18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gen.G - HAVU: 2

13. april 2020 kl. 19:00 - Flashpoint 1
13. apr. 2020 kl. 16:25 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 13/04
78
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-2): 44-56%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-2
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Svingende GenG mod et godt spillende HAVU, som dog lige dummede sig lidt igår. Jeg ser lidt værdi i dette spil, da jeg faktisk mener Havu skal være større favorit end de er! 

Obs: Denne kamp bliver spillet på den nye patch, om det kommer til, at spille en rolle ser vi da også lidt. Beklager den er lagt lidt sent op denne analyse. Men havde en støvsugning der skulle i hus! 

Hvad taler for:

- Havu ligger lige nu #28 i verdenen. De ikke bare godt kørende, de rigtig godt kørende. Hvis vi lige tager kampen mod Mibr væk, så har de vundet 6/7 kampe. Og det har været med rigtig flot spil og overbevisende i mange af kampene. Dette Havu team består af spillere, der har spillet sammen super længe nu. Og har derfor en masse maps sammen.

- Map pool kan vi slet ikke komme udenom, nu nævnte jeg, at GenG på % delen måske så bedre ud. Det skal dog lige siges, Havu har rigtig mange kampe på de forskellige maps. Havu kommer til at ban Inferno. Derfra kan de faktisk spille de fleste maps. Jeg forventer, vi ser dem pick Vertigo el Overpass mod GenG - GenG vil ban den ene af dem og forventer så Havu tager det der er frit. De har hhv 57 & 62 win rate på dem. Men da det er maps GenG slet ikke spiller. Ser jeg en god mulighed i, de hiver eget pick.

Hvad GenG så vælger, der ville det blive en lotteri seddel. Da vi både har set dem tage Dust2, Nuke og Mirage. Nu så vi Havu gik helt ned med flaget på både Train & Dust2 igår. Så de nok frække, at trække en af de maps op. Men igen Havu ligger i slut 60'erne i % på Dust2, Train og Nuke. Så trods vi kommer ud i 3 map. Så ser jeg faktisk Havu som favorit OGSÅ på GenG pick. 

Så alt i alt, så ser jeg kæmpe fordel til Havu når vi kommer til vetoen.

- Havu tabte dumt til Mibr igår. Derudover kommer de fra 4 sejre af 2-0, tager vi lige Flames kampen væk. Så var det kampe hvor Havu dominerede fra start til slut. Det er meget imponerende så stabile de er. Det ikke fordi Havu kommer med en masse overraskende eller vilde spilkald. De er bare bund solide og holder hinanden. De er som et gammel ægtepar, og det kan man tydeligt se ingame.

- For at Havu skal lykkedes så skal det spille for Zoree & slowi som i min bog er stjernene på holdet. De er dem der går forrest, og hvis Zoree kan lykkedes med hans first kills som han så meget elsker, så giver det en masse plads til resten af holdkammeraterne. De ligger lige nu på 1.19 og 1.11 i ratio det som sådan flot, men deres impact som jeg også snakkede om højere oppe ligger på 1.19 og 1.21 - det siger altså lidt om hvor meget de 2 betyder for deres spil. Doto & hoody leverer som regel stabilt. Men spiller endnu bedre når deres 2 stjerner levere. Så kan vi komme ud og få de første peaks de nu elsker og rammer de. Så ser jeg faktisk Havu have spil overtaget i selve kampen.

Hold øje med:

- GenG er et team der ligger #15 i verdenen og der forventes i organisationen, at de rammer top10 - så det tænker jeg de vil gå efter. De har været godt svingende i denne online turnering. Hvor spillet slet ikke har været der. Men de kommer trods alt fra en flot 2-0 sejr mod FPP. 

- Koosta har vist super flot spil. Og ligger lige nu på en 1.18 ratio. Faktisk burde han ikke være den store stjerne. I hvertfald ikke alene. Så hvis BnTeT stepper om sammen med s0m og automatic. Så er der ingen tvivl om de har et bedre hold, end Havu. De ligger alle på ratio over 1.0, men de spiller overhovedet ikke godkendt. Men fortsætter de spillet fra gårdskampen mod FPP - Så skal Havu være vågne. 

- GenG har bedre win % på de fleste maps. Det kan måske give et boost til deres selvtillid. For det er ikke mange maps de har spillet på de forskellige maps.(Men lad os håbe de ikke kigger meget på det) 

- Trods Daps skulle lide af noget lag, så har han leveret utroligt højt. Trods han er IGL, ligger han stabilt med kills og faktisk synes jeg han ligger over gennemsnittet. Nu kræver det bare hans team leverer sammen med ham. For gør de det og viser det niveau man ved de har, så får Havu problemer i dagens kamp. 

- Hvis vi ser bort fra denne Flashpoint1 turnering. Så møder GenG normalt en del bedre modstand end Havu gør. Så forventer helt klart de levere mere stabilt end Havu gør. Vi så det lidt igår. Havu havde kampen mod Mibr sikkert hjemme. Vinder første map og fører stort på andet map. De dropper så det hele på gulvet og taber i 3 maps. Det kan endnu sidde i hovedet på Havu drengene. 

Alt i alt, så synes jeg på papiret Havu skal være favorit og også større end de her. Derfor ser jeg et lille værdi spil her. Nu har jeg ikke skrevet det som sådan, som et argument. Men Daps IGL for GenG skulle endnu ligge og spille med noget lag, omkring 100 i ping. Er dette tilfældet for Daps, så taler det ikke ligefrem for dem og sejr. Jeg tror teamspil over individuelle spil sejre i denne omgang! 

Føler man sig lidt lækker på denne dejlige mandag, så ser jeg også god værdi i HAVU 2-0

God kamp

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback