18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - OG: (AH: -3,5 (2 map)) 1

31. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
31. mar. 2020 kl. 00:55 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 31/03
123
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 59-0-41%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et godt onliner hold i G2, som altid har det med, at præstere godt Online, mod et OG hold, der måske har fundet melodien. Begge kommer med en flot sejr i bagagen.

Obs: Dette spil går på, at G2 skal vinde deres eget map pick med min. 4 runder altså -3,5. Så min analyse vil mest gå på deres map pick, og ikke SÅ meget andet.

Det taler for:

- G2 er nok et af de bedste hold, når vi snakker ”online” – De har det bare med, at præstere. De sidste 3 mdr har de smidt 4 maps ud af 12 mulige. Udover det skal det siges de ligger #3 i verdenen.

- Hvis vi lige runder map pool en gang. Så vil G2 ban Overpass uden tvivl og OG vil ban Vertigo. Også ser jeg de vælger enten Inferno eller Nuke. Og begge maps har de ikke tabt på online de sidste 3mdr. Dog har de kun spillet Inferno 1 gang og Nuke 2 gange. Jeg ser derudover G2 lader OG pick Dust2 som første map. Da det trods alt er et map G2 godt kan spille. Men at G2 skulle pick det, kan jeg slet ikke se. Da den vil være meget 50/50 hvem der lige rammer dagen.

- Den 16/2 slog G2, Og 16-7 på Inferno og 16-14 på Nuke. Og indbyrdes fører G2 5-2.

- Jeg ser stabilitet bedre, end en lotteriseddel som jeg mener OG er. Enten spiller de godt, eller også sejler de som et team, der aldrig har set en mus og et tastatur i deres liv. 

- Kommer vi til, at se Kennys, JaCkz og Hunter i topfom som både mod FaZe og Tyloo, så tror jeg deres firepower slår igennem et haltende OG hold (Uden MS kampen) – De snitter 1.20, 1.18, 1.05 i ratio. Men her er det klart Kennys der skal nævnes, for han vil få lov til, at flyve rundt på mappet med sin grønne tryllestav. Og får han den impact som jeg regner med, så bliver han svær, at styre. Lige så vel som han kan stå defensivt på et map, så han også manden der kan vælge, at flyve ned et bestemt spot, og take first kill. Sker dette for mange gange, på G2's pick. Så vil OG konstant være 1 skridt bagud.

Hold øje med:

- De sidste 3 mdr har G2 faktisk smidt deres eget pick 3/4 gange. Dette vil der sjovt nok ikke være råd til, i dette spil.

- OG kommer selv fra 2 sejre. Og Mantuu deres awp’er i topform. Han spiller som aldrig før. Og har helt igennem sindsyge stats. Han slår samtlige af hans holdkammerater på stats. Og runder ratio 1.15, men den der har mere, at sige er faktisk impact som bare ligger så meget højere end hans hold. Så kan han komme i gang og ikke bliver lukket ned. Så er det lige meget mappet, så vil han dominere. Og G2 får det svært. Dog skal det med, han er ikke lige så agressiv som kennys er. Han har det med, at være trofast og trofast på den måde, at han bliver på det spot han nu skal holde. Det sjældent du ser ham vade rundt og tage 100 forskellige spots.

- OG kommer fra en flot sejr mod MS. Om man vil det eller ej. Det kan godt være MS lignede et hold der afprøvede lidt ting og sager på map 2 & 3 – Men det gør ikke man skal tage noget fra OG. Flot og stabil sejr. Med rigtig pænt spil. Tager de dette videre til G2 kampen, kan det godt blive udfordrende.

- Når vi kommer til map pool, så har OG et okay map pool de spiller Dust2, Inferno og en habil Train. Dog kan jeg godt se dem i problemer på inf(Hvis det bliver G2 pick) - Da kennys har så mange muligheder for, at udfolde sig. Men skal helt klart med, at OG spiller en flot Inferno også på dagen. 

- Nu kan MS og G2 ikke sammenlignes. Da de bestemt ikke har sammen spillestil. Men kan OG køre lidt af det samme aggressive spil, som de faktisk endte med, at spille mod MS. SÅ vil det også komme bag på G2. Der har vi bare, at håbe Kennys, JaCkz & Hunter er klar.

Ekstra: 

- Da kampen indeholder 2 helt igennem fantastiske AWP mænd!. Så laver vi en lille H2H. Personligt ser jeg kennys som klart den bedste. Han er i MIN bog top3 i verdenen. Han fører samtlige stats mod Mantuu på nær KAST delen, men selv der er de næsten lige.  Mantuu er kun 22, og fortsætter han så kommer han lagt. Men kennys har bare flere kampe, flere maps. Og generelt mere erfaring end Mantuu. Men den der præstere bedst vil klart give fordele til hans respektive hold. Så spændende af se hvem der dominere på serveren.

Obs:

Vær opmærksom på mine stats er bygget på dette er en online kamp. For selvfølgelig vil stats være lidt anderledes, hvis ikke meget, hvis man har lan stats med. Dette ser jeg bare ikke som vigtig viden, da lan turneringer bare ikke kan sammenlignes med en online kamp/turnering

Med de bans jeg ser komme til dagens kamp, så kunne jeg sagtens se G2 nappe den 2-0 dette spil kan fanges endnu til god værdi i min bog.

Men på med livremmen og sejler sko - For dette bliver en fed kamp med de helt store grønne vandpistoler fremme! Pas på ikke, at bliv for våd - For det vinder man ikke kampen på! :-)

God kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback