18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - Forze: 2

25. august 2021 kl. 20:15 - ESL Pro League Season 14
25. aug. 2021 kl. 14:35 (Opdateret 26. aug. 2021 kl. 00:23) 25/08
77
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

ESL Pro League Season 14

Chance (1-2): 49-51%
Betvalue: 109,65%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Uha G2 har fejlet i denne turnering. Nederlag mod hold, som ingen havde set. Tre kampe, tre nederlag. Det er et ramt G2 mentalt. Forze har spillet flot cs, hvor de fleste ting har flasket sig. To hold i hver sin skala, af form-barometeret.
Det taler for
 • G2 er ude af turneringen. Det eneste de efterhånden spiller for er æren, eller mangel på samme.
 • Forze derimod har alt, at spille for i dagens kamp. En sejr gør, at Forze er videre i turneringen med garanti. De har samtidigt i baghovedet, at dette er første forsøg, ud af to for at gå videre. Forze burde være mere afslappet.
 • Det har været lige ved og næsten for G2, men tingene fungere bare ikke. Holdet er endnu på ferie. Individualisterne præsterer ikke på topniveau. Kommunikationen er delvist noget rod. Frustrationer burde der være rigeligt af. Ser dette bliver en svær kamp for G2, at sætte sig op til.
 • Forze er i topform. Pausen har gjort spillet og teamplay endnu stærkere. To flotte sejre mod Complexity og Virtus.Pro, samt en kamp mod OG - Som Forze burde/kunne havde haft lukke til 2-0. De tabte dog efter tre maps. Forze burde have massere af tiltro og selvtilliden ang situationen. Forze er i fremgang, kamp efter kamp.
 • Forze kan drive G2 ud på maps, hvor spillet ikke har fungeret. Mirage, Dust2 og Ancient, er maps hvor Forze ser gode ud. Forze vil uanset poolens forløb, få tre maps, hvor de føler sig godt tilpas. Omvendt, så der ikke mange maps, som har fungeret for G2.
 • Fem mand et hold - Forze spiller som et hold, der godt kunne være i top10. Fem mand som snitter flotte +1.0 rating, fire mand snitter +1.0 ratings. Trioen Kensi, Zorte og FL1T kan byde G2 op til dans. Deres firepower kan matche G2. Spillerne hos Forze spiller frisk cs. Mentalt ser jeg G2, være i et hul, som bliver svært at komme ud af, hvis tingene ikke kører fra start.
Hold øje med
 • G2 er nummer #3 i verden. Før den længere pause, havde G2 et flot run, med flere flotte sejre i bagagen. Finder G2 niveauet fra før ferien, så de også favoritter.
 • De to fætre Niko og Hunter, skal ændre kampbilledet. Det er spillere, som har svært ved, at have hovedet med, når tingene ikke kører. Samtidigt er de serverens farligste duo, når tingene spiller og lysten er til stede. Kan de finde noget gejst, så har vi en kamp. Det individualister fra øverste hylde.
 • Forze har endnu ikke mødt flere, af de helt store hold. G2 vil på papiret, være et af de bedste hold de har mødt. G2 har et stærkt fundament og hold, hvis de gider. Møder G2 op på 90%, så vil Forze få problemer. Taktisk, teamplay og IKKE for mange personlige fejl. Der burde G2 kunne bryde igennem.
 • Forze leverede et fint comeback, på Inferno mod OG. Det var alligevel fejl og personlige fejl, som kostede mappet og kampen, i sidste ende. Laver du i nærheden af samme fejl, i kampe her. Så vil G2 straffe dem, runde efter runde. Der er ikke plads til slattenhed.
 • G2 spiller alle maps, som vil komme i spil i kampen. G2 har mødt alle tier1 hold, på samtlige maps. Så der er en plan for tingene.
Oddsmarked

Danskespil 2.0
Unibet 2.0
Nordicbet 2.01
Oddset er faldet kamp for kamp.

Licensløse bookies med værdi

Havde de to holds form, ikke været som de er nu. Så havde jeg haft G2 som forholdsvis store favoritter. Men G2 ligner et hold, som har misten lysten til cs. Tingene spiller hverken som hold og individuelt. Niko har været alene more less. Nexa, Amanek og Jackz er en skygge af sig selv. Dette billede G2 har tegnet, de sidste tre kampe, er ikke positivt.

Forze omvendt er godt nok komme til turneringen,, med selvtilliden og troen i orden. Tre flotte kampe, som har givet to fine sejre. Forze har selv magten i hånden, om de vil gå videre eller ej - G2 er ude af turneringen. Det må trods alt give et ekstra gear til Forze.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback