18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

G2 - Evil Geniuses: (AH: -1,5 Maps) 1

10. februar 2021 kl. 16:30 - BLAST Premier Spring Groups 2021
10. feb. 2021 kl. 09:35 (Opdateret 11. feb. 2021 kl. 08:18) 10/02
117
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

BLAST Premier Spring Groups 2021

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 104,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
G2 tager endnu en sejr mod EG. Sidst de to hold mødtes, var der niveauforskel. G2 vandt en kamp uden, de store stjerner mødte op. Der er mere fire-power, hos G2 end omvendt. EG leverede dog en flot sejr mod Vitality, som bringer selvtillid med sig.
Det taler for
 • Det er kun to dage siden, at de to hold mødtes. Der vandt G2 forholdsvis sikkert 2-0. Det imponerende ved den sejr var, at det var en sejr hvor hverken KennyS eller Niko var on-fire.
 • De individuelle kræfter hos EG, er langt fra niveau. Det tror jeg vi endnu en gang, vil se i denne kamp. Cerq og Brehze er ikke hvor de burde være. Rammer de ikke bare nogenlunde niveau i dag, så bliver dette en walkover. Individuelt har der være fremdrift, at se hos G2. De sidste fem kampe, har været med fint niveau trods kun 2 sejre.
 • En trio bestående af Niko, KennyS og Hunter. Så har G2 flere hardhittere på holdet. Der er flere spillere presset kan hvile hos. Det sås i seneste indbyrdes. EG vil få det hårdt, med det pres G2 kommer med. Der er utrolig mange impact-fyldte individer hos G2, så kan steppe op.
 • EG har ikke vist god form på nogen maps. Det kan godt blive en veto, som går G2 vej. Inferno og Nuke er to maps, som kan gå begge veje. Derfra har jeg G2 som favorit. Selvom ingen af de to mandskaber, viser god taktisk cs. Så er det endnu en gang, den individuelle forskel, som vil gøre udslaget her.
 • Der forskellen i dag kan ligge er, at G2 har flere spillere som har x-faktor delen. Niko/Hunter er normalt, noget for sig selv. De har et gear, mange ikke kan følge. Deres iq/skill er toppen af kransekagen. Redskabsskuret hos G2 har flere dele end hos EG.
Hold øje med
 • EG sidder BC og efter sejren mod Vitality, var alle oppe og køre. Den selvtillid den sejr bragte, gavner dem kun fremadrettet. De havde brug for en god sejr. Vitality gjorde hvad de kunne, EG var bare bedre.
 • Fundamentet hos G2, kan jeg stadigvæk godt være lidt urolig over. Det er som om der ikke er langt, fra top til bund. De har det med, at falde sammen på mærkelige tidspunkter i kampen.
 • EG har individualisterne til, at gøre skade på G2. Cerq, Ethan og Brehze er spillere med vildt topniveau. Den impact og fire-power, de kan bringe til kampen, vil gøre ondt på samtlige storhold - Hvis niveauet rammes.
 • Overpass, Vertigo og Dust2 - Har altid været maps EG halter på. Men derfra har de fire maps, de altid har leveret god cs på. Det er maps, de føler sig sikre på. EG er trods alt et lineup, som har spillet sammen utrolig længe.
Oddsmarked

Værdi at hente hos: Unibet, Nordicbet, Danskespil, Onsidebetting, Comeon
Licensløse bookies har værdi.

Jeg har før ment, at EG kørte på sidste åndedrag. De fortsatte som lineup, og det overrasker mig. Der er en spiller hvis ikke to, som er færdige. De er dog et team, som har spillet sammen længe. Har de modet og energien til, at dette skal fortsætte. Så det et farligt hold med gode individer. G2 ændrede på holdet og har allerede sagt, det er et top3 hold. Der er dog et fundament som skal bygges op og selvtilliden skal tilbage i holdet. Sker dette så det klart et farligt hold vi skal følge i 2021.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback