18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit - Heroic: (AH: -1,5 Maps) 1

20. februar 2021 kl. 15:30 - IEM Katowice 2021
20. feb. 2021 kl. 11:25 (Opdateret 22. feb. 2021 kl. 11:14) 20/02
98
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM Katowice 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 35-0-65%
Betvalue: 113,75%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Gambit er fuld af fire-power og er individuelle talenter med et vildt topniveau. Rammes det i dagens kamp, så får jeg svært ved, at se Heroic følge med. Heroic har været et tier1 hold og har erfaringen, fra deres mange kampe.
Det taler for
 • Heroic har et map, som er deres uden tvivl bedste map. Det er Nuke, som vil blive banned i dagens kamp. Overpass, Vertigo, Mirage og Train er maps, hvor Gambit enten er ubesejret i 2021 eller har tabt EN gang. Omvendt er det maps, hvor Heroic ikke viser god form. Det eneste map, hvor jeg har Heroic som favorit, er på Inferno. Det et map, hvor Heroic kun har vundet 3 kampe ud af 9 forsøg.
 • De individuelle kræfter hos Heroic er langt fra topform. Sammenligner man stats fra 2020 og 2021, så der god forskel. Trioen Niko, Stavn og Teses fylder ikke lige så meget på serveren, som de plejer. Deres impact og +30 kills udebliver. Når individualisterne bliver væk, så kræver det, at teamplay spiller og alle levere +20 kill. Det sker bare ikke så tit mere.
 • Gambit vinder på fire-power delen. Spillere som Hobbit, Sh1ro og Ax1le, er blandt de bedste spillere på serveren. Deres A-game og impact på serveren, bliver svært at styre. 1.20, 1.24 og 1.19 i rating over de sidste 3mdr. De stats ligger niveauer over Heroic.(Det dog også med kampe mod tier2/tier3 hold. Heroic møder flere tier1 hold, end Gambit gør)
 • De sidste 9uger har Heroic, ikke spillet meget cs. Det kun blevet til syv kampe, ud af dem er det blevet til fire sejre. Heroic har ligget nr1, da de havde deres "storhedstid" tilbage i 2020. Nu ligger de nr #6 og ligner ikke et hold, som er på vej op mod førstepladsen igen. Heroic er langt fra lige så skræmmende, som for 5-6mdr siden.
 • Væsentlige punkter hvor jeg ser Gambit stærkest. Awp-rollen er Sh1ro på dagen bedre end Cadian. Hobbit og Ax1le på riflers/zoom ser jeg også, som spillet er lige nu, et hak bedre end Teses/Niko. Så spiller Gambit, som mod Mousesports, som kan denne kamp godt ende 2-0. Gambit spillede ikke en gang, det bedste de kan fremvise.
Hold øje med
 • Gambit er endnu et hold, som er unge. De individuelle fejl har vist sig, at have store konsekvenser. Det sås bla. i kampen mod EG, hvor personlige fejl var med til, at koste nederlaget på 2-0.
 • Det er begrænset hvor mange kampe/sejre Gambit, har mod tier1 hold. Heroic møder konstant de bedste hold. Heroic har erfaringen mod de bedste, som Gambit endnu ikke har. Det kan give lidt fordele, i forhold til nervøsitet og holde hovedet kold hele kampen igennem.
 • Heroic største chance for, at hive et map hvor de vil være små favoritter, er Inferno. Det et map Gambit sejler lidt rundt på(Trods de altid har været gode på det) - Så det uden tvivl det map, hvor jeg ser dette tip, være i størst fare.
 • Heroic er et lineup fuld af fire-power. Rammer Cadian, Niko, Teses og Stavn deres A-game. Så kan de blive svære, at lukke ned. Det en god blanding af erfaring, fire-power, talent og god dansk mentalitet. Det ikke mange kampe, hvor Heroic bliver kørt over 2-0.
 • Taktisk er Heroic det bedre hold. En god blanding af tålmodig og struktureret cs, vil bringe Gambit problemer. Heroic er lige et niveau bedre, når vi kigger på den taktiske del. De er trods alt et tier1 hold, og har været det længe.
Oddsmarked

Værdi kan hentes hos: Onsidebetting, Comeon, Leovegas, Betfair Sportsbook, Nordicbet og Danskespil.
Gambit ren sejr har også værdi omkring nedtil 1.65 stykker. Kan dog fanges til over 1.70 på diverse sider.
 

Forskellige licensløse bookies har over odds 3 på samme bet og fin værdi

Kilder

www.hltv.org
www.Betbrain.com
www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback