Annonce

Gamba Osaka - Jeju United: Begge hold scorer: Ja

Match center
1. marts 2017 kl. 11:00 - Fodbold, Asien - AFC Champions League
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 29%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin

2. Runde Bringer os til solen rige og en af de større klubber Gamba Osaka, som tilbage i 2008 kunne løfte pokalen i AFC, som tager imod sydkoreansk Jeju United. 2 hold som kom meget forskelligt fra start i dette års champions league. Gamba Osaka vandt en sikker sejer på 3-0 ude mod et tamt Brisbane hold, mens dagens modstander på trods af spil og chancer måtte indkasser et 0-1 nederlag hjemme til Jiangsu på mål i 90 min. Gamba Osaka har dog som det eneste hold af disse 2 også været i aktion i weekend hvor man i sæsonpræmieren måttte nøjes med 1-1 mod Kofu.

Taler for:

- Gamba Osaka vandt sikkert i 1. runde ude mod Brisbane og kan de føre noget af det med, ser det svært ud for Jeju. 

- Jeju har som sagt kun spillet 1 betydnings fuld kamp og det var 1 runde. Man har op til denne sæson skiftede kræftigt ud i truppen og det virker til de lige mangler det sidste. 

- Gamba har også fået ændrede en smugle i truppen, men man har formået at holde på sin stamme.

- Osaka råder over nogle farlige herre i front Ademilson og Nagasawa og på midten har man den rutinerede Endo Yasuhito ved siden af stortalentede Yosuke som man forventer sig meget af. 

- Gamba er et fornuftigt hjemmehold og på trods af kun 1-1 hjemme mod Kofu, tror jeg godt Jeju kan forvente at blive presset til det ydereste hvis de skal have noget med.

- Jeju har som sagt kun spillet en kamp i denne sæson, hvor man ikke fik scoret. Dette var på trods af spil og chancer. De har stadig nogle spiller som kan noget på egen hånd og her tænker jeg specielt på Toscano.

Taler imod:

- Jeju har haft mere forberedelse op til kampen. 

- Gamba spillede en skidt kamp i weekenden, og man er forsat uden angriberne Patric som er skadet.

- På trods af størstedelen af spillet mod Jiangsu, manglede Jeju lige det sidste. 

- Det er en meget vigtig kamp for Jeju. Et nederlag her og man kan stå med 0 point efter 2 kamp, mens båd Gamba og Jiangsu har taget afstand. ( Formoder Jiangsu vinder sikkert over Adelaide)

- Når man ser på Jeju, er det svært et se hvem der skulle være den oplagte målscore. Man Har som sagt Toscano, men den næste er svær at få øje på. Og kan Gamba få lukket ned for ham, skal der tænkes alternativt.

Må solens rige bringe os guld.

robson

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback