18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genk - West Ham United: Over 4,5 Genk corners

Match center
4. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Europa League
Luminus Arena
4. nov. 2021 kl. 14:08 (Opdateret 4. nov. 2021 kl. 20:38) 04/11
139
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Genk tager i gruppe H, hjemme imod West Ham, i en kamp jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror værterne har noget at skyde med.

Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 4
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Genk har kniven for struben, og skal fremad i dette opgør. Genk har 3 point efter de første 3 runder, og kan stadig nå at komme på 2.pladsen, og sikrer sig videre avancement, men det kræver point i dette opgør, og derfor har de god grund til at spille offensivt.
 • West Ham har et opgør mod Liverpool i weekenden, altså blot 3 dage efter dette opgør, og det må også være i baghovedet af både spillere og West Ham træneren, som måske rotere eller giver mindre tid til deres stjerner, hvilket jeg ser som en fordel for Genk.
 • Genk har i alle deres EL kampe i denne sæson fået over 4 hjørnespark (5,6,8).
 • West Ham har i deres 10 PL kampe tilladt 5.1 hjørnespark pr.kamp til deres modstandere og i 6 af deres PL kampe har de tilladt mere end 4 hjørnespark.
 • Genk er det hold i den belgiske liga der har den højeste boldbesiddelsesprocent. De snitter 62,5 % af boldbesiddelsen, og i dette opgør tror jeg det passer West Ham ganske fint. De kan leve med et X, og står godt i deres organisation. Så jeg kunne godt forestille mig et kampbillede, hvor West Ham vil satse på omstillinger, men hvor Genk er mest på bolden, og det kan give dem muligheder.
 • Hvis Genk er meget på bolden så kan det give muligheder på dødbolde, hvilket også er noget West Ham inviterer til. West Ham er det hold i PL der tillader relativt mange skud imod sig, og også indlæg imod sig ift. de andre mulige tophold.
 • West Ham har 9 point efter 3 runder, og det ser meget fornuftigt ud for dem, så incitamentet for at satse helt vildt eller give fuldtid til alle deres profiler er ikke så stort.
Hold øje med
 • Kigger man på Genk og hvordan de klarer sig ift. hjørnespark i deres hjemmelige liga så snitter de 4.69, hvilket ikke er prangende, og de seneste kampe har totalen ikke været for høj.
 • Genk kommer på en svær prøve imod et rigtig stærkt forsvar og godt struktureret mandskab som bare ikke tillader særligt meget. West Ham har det næstlaveste xGA i PL og det bliver svært for Genk at få tilspillet sig chancer, og muligheder som kan give hjørnespark.
 • Genk må have respekt for West Hams dygtige offensive folk! Jeg håber bare ikke respekten er så stor at de hiver lidt i håndbremsen, men det kan jeg godt være nervøs for. West Ham har meget fart og fysik i deres offensiv og det kan betyde at Genk holder lidt igen hvilket vil koste på den offensive konto.
Oddsmarked

Oddset på over 4,5 hjørnespark til Genk står i odds 2,09 hos Marathonbet, og hos comeon! ligger spillet i 2,15. Der har været en ret interessant oddsudvikling på Genk, som startede med at give 3,60ish igår hos Marathonbet, men nu ligger til odds 4,65, hvilket jeg mener ser ganske interessant ud, og jeg kommer til at holde med trupinformaitoner fra de to hold, da det kommer til at få betydning for om jeg spiller Genk sejr i dette opgør, som jeg godt kunne være lidt fristet til, ved det odds som Marathonbet har.

Holdene:

Genk:
Hjemmeholdet har kniven for struben og skal fremad, hvilket de også har haft succes med i deres seneste kampe. Til dette opgør har Jukleroed (ny mand) og Cuesta (fast mand) ude, men jeg tænker de vil stille i deres normale 4-3-3 med følgende folk:
Vandervoordt; Arteaga, Lucumi, Sadick, Preciado; Heynen, Hrosovsky, Thorstvedt; Paintsil, Ito, Onuachu

West Ham:
Gæsterne har stort set alle mand til rådighed, men de har en ret interessant kamp i weekenden, hvor de møder Liverpool på hjemmebane, så det kunne godt være de sparede et par stykker, til dette opgør, men hvis ikke de gør så tror jeg vi får deres normale 4-2-3-1 med følgende folk:
Fabianski; Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback