18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gabriela Ruse - Andrea Petkovic: 2

11. juli 2021 kl. 12:00 - WTA Hamburg - grus
10. jul. 2021 kl. 23:36 (Opdateret 11. jul. 2021 kl. 14:31) 10/07
134
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Petkovic er tilbage.

Chance (1-X-2): 40-0-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Tyske Petkovic kunne efter 3 timer i dag, række armene i vejret efter den moralske finale mod stærke Niemeier, der virkede frustreret igennem det meste af kampen. Nu står den så på den rigtige finale mod Rumænske Ruse, som har haft en flot uge med sejre over Teichmann, Collins og Yastremska. oddsene er begyndt at dale på Petkovic, men Bet365 har endnu ikke fulgt udviklingen.

Det har været en lang vej for at Petkovic at komme i en finale igen, hvor man tidligere har følt at hendes interesser ligger andre steder end på tennisbanen. Allerede på græs for nogle uge siden, syntes jeg der var gode tegn på at hun havde gang i noget godt, og det har så kastet en finaleplads på hjemmebane af sig, som ikke må glippe.

Petkovic virkede fokuseret og ved godt mod i dagens kamp, og spillede det spil man kunne forvente af hende, dog med lidt for mange dobbeltfejl efter min smag.

Ruse der måtte igennem kval, står nu i finalen efter 6 kampe. Hun har tidligere vundet 6 titler på itf grus, men det ligger tidligst 4 år tilbage, men viser at det er et underlag hun har det godt på. Hun har ikke strikket mange sejre i træk sammen i år, men har haft momentum på hendes side når kampene blev tætte. I dagens kamp syntes jeg ikke hun har en specielt god førsteserv, hun laver også sjældent servesser. Hun har dog god fart i benene, og spiller bolden dybt i baghåndsiden. Det mest imponerende er dog hendes evne til at skrabe alt tilbage, så der skal som regel 2,3,4 slag før man slår igennem hende.

Jeg syntes egentlig de spiller meget ens, med Petkovic plus på serv. Petkovic hører til på dette niveau, og vil ikke lade chancen for en hjemmebanesejr glippe her. Ser at oddsene vil falde yderligere på Petkovic indtil kampstart.

God kamp.

hurtig gennemgang af dagens itf finaler, hvor jeg desværre ikke kunne få procenter til at blive til forslag.

Torino - Perry-Bronzetti - ville selv gå med Bronzetti på hjemmebane til odds 2, sikke et år hun har haft. Perry er en farlig modstander, men burde være 50/50.

Monastir - Raggi - Mandlik - gentagelse af sidste uges finale, og vil sige det samme igen, værdien er på Raggi, der sidste uge startede med 6-0 2-1, inden det begyndte at smuldre, odds 2,65 og endda stigende er en pæn chance på at Raggi har bedre held denne gang.

Nur-Sultan - Tikhonova-Mikulskyte - Sidst nævnte er i en fantastisk streak, og har vundet over de stærkeste modstander, men vil ikke tør spille imod Tikhonova alligevel.

Lisbon - Sun - Perez - Spændende dyst, med Sun der var så tæt på i sidste uge, og Perez der er mere i berøring med WTA normalt. Lige dyst, så ikke den store værdi at hente her.

Amstelveen - Lemoine - Morderger - ja, Lemoine skal næsten gå i krampe hvis Morderger skal have chance her, trods flot forbedring i spil og form.

Prokuplje - Semenistaja - Senic - Hvis man havde noget kendskab til Senic, ville man have kunne hive odds 3-4 hjem et par gange, tror ikke bookmakerne ved hvad de skal forvente, men Semenistaja har kørt alle over i 2 uger, så naturligt at oddset ligger i det lag igen, bliver spændende at se hvordan det udvikler sig.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback