mindre den eneste chance gæsterne havde i opgøret, Sampdoria ramte både træværket og brændte straffespark så endnu et opgør hvor man ikke havde heldet på sig side, det positive var dog at man igen defensivt stod ganske stærkt.

Træner Claudio Ranieri har ændret en del efter hans ankomst, men offensivt kniber det stadigvæk man skaber for lidt og scorer for lidt, samtidig med at man til tider virker uden ideer og for langsom i spillet, og det gør at man ikke henter flere point, og derfor kommer til at kæmpe om at undgå at rykke ned hvis tingene ikke ændre sig efter jul.

Man har normalt et godt tag på Genoa i Derby Della Lanterna de sidste syv lokalopgør hvor Genoa har haft hjemmebanefordelen har man nemlig ikke tabt, det ligner dog et meget tæt og jævnbyrdigt opgør, og især når man kigger på tabellen hvor begge helst skal ud af dette opgør med point på kontoen.

Sampdorias udebanestatistik: 1-0-6, målscore 7-16.

Trupnyt: Sampdoria mangler et par spillere, men lige bortset fra Bereszynski(fast) højreback er det kun reserve og backup spillere som er ude som Bonazzoli, Barreto, Bertolacci og Depaoli(reserve-fast) højreback.

Sampdorias forventede startopstilling: 4-4-2: Audero- Thorsby, Ferrari, Colley, Murru- Ramirez, Ekdal, Linetty, Jankto- Gabbiadini, Quagliarella.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, genoacfc.it, tuttomercatoweb.com, sampdoria.it, ilsecoloxix.it

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback