18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Frankrig - Estland: (AH: -2,25) 2

Match center
5. juni 2012 kl. 21:00 - Fodbold, Venskabskampe
5. jun. 2012 kl. 09:50 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/06
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 41-23-36%
Betvalue: 101,75%
Spilbar ned til odds: 2,14
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Frankrig åbner mandag deres EM-bal med en super-vigtig kamp mod England, men skal lige igennem en sidste test-opgave mod lille Estland, inden turen går til Polen/Ukraine. Og det ligner jo en formssag for det stjerne-spækkede franske mandskab. Fransk sejr ligger klart i kortene, men det betyder ikke, at Estland nødvendigvis får bølle-bank.

Estland leverede en super-flot EM-kvalifikation, da de sluttede anden i deres gruppe efter Italien, men foran Serbien og Slovenien, og kigger vi på hvor ofte Frankrig vinder stor-sejre (altså med minimum tre mål), så viser der sig sølle to af disse i Frankrigs seneste 33 landskampe, det inkluderende i hvert fald minimum fem opgør mod mindre fodbold-nationer end Estland.

Spilform: Estland på en +2,25-linie (fuldt odds ved 2, X eller estisk nederlag på 1 mål. Odds 1,45 ved estisk tab på 2 mål. Odds 0 ved estisk tab på 3 mål eller flere) passer mig udmærket, og alternativet ville være +2,5 til lavere odds. Det er væsentligt at få fransk sejr på to mål med som gevinst-givende, da det i mine øjne er et realistisk udfald af kampen.

Bedste odds på Estland på Asian Handicap +2,25: 1,96 hos Pinnacle.

Bedste odds på Estland på Asian Handicap +2,25 hos dansk-licenterede spil-udbydere: 1,90 hos Bet365.

Bemærk venligst at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker.

Mine procenter for 1X2:

1: 84 %

X: 12 %

2: 4 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 64 %

X: 20 %

2: 16 %

Mine procenter for 1X2 på H 0-2:

1: 41 %

X: 23 %

2: 36 %

Indlysende klasse-forskel, naturligvis: Jeg skal nok få på puklen for denne her (kritik tages imidlertid kun seriøst, hvis det kommer før kamp-start ;-), da der jo på ingen måde er tvivl om en klar klasse-forskel, en klasse-forskel som alle er indlysende klar over, og som da også bekræftes ved et blik på FIFA’s officielle verdensrangliste, hvor Frankrig er nummer 16 og Estland nummer 54.

Var dette en EM- eller VM-kval.kamp, var jeg nok ikke så varm på dette bet på Estland, men Frankrig har andet i kikkerten end nødvendigvis at vinde denne kamp med stor-cifre. Mandag i næste uge venter der franskmændene en meget vigtigere opgave i Polen/Ukraine, når England står på programmet.

Pointen her er, at det i skivende stund endnu ikke er klart, om Les Bleus-landtræner Laurent Blanc vil sende sit abolut stærkeste mandskab på banen her i Le Mans, og selvom det skulle ske, så bliver de bedste franske spillere næppe på grønsværen i alle 90 minutter. Massive udskiftninger er i vente, og så kan en Asian Handicap-linie på -2,25 blive vanskelig at dække for stor-favoritterne. Det også fordi Frankrigs mandskab simpelthen ikke har for vane at baske selv mindre nationer som Estland af med stor-cifre.

Lad os kigger lidt på de to landsholds præstationer.

Frankrig - EM-kval.: Frankrig kvalificerede sig som bekendt til EM-slutrunden ved at vinde en gruppe bestående af Bosnien/Hercegovina, Rumænien, Hviderusland, Albanien og Luxembourg, men det var ikke fordi franskmændene var særskilt imponerende. Sidste spillerunde-kampen hjemme mod Bosnien/Hercegovina sluttede 1-1, men bosnierne var foran længe, og så indtil helt til sidst ud til at snyde Frankrig for førstepladsen. Undervejs lykkedes det også Frankrig at indkassere et 0-1-hjemmebane-nederlag til Hviderusland, ligesom det blev til point-tilsæt ude mod Hviderusland (1-1) og ude mod Rumænien (0-0).

Nok så interessant noterer man sig, at Frankrig ud af de 10 kampe kun var i stand til at vinde én med mere end to mål, hjemmekampen mod Albanien, som sluttede 3-0. Selv ikke Luxembourg var Frankrig hverken hjemme eller ude i stand til at at besejre med mere end to mål (2-0 i begge opgør). Den slags er naturligvis interessant, når man, som jeg gør her, advokerere for indskud på Estland på en +2,25-linie.

Estland - EM-kval.: Lad os skifte blikket over til Estlands kvalifikation. Esterne var havnet i lidt af en ond gruppe med Italien, Serbien, Slovenien, Nordirland og Færøerne, men minsatsen om det ikke lykkedes esterne at løbe med andenpladsen efter Italien. Noget af en præstation af den lille randstat.

Jeg vil tillade mig at bringe alle Estlands resultater fra kval.gruppen: 2-1 hjemme over Færøerne, 1-2 hjemme mod Italien, 3-1 ude over Serbien(!), 0-1 hjemme mod Slovenien, 1-1 hjemme mod Serbien, 0-3 ude mod Italien, nederlag 0-2 ude mod Færøerne(...!), 2-1 ude over Slovenien (yes, jeg ved det, der er ikke megen logik over disse resultater), 4-1 hjemme over Nordirland, og slutteligt 2-1 ude over Nordirland.

Det betød så, at Estland skulle i playoff i forsøget på at kvalificere sig til EM-slutrunden, men her viste Irland sig for stor en mundfuld. Irerne vandt i Tallinn den første kamp 4-0, hvorefter det blev 1-1 i returen i Dublin.

Alligvel har Estland grund til at være stolte af deres EM-kval.præstation. Ikke mange forventede, at de ville være i stand til at slutte på gruppens andenplads foran VM-deltagende nationer som Serbien og Slovenien.

Siden EM-kvalifiktionen har både Frankrig og Estland spillet en række venskabskampe.

Frankrig - venskabskampe: Frankrig spillede i november sidste år to kampe hjemme, som resulterede i 1-0 over USA samt 0-0 mod Belgien, og i februar blev det til 2-1 ude over Tyskland. Senest har Frankrig så hjemme besejret Island 3-2 og Serbien 2-0.

Der er sådan set ikke noget i vejen med resultaterne, men man bemærker, at Frankrig har meget ondt ved at vinde stort, det ligegyldigt hvilken nation, de møder. Af sine seneste 33 kampe har Frankrig således kun vundet sølle to med flere end to mål, og blandt modstanderne skjuler der sig lande som Costa Rica, Kina, Albanien (to gange) og Luxembourg (to gange). Estland kan vel ikke rangeres lavere end disse og oven i købet skal der (det tror jeg i hvert fald) foretages et fratræk for Frankrigs storciffer-sejrschancer, fordi det er så tæt på EM-slutrunden med alt, hvad det indbærer (chancerce for, at Laurent Blanc sender nogle af sine næstbedste på banen, kombineret med formentligt mange udskiftninger undervejs samt den omstændighed, at ingen af Frankrigs spillere næppe har lyst til at riskere at løbe ind i en slutrunde-ødelæggende skade).

Estland - venskabskampe: Estland har tilbage i februar vundet 2-0 ude over El Salvador, og i løbet af den seneste måned er det blevet til 1-3 ude mod Kroatien, 0-4 ude mod Ukraine (okay, dén skræmmer, skal jeg indrømme), 1-2 hjemme mod Finland, og senest 1-0 hjemme over Litauen.

Holdene: Vi skal have et blik på, hvordan Frankrig og Estland stillede op i seneste venskabskamp. Frankrig mod Serbien så således ud:

Frankrig (som de stillede senest mod Serbien): Hugo Lloris; Anthony Reveillere, Gael Clichy, Philippe Mexes, Laurent Koscielny, Florent Malouda, Franck Ribery, Samir Nasri, Yohan Cabaye, Yann M’Vila og Karim Benzema.    

Men hvor meget man kan bruge det til, er tvivlsomt. Jeg spår, at landstræner Blanc vil skifte en del ud.

Det bedste gæt på Frankrigs start-opstilling (hvis den bliver stærk) er formentligt dette:

Frankrig: Hugo Lloris; Mathieu Debuchy, Adil Rami, Philippe Mexes, Patrice Evra, Alou Diarra, Yohan Cabaye, Florent Malouda, Franck Ribery Samir Nasri og Karim Benzema.

Se også EM-optakten om Frankrig: http://www.betxpert.com/em-2012/hold/frankrig 

Estland senest mod Litauen stillede med følgende:

Estland (som de stillede senest mod Litauen): Pavel Londak; Igor Morozov, Tihhon Sisov, Gert Kams, Alo Bärengrub, Sergej Mosnikov, Martin Vunk, Ats Purje, Oliver Konsa, Vladimir Voskobojnikov og Tarmo Neemelo.

Til det er der at sige, at der næppe bliver én eneste genganger fra den start-11’er til den mod Frankrig, det var nemlig Litauens ”B-kæde”, som landstræner Tarmo Rüütli mønstrede mod litauerne. Det rigtige landshold var det der et par dage inden blev bragt i spil mod Finland, og det ser således ud:

Estland (som de stillede mod Finland): Sergej Pareiko; Ragnar Klavan, Enar Jääger, Taijo Teniste, Tarvi Rähn, Dmitrij Kruglov, Aleksandr Dmitrijev, Konstantin Vassiljev, Andrès Oper, Jarmo Ahjupera og Tarmo Kink.    

Konklusion: Frankrig kan givet snildt risikere at vinde denne her med tre mål, hvorved væddemålet vil gå tabt, men set i lyset af både Frankrig (kun to tre-måls-sejre i de seneste 33 kampe) og Estlands statistikker, så finder jeg, at esterne bør have hæderlige chancer for at undgå at tabe med mere end i hvert fald maksimalt to mål. Det estiske hold har praktisk taget nul profiler, og det falmer selvklart stillet over for Frankrigs stjerne-parade, men når det er sagt, så har Estland imidlertid oppet sig de seneste år, og at tage andenpladsen i en gruppe efter Italien, men foran Serbien og Slovenien, vidner om en vis kvalitet. Jeg er en smule overrasket over, at jeg kan få relativt tæt på to gange pengene på Estland på en Asian +2,25-Handicap-linie.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback