18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FunPlus Phoenix - c0ntact: 1

5. april 2020 kl. 00:00 - Flashpoint 1
4. apr. 2020 kl. 03:45 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 04/04
109
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Flashpoint 1

Chance (1-2): 50-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

2 mandskaber med hver en ny mand i Roster. Det gamle Riot Squad mod det gamle Cr4zy.

En revanche er undervejs for FPP mod c0ntact! 

Det taler for: 

- Det en 5 dage siden de 2 mandskaber mødte hinanden. Der var vi ude i alle 3 maps. Første map vandt FPP stort på Train 16-9, derefter taber de så de næste 2 maps. Dog var det meget tætte maps. Jeg forventer FPP vil ban Mirage, derudover har de ikke spillet mange maps under dette navn. Men det har de under et andet navn. Da 4 mand kommer fra samme team. Den eneste nyeste tilføjelse er  dapr, som er en klar forstærkelse. Dust2 & Train er maps de godt kan lide, at spille. Så forventer de vil pick et af dem. 

- Tager vi ren raw skillede, så står c0ntact bedst, men nu er dette et holdspil, så jeg mener faktisk, at FPP har en god chance. Ja som skrevet, de har lige mødt hinanden. Der var kampen så meget 50/50 som den kunne blive. dapr er uden tvivl FPP store stjerne. Han snitter 1.25 og har en impact på 1.34 sindsyge stats. Men derudover har han, bare et godt team bag sig.Jonji super talent fuld også, plejer også, at ligge oppe i toppen i kampene.  Alle snitter 1.0 i ratio selv deres ingame leader. Det siger lidt, at selv deres igl kan have gode stats. Så aftalerne er forholdvis på plads. Det vil sige, han kan også fokusere lidt på sit eget spil. Det er et kæmpe plus, for hvert et hold når igl kan deltage med damage og kills.

. Jeg mener der bliver gjort for meget ud af det fra bookies, at dette er et nyt team. For da 4 af dem har spillet LÆNGE sammen, så kender de hinanden ud og ind. Så skal de selvfølgelig have spillet daps ind, men en spiller med den erfaring og skill, så skal det nok gå hurtigt. FPP skal møde det gamle Cr4zy som sådan set ikke har leveret på cs scenen siden de vandt Dreamhack! Og det er ved, at være lidt siden :-) - De har så fået rallen addet holdet. Men Shipz og Espiranto er bare gået ned i gear. Især det kæmpe talent i Espiranto, som alle på et tidspunkt snakkede om, kunne blive verdens bedste spiller. Det kan ske endnu selvføgelig(han er endnu bare en dreng) Men det er som om der mangler noget mentalt på det hold. I min verden der spiller c0ntact med en halv mand, de har Emi på rosteren, som jeg slet ikke forstår. Manden skal være Coach og ikke andet. Han har bare ikke talent nok til, at spille på dette niveau. Og vil c0ntact fremad, så skal han væk hurtigst muligt. Han ligger på en ratio på 0.86 - Det helt henne i vejret! Der skal ske noget! - Så jeg ser dette som et kæmpe plus for spillet! 

Hold øje med:

- De har jo som sagt lige mødt hinanden, der vandt c0ntact 2-1. Men de var også ført an af en trio der spillede fantastisk. Rallen, Espiranto og Shipz. Vælger de at spille med en ratio på den kamp der lå på 1.14, 1,15 og 1,19 - Så det svært. Men spiller de under DE stats, så får de det svært. Men man skal bare ikke glemme, det er fantastiske spillere der er gemt på det hold her.

- Ligesom med FPP, så er c0ntact bestående af 4 mand som kender hinanden fra Cr4zy, De har skulle spille rallen ind. som jeg regner med er ved, at være sket. Men ændre ikke de kender hinanden og hinandens spillestil. Dog har resultaterne bare ikke været der i mange måneder efterhånden. Men kan en sejr her selvfølgelig hjælpe på.

- 4 ud af de 5 mand(Minus emi) er sindsyge gode spillere. Og rammer de topniveau eller lidt under. Så ser jeg FPP få det svært. For så kommer de til, at løbe efter dem på banen. Får Otto gang i den grønne og Espiranto hans rifle. så skal man stå tidligt op. For så er det nogle af de bedste lige på dette niveau.

- Map pool her, er også lidt svær, at snakke om. Da dette også er et "nyt" team. Når det så er sagt, så forventer jeg c0ntact banner Overpass. Også kunne det sagtens blive noget Dust2, Train eller Nuke. igen vil jeg sige det er 50/50 kamp.

Jeg forstår ikke oddsene er så forskellige. De har lige mødt hinanden. Der kunne FPP lige så godt tage kampen som c0ntact gjorde. Derudover er det 2 hold der lige nu ligger nogenlunde på Niveau, jeg forventer klart at oddsene har udlignet sig lidt mere inden kampstart! 

God kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback