18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fulham - Sheffield United: 1

Match center
20. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Craven Cottage    Martin Atkinson
20. feb. 2021 kl. 11:14 (Opdateret 20. feb. 2021 kl. 22:57) 20/02
198
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Fulham og Sheffield United mødes her i runde 25. i en rigtig bundopgør. Jeg tror Fulham trækker sig sejersrigt ud af kampen, mod et Sheffield hold der er ramt på et par vigtige postioner samt samt xG mæssigt har bokset lidt over evne.

Chance (1-X-2): 48-27-25%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 1-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Fulham er inde i en god periode, og har tabt 1, vundet 1 og spillet 4 uafgjorte over de seneste 6 kampe. Derudover kan man ift. xG se at der er fremgang at sporer især offensivt, men også at de i de seneste 6 kampe har haft en xGF på 1,35 og en xGA på 1,05. Så deres point er velfortjente.
 • Josh Maja er kommet til fra Bordeaux, og har allerede sat 2 mål ind på kontoen, og han kan sammen med Reid godt komme til at drille en Sheffield defensiv der er ramt på et par positioner og ikke just har meget fart i bagkæden.
 • Hos Sheffield må man se bort fra nogle vigtige spillere, især tror jeg de kommer til at savne anfører og styrmand Egan til dette opgør.
 • Fulham har mødt Sheffield to gange i år, i EFL cuppen vandt de 2-0 og i PL spillede de 1-1 en kamp der xG mæssigt hed 1,7-1,5 i Fulham's favør. Så Fulham kan godt skabe chancer samt mål mod Sheffield, og defensivt er Fulham et meget bedre hold, end sidst de mødtes.
 • Især defensivt er jeg meget imponeret over Joachim Anderssen og den måde de forsvar på i Fulham. En xGA på 33,1 over 24 kampe vidner ikke om et bundhold, og er bedre end bl.a. Burnley, Newcastle, Crystal Palace og Leeds.
 • Til dette opgør, tror jeg vi kommer til at se Fulham værende meget på bolden, hvilket faktisk passer dem ganske fint. Fulham er et boldbesiddende fodboldhold, og snitter 48,7% i deres kampe imodsætning til de 41,9% Sheffield plejer at have bolden. Jeg tror Fulham får gode muligheder, og at Sheffield også kommer til at overlade initiativet til dem.
 • Fulham kan ane Newcastle, og der er 6 point der adskiller dem før runde 25 hvor Newcastle skal til Old trafford og Man. Utd. Hvor det ikke ligefrem lugter af 3 point. Kan Fulham få en sejr her og gøre afstand til 3 point, så kan det gå hen og blive spændnede. Jeg synes Fulham har en kæmpe chance for at få kontakt med den anden side af nedrykningsstregen, og tror de udnytter den mulighed.
Hold øje med
 • Sheffield har i deres seneste 6 PL kampe tabt 4, og vundet 2, men har også mødt Chelsea, Man. City Man. Utd. og Tottenham. Det er ikke dem Sheffield skal måle sig med, og at de kommet ud af de kampe med hæderlige nederlag og endda en sejr over Man. Utd. er meget imponerende, og noget der kan give dem tro på tingene.
 • Sheffield kan spille helt uden pres. De er dømt ude, og det kan sagtens frigive noget energi, at man ikke skal bekymrer sig om nedrykning. Det er i hvert fald set før at det kan skabe noget mere ro som smitter af på spillet.
 • Fulham er ikke et hold der scorer mange mål, og i de seneste 6 kampe er det blevet til 5 mål, og det er ikke imponerende. Skal Fulham vinde, bliver de nød til at være bedre på den sidste 1/3.
Oddsmarked

Oddset på 1-tallet startede i 2,30 de fleste steder, og har så bevæget sig i det leje. 2,20 har jeg spillet Fulham til her, som jeg mener der er værdi i. 

Et andet interessant sted at kigge er over de 2,5 til odds 2,40, som i min optik godt kunne blive scenariet i et opgør, hvor ingen kan bruge et X til noget. 

Holdene

Fulham:

Her er Mitrovic (fast/reserve) samt Cairney (fast/reserve) ude, men de to har ikke rigtig gjort den store figur, for fulham, i denne sæson, så jeg tillægger ikke de to skader særlig stor betydning, og forventer mig en Fulham start 11'er som denne her:

Areola; Tete, Andersen, Adarabioyo, Aina; Lemina, Reed Loftus-Cheek, Lookman; Maja, Reid

Sheffield United:

Her må de se bort fra Egan (fast mand og anfører 22 kampe) Robinson (fast/reserve 8 kampe) O'Connell (fast mand 2 kampe) Berge (fast mand 13 kampe 1 mål) Fleck (fast mand 17 kampe).
Af "nye" fravær kan man kigge på Egan og Fleck, de andre har været ude i lang tid, og de to nye skader, hjælper ikke just for Sheffield, det er to spillere som er de første på holdkortet og vil være savnet til dette opgør. 

Ramsdale; Basham, Jagielka, Ampadu; Baldock, Lundstram, Norwood, Osborn, Stevens; Sharp, McGoldrick

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback