18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gauff-Krejcikova: 2

9. juni 2021 kl. 11:00 - Tennis, Frankrig - French Open WTA | f
9. jun. 2021 kl. 00:07 (Opdateret 9. jun. 2021 kl. 13:21) 09/06
11
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale tid for 2 som banker på i verdenstoppen.

Chance (1-X-2): 46-2-52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 stærktspillende kvinder dyster om i en semifinale plads.

Begge kommer med selvtilliden i orden, da de begge vandt en grustunering op til dette års French Open.

Bookmakerne har gjort Gauff til favorit, og det følger nok det edge hun har på markedet for tiden, med det spil hun har vist. Jeg syntes dog ikke det har været så imponerende endda, men fact er hun kørte over Jabour, og fik en halv gratis kamp med Brady som trak sig efter første sæt. Inden da havde hun faktisk været i lidt små problemer, mod ikke imponerende modstandere.

Krejcikova kommer til denne turnering uden pause, og har stillet op i alt hvad der er muligt. Hun tabte (for hende) heldigvis mixen, så hun kan koncentrere sig om de 2 vigtige. Hun spiller kold som is for tiden, og placere boldene på banen efter behov, uden den store fart, men nok til at modstanderne ikke kan komme ind i duellerne, her kan man virkelig se de mange år som top double spiller.

Hvorfor vil jeg gøre Krejcikova til favorit? Det er for mig en 50/50 kamp, men syntes spillet peger mere op for Krejcikova, og så vil jeg også stole mere på hende i det psykiske spil, mod den 17 årige kvinde, som jeg faktisk havde forventet ville peake i Wimbledon.

God kamp

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback