18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Brescia: Under 2,5 Mål

Match center
26. oktober 2019 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Rosario Abisso
25. okt. 2019 kl. 06:22 (Opdateret 26. okt. 2019 kl. 22:41) 25/10
195
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 103,87%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 3-1
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
Kriseramte Genoa har fået ny træner, og det må betyde fokus på det defensive. Brescia er et taktisk stærkt hold,som kan gøre ondt med især Balotelli, men det ligner en taktisk affære som meget vel kan betyde få chancer og mål.
Det taler for
 • Genoa er kriseramt, og med en ny træner må fokus være at få lukket af fra start.
 • Brescia er et meget stærkt og kompakt mandskab, de scorer ikke meget og lukker heller ikke mange mål ind.
 • Romero og Biraschi er tilbage i Genoa forsvaret, hvilket styrker dem i forhold til senest i Parma.
 • Gæsterne har stået stærkt defensivt på udebane, og i de første fire opgør på fremmed græs er de tre gået under 2,5 mål.
 • Brescia fik lukket godt ned i mandagens hjemmekamp mod et formstærkt Fiorentina mandskab, og kan gøre det samme her mod en svagere modstander.
 • Offensivt har Genoa ikke været skræmmende, og mangler noget kvalitet.
 • Begge kan leve med en pointdeling, og især Genoa og det kan betyde en taktisk og lukket affære.
Hold øje med
 • Genoa har lukket fjorten mål ind i de seneste fem spillerunder.
 • I Genoas seneste fem opgør er de fire gået over 2,5 mål.
 • Brescias seneste fire opgør er de tre gået over 2,5 mål.
 • Hjemmeholdet er i krise, og Brescia har en offensiv som kan gøre ondt på hjemmeholdet.
 • En ny træner kan ikke ændre ret meget på en uge, og spørgsmålet er hvor meget har Motta kunne gøre i Genoa.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 2,16 hos Cashpoint og er nu i odds 2,21, mens Betfair er i odds 2,15 og 888sport er i odds 2,14. En toneangivende licensløs bookmaker åbnede i odds 2,04, og er nu i odds 2,20.

GENOA: Il Grifone er krise og Andreazzoli fik en fyreseddel efter 1-5 nederlaget i Parma, hvor man lignede det klart svageste mandskab i Serie A i øjeblikket og hvor intet fungerede, og man står i samme situation som i sidste sæson efter otte spillerunder, hvor Davide Ballardini blev fyret efter 1-3 nederlaget hjemme mod Parma, og Ivan Juric tog over.

Genoa har valgt at ansætte Thiago Motta, jeg tror ikke han holder sæsonen ud og spørgsmålet er om han holder året ud, han kender klubben fordi han spillede en sæson i den italienske havneby, men han kommer fra et job som U19 træner i Paris SG, og har ingen form for erfaring som træner på det her niveau og det virker som en desperat ansættelse.

Det som først og fremmest tæller for Genoa det er at få lukket af i det defensive, man lukker for mange mål ind og ja man manglede et par vigtige brikker i forsvaret ude mod Parma, men tingene fungerede ikke inden opgøret i Parma, og det bliver fra forsvaret at man skal starte med at blive mere stabile.

Brescia har ikke været helt skræmmende offensivt, og kan man få lukket af defensivt og især for Balotelli så bør man have gode muligheder for at få et point mod en modstander man skal måle sig med i denne sæson.

Genoas hjemmebanestatistik:1-1-2, målscore 4-5.

Trupnyt: Criscito(fast)venstrewing er forsat skadet, man har Romero og Biraschi tilbage i det defensive efter at de begge var ude senest med karantæne.

Genoas forventede startopstilling: 4-3-3: Radu-Biraschi, Romero, Zapata, Pajac-Schøne, Radovanovic, Lerager-Koamé, Pinamonti, Pandev.

BRESCIA: Oprykkerne har indtil videre haft en godkendt sæson efter de første otte spillerunder, man har dog kun spillet syv opgør og har syv point, og mangler forsat den aflyste hjemmekamp mod Sassuolo. Det skal dog nævnes at fire af nederlagene har været mod Milan og Napoli ude, samt hjemme mod Juventus, men hvor man har bidt godt fra sig i samtlige opgør, men samtidig også er modstandere som man ikke have forventet at få point i mod.

Brescia spillede 0-0 i mandagens hjemmekamp mod formstærke Fiorentina, hvor man var godt med i hele opgøret, og fik lukket godt af for det toscanske mandskab, og indtil videre ligner man et mandskab som bestemt af rigtig gode muligheder for at overleve i denne sæson.

Træner Eugenio Corini har haft stort fokus på især det defensive indtil videre i sæsonen, og man er en meget vanskelig modstander at spille mod ganske enkelt fordi man har stået kompakt og ikke mindst været dygtige til at lukke af hvis man lige ser bort fra 3-4 nederlaget mod Bologna.

Man er underdogs mod Genoa ifølge bookmakerne, men hjemmeholdets krise i øjeblikket og at tingene fungere bedre for Brescia så ser jeg gode muligheder for at man kan få noget med hjem fra dette opgør, og i et opgør hvor det kan blive en taktisk affære især fra Genoas side.

Brescias udebanestatistik: 2-0-2, målscore 3-3.

Trupnyt: Dessena(fast) på den defensive midtbane blev skadet mod Fiorentina og er ude de kommende tre måneder, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Brescias forventede startopstilling: 4-3-1-2: Joronen-Sabelli, Cistana, Chancellor, Mateju-Bisoli, Tonali, Romulo-Spalek-Aye, Balotelli.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, ilsecoloxix.it, genoacfc.it, sport.sky.it,bresciacalcio.it, tuttomercatoweb.com

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback