18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gambit - G2: 1

21. februar 2021 kl. 15:30 - IEM Katowice 2021
21. feb. 2021 kl. 12:02 (Opdateret 21. feb. 2021 kl. 19:12) 21/02
45
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

IEM Katowice 2021

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
G2 er langt fra topform. Niveauet hos de forskellige spillere, er bare dalende. Det er trist at se, men en realitet. Gambit bringer en vild fire-power, som kan blive svært, at matche. G2 er dog et hold, som oser af skilled spillere med fire-power.
Det taler for
 • Vetoen ligger til Gambit. De kommer til, at spille 2, måske 3 maps, som ligger godt til deres spil. G2 vil få problemer på: Vertigo, Train og Mirage. Har svært ved, at finde to maps hvor G2 skal være favorit.
 • Gambit er på nuværende tidspunkt i bedre form end G2. Det ikke mange kampe som Gambit taber, men derimod ligner G2 slet ikke selv sig. G2 taber til hold, som de skal vinde mod, med det lineup de har. Tabte kampe til Furia, Spirit og Complexity er bare ikke godt nok, hvis de vil i toppen.
 • Alle spillerne hos G2 spiller under niveau. Selv stjerner som Kennys, Niko og Hunter er langt fra den normale form. Niko snitter "kun" 1.10 i rating. Han burde ligge oppe over 1.20 med det niveau han har. Spillere som Kennys, Amanek og Nexa snitter 1.0 eller under. Deres impact er ikke til stede, de sidste 3mdr.
 • Teamplay, fire-power, form og det individuelle niveau ser jeg Gambit som det bedre hold, som tingene er lige nu. Derfor har jeg også dem som favorit. Gambit spiller god cs. G2 spiller som dag og nat. Det er bare ikke godt nok
 • Trioen er nævnt før, men skal nævnes til denne kamp. Sh1ro, Ax1le og Hobbit. Tre brandvarme spillere, som snitter 1.24, 1.18 og 1.19 i rating. Deres impact er enorm. Får svært ved, at se G2 gøre noget ved den trio. Sh1ro over Kennys, Ax1le og Hobbit over Hunter og Amanek. Det kun Niko og Nexa jeg ser bedre, når vi sammenligner 1 til 1.
Hold øje med
 • G2 har vist flot spil de seneste to kampe. Kan det samme niveau findes, til kampen her. Så er G2 selvfølgelig ikke uden chance.
 • Gambit har vist, at have problemer mod de bedste lineups. Det vil de også få i dag, hvis de individuelle fejl fortsætter. De laver simpelthen for mange fejl.
 • G2 er det mere erfarne hold. Det er hold, som har prøvet alt. Der vil være nerver hos Gambit. Trods alt første gang, de er så langt i en så stor turnering.
 • Niko, Hunter, Nexa og Kennys er fire spillere, som når deres A-game rammes, er bedre end Gambit. De kan være umulige, at lukke ned for, hvis de er i spillehumør. De bringer en erfaring og fire-power, som kan blive svær at matche.
 • Niveauet har G2 ikke haft, på de forskellige maps. Men de spiller 6/7 maps og kender de forskellige maps ind og ud fra tidligere teams. Så det bliver ingen nem veto for Gambit.
Oddsmarked

Værdi kan hentes hos samtlige bookies med licens
Også bookies uden licens har værdi

Mange vil måske synes jeg er lidt tosset, at jeg har Gambit som favorit. Men G2 er slet ikke i form. Der er noget kemi på holdet, som slet ikke fungerer. Jeg tror aldrig jeg har set de individuelle spillere, ligge så langt nede i stats. Det er skræmmende så ringe, de er blevet. En spiller som Kennys er langt fra topform og kan godt være bange for, at han slet ikke rammer det mere. Omvendt, så har de vist flot spil de seneste to kampe. Kan de bringe det med, til kampen mod Gambit. Så har vi uden tvivl en kamp. De er det mere erfarne hold, og det skal de vise. 

Kan Gambit lukke lidt ned, for alle de individuelle fejl og miss shots. Så kan jeg godt få svært ved, at se G2 komme igennem deres linje. Det er et utrolig stærkt hold, som har spillet sammen længe med succes.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform
Feedback