Gençlerbirliği - Fenerbahçe: Over 2,5 mål

Match center
27. august 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ankara 19 Mayis Stadi    Umit Öztürk
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 75-25%
Betvalue: 150,00%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I den bedste tyrkiske rækker gæster Genclerbirlige de kriseramte hold Fenerbahce. Et interessant opgør, der kommer lige efter Fenerbahces exit fra Europa League efter have tabt begge kampe mod Vardar fra Makedonien. Fenerbahces (nye) cheftræner Aykut Kocaman har haft et elendigt start hos sit favoritklub, selvom forventninger til hans tilbagekomst var enormt store.

Begge hold har ikke prøvet at vinde i de første 2 opgøre i den Tyrkiske liga. Genclerbirlige har spillet 1-1 uafgjort i deres første kamp, og tabe 3-0 på udebane mod sidste års pokalvindere fra Konya.

Fenerbahce startede ikke meget bedre, og spillede 2-2 i deres første kamp på udebane mod de nyoprykkede Göztepe. Samme resultat fik de i anden spillerunde mod rivalerne fra Trabzonspor.

Fenerbahce har spillet 4 kampe indtil videre i denne sæson (2 liga + 2 europa) og i 3 af disse kampe er der scoret over 2.5 mål (i den ene kamp blev resultat 2-0 til modstanderen).  

Aykut Kocaman blev fyret fra Fenerbahce efter have mistet mesterskabet til Galatasaray 2 år i træk i sæsonerne 2011-2012 og 2012-2013. Siden hen blev han træner for Konyaspor, og fik stor succes sidste år ved at vinde den tyrkiske pokalturnering. Bestyrelsen i Fenerbahce besluttede sig, at Kocaman skulle få endnu en chance hos storklubben. Indtil videre har det virket til at være en dårlig ide. Det store hold fra Istanbul har spillet 2 uafjorte og tabt 2 kampe i de første 4 kampe han har ledet holdet. Da Fenerbahce bestyrelsen ikke er kendt for at have stor tålmodighed, er det ved at være sidste chance ham til at både få bestyrelsens, men også fansenes tiltro. Et negativ resultat i dag kan medføre, at det bliver hans sidste kamp. 

Med så meget på spil for gæsterne, vil hjemmeholdet uden tvivl udnytte et eventuelt nervøsitet hos modstanderes fodboldspillere, og det kan forventes, at det bliver et enormt intens fodboldkamp. 

Fenerbahce ville formentligt angribe fra første fløjt, og Genclerbirlige ville fokusere på hurtige kontraangreb. Jeg forventer, at der bliver skabt store chancer i kampen for begge hold, og derfor er over 2,5 mål et meget sandsynligt resultat. For dem, der ønsker lidt mere spænding og gevinst, kan over 3,5 mål også overvejes. 

Genclerbirlige trupnyt:

  • Ingen (nye) skader hos hjemmeholdet.
  • Aleksander Scekic er langtid skadet, og har heller ikke spillet i de første to runder

Fenerbahcen trupnyt:

  • Målmandsposten: Det kan forventes, at Volkan Demirel får chancen på målet i dag, selvom han har fået en dårlig start på sæsonen. Heldigt for ham er, at den nye transfer fra Malaga, Carlos Kameni,  heller ikke har startet sin karriere særlig godt hos klubben.
  • Mehmet Ekici er en ny spiller hos klubben, men kommer heller ikke til at spille i denne uge, da han fortsat er skadet. 
  • Midtbane spilleren Souza fik et rødt kort sidste uge, hvorfor det forventes, at Mehmet Topal bliver rykket op på midtbanen for at erstatte ham, og Neustädter tager nok Topals plads i forsvaret. 
  • Alper Potuk fik en skade i midterugen mod Vardar i Europa League kvalifikations kampen, og derfor forventes det, at den nye transfer Giuliano får lov til at starte inde. 
  • På angrebet er der stor sandsynlighed for, at Soldado får lov til at starte inde fremfor Van Persie, da den flyvende hollænder fortsat skuffer i den tyrskiske storklub 
  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback