18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Wolverhampton Wanderers: Draw no bet: 2

Match center
9. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Jonathan Moss
8. apr. 2021 kl. 08:00 (Opdateret 9. apr. 2021 kl. 22:54) 08/04
175
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 22-24-54%
Betvalue: 147,66%
Spilbar ned til odds: 1,41
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Efter at have undersøgt risikoen for lange striber med tab, når man spiller på odds omkring 4, ændrer jeg de fremtidige spil til DNB. Det skulle ikke have nogen betydning for resultatet, men blot give et mere stabilt forløb af ind- og udbetalinger.

På dette link (https://www.sportsbookreview.com/betting-calculators/streak-calculator/) kan man beregne, at der er 58 procent sandsynlighed for, at spil på odds 4 (forventet hitrate på 0,25) efter 60 spil har givet en stribe på 10 tabte spil undervejs. Det overraskede mig.

Så jeg skal altså betragte min stribe på syv tab i de seneste ti spil som helt naturlig, da sandsynligheden for sådan en stribe er 92 procent. Det er måske i orden set i en større sammenhæng, men det har jeg altså ikke nerver til fra uge til uge. Så nu bliver det DNB/AH0 spil fremover.

---

Procentvurderingen er baseret på en ELO-rating af hjemme- og udehold, og ikke på en vurdering af konkrete sportslige forhold omkring kampen. Tippet ledsages derfor ikke af en traditionel analyse af kampen ud fra sportslige kriterier.

Mht. ELO-ratingen henviser jeg til tidligere tråde om emnet her på Betxpert, hvor det er gennemgået grundigt.

Pga. mit systems karakter, hvor summen af de anvendte sandsynligheder ikke giver 100, skal Betxperts beregnede EV tages med et stort gran salt. CV-felterne udfyldes kun for at opfylde kravene i formularen.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback