18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - Spirit : (AH: -1,5 Maps) 2

18. april 2021 kl. 15:30 - BLAST Premier Spring Showdown 2021
18. apr. 2021 kl. 02:14 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 23:34) 18/04
77
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

BLAST Premier Spring Showdown 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 60-0-40%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Spirit har et hold, hvor individualisterne viser deres bedste spil frem. Flotte resultater i 2021 skaber en god solid bund. G2 har pres, de skal leverer. De har holdet til, at vise tænder når det virkelig gælder.
Det taler for
 • G2 leder endnu efter deres identitet. Det er godt nok svingende, præstationer vi ser fra G2. Der er ikke plads til kun, at ramme 80% mod Spirit. Så vil de blive straffet. Flere af rollerne er fra uge til uge, blevet skiftet rundt. Den ene uge er Niko main awper, den næste uge er Amanek. Det tydeligt der er ting, som endnu ikke er på plads.
 • Dust2, Nuke og Train er alle maps, hvor jeg ser Spirit stærkest. Inferneo og Mirage er helt lige maps, som kan gå begge veje. Selvom G2 har syv sejre i træk, så kunne fem af de kampe lige så godt, havde været gået den anden vej. Det utrolig tætte Inferno maps, som G2 spiller. Synes Spirit går en positiv veto i møde.
 • Det individuelle niveau hos G2, falder konstant. Nexa og Amanek snitter under 0.99 i rating. Niko er faldet enormt i niveau. Kigger vi på den seneste måned, så snitter Niko "kun" 1.03 i rating. Det er altså en mand, som nemt snitter over 1.20 i rating. Der er niveauet mere konstant hos Spirit.
 • Spirit kommer med mere fire-power, til kampen her. Der er ingen hos Spirit, som snitter under 1.07 i rating. Det siger alt. Spirit har den seneste måned, været tæt på topformen. Duoen Mir og Degster bliver afgørende i kampen her. De rammer begge 1.26 i rating og 1.39 og 1.27 i impact. Stopper G2 ikke dem, så vil de få problemer på samtlige maps.
 • G2 har kun spillet seks kampe, den seneste måned. Det synes jeg, at kunne se. De mangler niveau, de mangler en masse på den taktiske del. Der mangler en plan B, når plan A ikke kører. Det eneste lyspunkt, som G2 har for tiden er Hunter. Han spiller fantastisk. Spirit ser jeg bedre hvad angår taktikken og teamplay. Det et stærkt kollektiv, som Spirit har fået stablet på benene.
 • G2 ligger lige nu #13 i verden. Den placering bliver kun dårligere og dårligere, hvis dette lineup beholdes. Amanek og Jackz har i min optik, ikke niveauet på dette niveau. Kigger vi på den seneste måned, så snitter de 0.88 og 0.92 i rating. Nexa kunne meget vel ryge i samme båd. Han snitter 0.91. Det er et hold, som mangler selvtillid og en gameplan. Spirit har flere strenge, at ligge presset hos
 • Spirit har i 2021, allerede vist at de kan slå de bedste. Big, G2, Heroic, og Astralis er allerede blevet besejret. Flere af dem endda 2-0. Det siger lidt om, hvilket potentiale dette Spirit hold har. Det et hold, hvis topniveau er blandt de bedste på scenen.
Hold øje med
 • Spirit har to maps, hvor spillet har været svingende, de sidste tre måneder. Det er Inferno og Mirage. Inferno viser G2 god form, og kunne meget vel blive deres pick.
 • På papiret har G2 et hold, som på dagen skal kunne give Spirit kamp til stregen. Hunter, Niko og Nexa er en trio, som har et lækkert topniveau. Det ikke mange kampe Spirit har haft, mod de bedste hold. Spirit har spillet mange kampe mod tier2-tier3 hold. Er Spirit ikke klar på tempoet og niveauet her. Så kan det hurtigt blive svært.
 • Niko og Hunter snitter begge 1.10 i rating de sidste tre måneder. De rammer 1.15 og 1.13 i impact. Deres impact bliver altafgørende i kampen her. Rammer de topniveauet. Så har vi lige pludselig en kamp. Det hvert fald en duo, som sagtens kan matche den fire-power Spirit kommer med.
 • Der er pres på hos G2. Alle spillerne ved godt, at deres tid på holdet, nemt kan hænge i en tynd tråd. Mange ville sige, det er et negativt pres, at have på skuldrene. Men lige her, ser jeg kun det gør G2 bedre. Det erfarne spillere, som har prøvet det før.
Oddsmarked

Bet365 - 2.75
Danskespil - 2.70
Unibet - 2.60
Nordicbet - 2.72
Comeon - 2.71
Leovegas - 2.55

En toneangivende licensløs bookie ligger på 2.75
Alle licensløse bookies har værdi

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud
Feedback