18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Fiorentina: Begge hold scorer: Ja

Match center
18. september 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Livio Marinelli
13. sep. 2021 kl. 09:17 (Opdateret 18. sep. 2021 kl. 17:04) 13/09
128
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det dufter af mål mellem to mandskaber som defensivt har svært ved at lukke af. Genoa skal have lukket af defensivt hvis de ikke skal i problemer i denne sæson, men Vlahovic virker skarp hos La Viola, og begge hold spiller meget offensivt.
Det taler for
 • Defensivt er Genoa mere end til at tale med i øjeblikket, man har lukket otte mål ind i de første tre spillerunder i Serie A, plus de to mål man lukkede ind i hjemmekampen i Coppa Italia imod Perugia fra Serie B.
 • Genoa så rystende elendig ud i det defensive i weekendens opgør på Sardinien, og var det ikke pga et par gode dødbolde, og man fik vendt 0-2 til 3-2 så havde man tabt opgøret, og her kommer man op imod et Fiorentina mandskab som virker spændende i denne sæson, og som spiller flot offensivt fodbold.
 • Fiorentina har vundet to af de tre første opgør i sæsonen, og vandt senest ude imod Atalanta i Bergamo, og især Vlahovic virker skarp i det offensive, og med den gavmildhed som hjemmeholdet har i det defensive, så bør og skal Fiorentina kunne skabe chancer i det offensive, og ikke mindst scorer.
 • Offensivt har Genoa noget at skyde med, og med spillere som Destro, Pandev, og Ekuban, og på dødbolde som man så senest imod Cagliari, og gæsterne fra Firenze har lukket mål ind i samtlige opgør i sæsonen indtil videre.
 • I de seneste fire indbyrdes opgør i den italienske havneby, har begge hold scoret i tre af opgørene.
 • Genoas seneste ti hjemmekampe har begge hold scoret i ni af opgørene, og det seneste opgør imellem de to mandskaber tilbage i april i Genova sluttede 1-1.
 • Fiorentinas tre første opgør i sæsonen er sluttet med at begge hold har scoret,
Hold øje med
 • Fiorentina har ikke besejret Genoa i de seneste seks indbyrdes opgør, og fem af opgørene er sluttet uafgjort, og tre af opgørene er sluttet uden mål overhovedet.
 • Skal Genoa ikke i problemer i denne sæson, så kræver det at man kan få lukket ned defensivt, og otte mål allerede efter tre spillerunder er ikke godt nok, og mod et offensivt mandskab som Fiorentina skal man lukke ned for at få point.
 • Genoa vil være tilfreds med et point i dette opgør, og det kan gæsterne fra Firenze bestemt også leve med for at forsætte den gode start på sæsonen.
 • Fiorentina stod ganske stærkt defensivt senest i Bergamo, og fik lukket godt ned for et normalt utrolig farligt offensivt mandskab som Atalanta, og hvor keeperen Terraciano havde flere flotte redninger.
 • Vlahovic blev pakket godt ind senest imod Atalanta, og der skulle to straffespark til før at han kom på måltavlen.
 • Genoa er kendt for at spille på fysikken, og skal de have stoppet gæsternes indtil videre flotte offensive spil, så er det på fysikken at de skal stoppes, og det kan betyde et opgør med mange stop i spillet.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,75 på at begge hold scorer lørdag eftermiddag, mens Nordicbet er i odds 1,72.

GENOA: Hjemmeholdet fik tre vigtige point på Sardinien med en 3-2 sejr, og efter at have været bagud 2-0 i opgøret, men det store spørgsmål er om Cagliari faldt i søvn eller om Genoa fik vendt den dårlige start på sæsonen, og hvor man i de to første spillerunde havde tabt mod to store mandskaber som Inter ude, og Napoli hjemme.

Problemet er dog forsat det defensive, og hvilket man også så i søndagens opgør på Sardinien, og mod et Cagliari mandskab som burde have lukket og slukket opgøret. Træner Davide Ballardini skal have arbejdet hårdt på den bagerste kæde for man hænger ganske enkelt i bremsen, og usikkerheden er tydelig at få øje på hos Genoa, og får man ikke ændret på defensiven i en fart så kommer man i store problemer i denne sæson.

Det dufter af et tæt og jævnbyrdigt opgør lørdag eftermiddag, man har ikke tabt hjemme til Fiorentina i de seneste seks indbyrdes opgør, men gæsterne fra Firenze virker spændende i denne sæson med den nye træner Vincenzo Italiano, og som offensivt har set ganske skarp ud, og det gør at dette opgør kan blive en dreng eller pige, og hvor det bestemt lugter af mål imellem to mandskaber som har svært ved at lukke af defensivt, og især Genoa.

Genoas hjemmebanestatistik: 0-0-1, målscore 1-2.

Trupnyt: Genoa ser ud til at kunne stille i noget som ligner stærkeste opstilling til lørdagens hjemmekamp, men mon ikke Fares starter inde fra start på midtbanen efter de to mål senest på Sardinien.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Sirigu- Vanheusden, Biraschi, Criscito- Sabelli, Fares, Rovella, Hernani, Cambiaso- Pandev, Destro.

FIORENTINA: Seks point i de første tre spillerunder, og under den nye træner Vincenzo Italiano som er kommet til fra Spezia lover godt for Firenze mandskabet, og især lørdagens udesejr i Bergamo på 2-1 over Atalanta kan kun have give selvtillid i Toscana.

Træner Vincenzo Italiano er ved at bygge en ny spillestil op hos Fiorentina, offensivt fodbold og ikke mindst underholdne at se på, og allerede i første spillerunde i udekampen imod Roma, og hvor det blev til et 1-3 nederlag, og hvor man spillede ti imod elleve kunne man se en stor forskel på Fiorentina mandskabet fra sidste sæson, og i denne sæson.

Det lover godt for Firenze mandskabet efter et par meget dårlige sæsoner, og selvom det er tidligt på sæsonen, så kan Fiorentina bestemt godt gå hen og blive den store overraskelse i denne sæson i Serie A, og især med unge Vlahovic i angrebet som virker skarp i det offensive, og en midtbane som er blevet forstærket med Torreira fra Arsenal.

Fiorentina har det normalt ikke nemt når de spiller på udebane imod Genoa, men den gavmildhed som hjemmeholdet har haft i de første tre spillerunder i sæsonen, så bør og skal gæsterne kunne komme frem til chancer, og ikke mindst prøve at sætte sig på opgøret, selvom det er på udebane, jeg synes det dufter af point til Fiorentina i dette opgør, og spørgsmålet er om det bliver til et eller tre point.

Fiorentinas udebanestatistik: 1-0-1, målscore 3-4.

Trupnyt:Venuti på højrebacken udgik i lørdagens opgør i Bergamo, og er sandsynligvis ude til lørdagens opgør, men ellers kan Fiorentina stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Fiorentinas forventede startopstilling: 4-3-3: Dragowski- Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi- Bonaventura, Torreira, Castrovilli- Callejon, Vlahovic, Gonzalez.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, fiorentina.it, lanazione.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback