18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Gabriela Ruse - Alize Cornet: Resultat: 1-2

6. oktober 2021 kl. 23:00 - WTA - Indian Wells - Hardcourt
6. okt. 2021 kl. 19:28 (Opdateret 7. okt. 2021 kl. 10:21) 06/10
19
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 runde Indian Wells

Chance: 25%
Betvalue: 108,25%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Cornet har ikke haft det bedste pr, men popper stadigvæk frem ved enkelte events hvor hun kan gå dybt. I Chicago uden US Open strøg hun til finalen, og det var via et par 3 sæts sejre. Hun er en kvinde i følelsernes vold, hvis jeg bare havde tal på hvor mange gange jeg har set hende græde på en bane, og nogle gange over små ubetydelig ting.

Cornet tabte 1 runde i sidste uge mod Yastremska, og spillede et acceptabel 1 sæt, men tabte sutten i 2 sæt og blev kørt over. Selvom der står en kompetent modstander på den anden side i dag, må det forventes at Cornet tager hånd om denne kamp.

Ruse vandt og gik i finalen i 2 grus events op til US Open, hvor hun på den anden side af det også har fortsat momentum. Hun er kommet i top 100 og skal til at tages seriøst, men grus er nu stadigvæk unægteligt hendes bedste underlig. Der er intet der taler imod at hun egentlig kunne vinde denne kamp, fik hun får Cornet lidt ud af kurs. Jeg føler dog at jeg for tit har set Cornet finde sig selv igen når hun er på usikker kurs, og bruge det til at køre en kamp i mål, så derfor tror jeg at Cornet vinder i 3 sæt.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback