18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Sheffield United: Over 1,5 Mål

Match center
20. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Martin Atkinson
17. feb. 2021 kl. 21:38 (Opdateret 20. feb. 2021 kl. 22:57) 17/02
144
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 72-28%
Betvalue: 105,12%
Spilbar ned til odds: 1,39
Rigtig/forkert: 1-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Fulham - Sheffield U bliver en af de kampe, hvor Kelly giver en gammel mand endnu flere grå hår i hovedet. Med minimum 72 pct. sandsynlighed for mere end 1,5 mål, og odds 1,50 onsdag aften på en bookmaker udenfor Betxperts liste, bliver Kelly-procenten 16.

Det vidste jeg godt ville blive tilfældet på et tidspunkt, da jeg startede med at bruge Kelly, men det er alligevel lidt nervepirrende. 72 pct. i ens egen favør er trods alt 28 pct. imod. Men i mine beregninger er EV positiv, så jeg har ikke noget valg. Jeg smider 16 pct. af BR i Fulham - Sheffield U på +1,5.

---

Nedenstående forklarende tekst indleder alle mine spil. Hvis du allerede har læst den, kan du gå direkte til det aktuelle screenshot af mit regnskab:

SCREENSHOT

Procentvurderingen er baseret på en ELO-rating af hjemme- og udehold, og ikke på en vurdering af konkrete sportslige forhold omkring kampen. Tippet ledsages derfor ikke af en traditionel analyse af kampen ud fra sportslige kriterier. Det er kun CV'et for det spillede udfald, der er retvisende. De øvrige CV-felter er kun udfyldt for at opfylde kravene i Betxperts formular. 

I 2020 eksperimenterede jeg med at anvende ELO-rating til at finde vinderkampe, og resultatet var, at jeg efter lidt over 100 spil havde vundet indsatsen tilbage. Det er vel hverken godt eller skidt. Det rigtige ord er snarere "ligegyldigt", eftersom man jo ikke spiller for at få sine penge tilbage uden rente.

Med start den 1. februar 2021 er jeg derfor skiftet til at spille O/U i disse kategorier: +1,5/+2,5/+3,5/-1,5/-2,5/-3,5. Lad os se, om det giver det ønskede overskud.

Jeg eksperimenterer med at bruge Kelly til at styre indsatsen (Money Management på moderne dansk), og eftersom Betxpert ikke giver mulighed for dette, har jeg valgt at offentliggøre mit rigtige regnskab i forbindelse med spillet. Det kan ses på det screenshot, der linkes til øverst i teksten.

Det er mit interne arbejdspapir, og derfor ikke nødvendigvis letforståeligt for alle. Men interesserede er velkomne til at stille spørgsmål. Mht. selve ELO-ratingen henviser jeg dog til tidligere tråde om emnet her på Betxpert, hvor det er gennemgået grundigt.


 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback