18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Antalyaspor: 1 (1H)

Match center
28. december 2019 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu
27. dec. 2019 kl. 22:48 (Opdateret 28. dec. 2019 kl. 19:55) 27/12
354
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 52-31-17%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 3-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Elendig efterårs sæson for Galatasaray, som går og venter på vinterpausen, men en sidste opgave venter, en overkommelig én af slagsen. Antalyaspor har af ubegrundede årsager ikke udtaget vigtige spillere til kamptruppen, og det skulle gøre gerne gøre en overkommelig opgave, endnu lettere. 

Det taler for spillet:

 • Galatasaray spiller hjemme på Türk Telekom Stadion, hvor de har deres styrke. Selvom resultaterne til tider har svigtet, kan hjemmebanen blive en stor mundfuld for Antalyaspor.*
 • Galatasaray har været hårdt ramt af skader. Flere spiller er vendt tilbage fra skader, og er langsomt ved at finde formen, herunder Falcao, Lemina, Feghouli og Babel. 
 • Antalyaspor har af ubegrundede årsager taget en hel del reservespillere med. 
 • Galatasaray er nødt til at vinde denne kamp, hvis de skal have ro i vinterpausen. Antalyaspor har med deres trup udtagelse vist, at de blot vil have denne kamp overstået. 

Hold øje med:

 • Flere navne hos Galatasaray forventes at blive smidt på porten efter denne kamp, hvorfor der hersker en usikkerhed, bl.a. hos Belhanda, Babel, Mariano og Nagatomo. 
 • Antalyaspor har ikke tabt i sine seneste to kampe, hvilket er ret flot, taget i betragtning af modstandernes styrke. Især mod Alanyaspor fik de succes med at lukke helt af. 
 • Galatasarays største problem ligger i manglende scoringer. De har kun scoret 18 mål i 16 kampe. 
 • Vejret i Istanbul forventes ikke at være til fordel for spillet. Der forventes regn og slud ved spilstart.

* Det er sjældent, at Galatasaray træner Fatih Terim, deler noget på de sociale medier, men når han så gør, kan det mærkes! For et par dage siden skrev han noget på Twitter, hvilket resulterede i flere tusinde solgte billetter på blot få timer. Der forventes god opbakning til kampen. 

Fravær/trupnyt:

Galatasaray: Som tidligere skrevet i denne analyse, samt tidligere analyser, har Galatasaray været hårdt ramt af skader. Det er de stadig, da vigtige spillere, som eks. Luyindama i forsvaret er ude for resten af sæsonen med en korsbåndsskade. Det har betydet rotationer i truppen, hvor man har forsøgt med hollandske Donk, som partner til Marcao. 
Derudover er den rumænske angriber, Andone, også ude med en korsbåndsskade. Falcao har været ude i to måneder med en betændelse i akillessenen, og begyndte så småt at få minutter for 3 uger siden. I sidste uge spillede han i 90 minutter, men så slet ikke fit ud. 
Hertil har flere andre spillere haft småskader løbende, der har gjort at man ikke har haft mulighed for at stille med en 11'er, der bare er i nærheden af det forventede. 
Galatasaray stiller muligvis op til kampen med følgende spillere: 
Muslera - Mariano - Donk - Marcao - Nagatomo - Lemina - Bayram - Belhanda - Feghouli - Babel - Falcao. 

Antalyaspor: Den dårlige placering (16. plads) i rækken, kan hos Antalyaspor også blandt andet skyldes de mange skader, de har haft gennem sæsonstart. Antalya lider i forvejen af en smal trup, hvor kvaliteten halter gevaldigt, når der er karantæneramte eller skadede spillere. Mod Galatasaray skal de nærmest undvære halvdelen af den normale startopstilling. Charles, Aatif, Diego, Bahadir og Serdar er med sikkerhed ikke med. Det betyder i sig selv en masse rotation, der taler til spillets fordel. 
Antalyaspor stiller muligvis op til kampen med følgende spillere: 
Kaplan - Sangare - Celutska - Grando - Albayrak - Amilton - Chico - Ozmert - Sinik - Akyol - Blanco

Kilder:

BeInsports - Aspor - Fotomac - Acikfutbol - Transfermarkt - Hürriyet

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback