18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Furia - Swole Patrol (1. map) : (AH: +3,5 Runder) 2

2. april 2020 kl. 18:00 - ESL PRO LEAGUE
1. apr. 2020 kl. 10:31 (Opdateret 2. apr. 2020 kl. 20:15) 01/04
164
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Swole Patrol kan drille på eget map

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 41-0-59%
Betvalue: 106,20%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 12-16
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Dette spil går på 1. Map, som bliver Swole Patrols (SP) map pick. I deres første tre kampe har de fået lov til at spille Vertigo, hvilket de også får denne gang, da Furia instant banner dust2. De banner dust2, selvom det er et map SP aldrig ville picke først alligevel, højst sandsynligt i hvert fald. De spiller den nemlig selv sjældent og de gange de har spillet det, er det også endt med nederlag.

På den måde kunne Furia lave et taktisk klogt valg i at banne Vertigo og dust2 i anden omgang. Men det bliver nok ikke tilfældet, da de aldrig har spillet dust2 og samtidig har gjort det okay på Vertigo. Det er dog blevet til få kampe de seneste 4-5 måneder. De sidste 3 uden officielle kampe herpå, men jeg ved at det ikke er et helt uvant map for dem.

Men Vertigo er mappet, som SP skal ud og vinde. Her slog de Liquid, tabte knebent til EG (Evil Geniuses) 16-14 og fik klø af 100 Thieves. Jeg har derfor svært ved at se hvorfor de ikke skal have lidt mere tro fra bookmakerne end at man kan få 1,80 på at de taber med maks 16-13 til et hold, som ikke har vist noget på Vertigo i en længere periode. 100 Thieves pickede selv Vertigo, hvilket altså fortæller os at det er et map, hvor de føler sig hjemme på. 

Nu har jeg kun set Furia spille en enkelt gang imod Mibr, hvor de endte med en sejr på 2-1. Svingende præstation med halvlege, hvor de ikke formår at få en runde og samtidig en halvleg, hvor de ikke giver en runde væk. Men umiddelbart ser de fint spillende ud, men nu skal de forhåbentligt ud på Vertigo for første gang imod SP.

SP har winrate 73% i 11 kampe. Heriblandt langt størstedelen ikke tier1 teams, men de har trods alt vundet.

Hvis ikke SP picker Vertigo, er Train et oplagt valg. Et alternativ, hvor jeg også har tiltro til SP. Furia spillede flot på Train imod Mibr, så forventer ikke at SP picker den. 

Held og lykke! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback