18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Francesca Jones - Chloe Paquet: 1

11. september 2021 kl. 15:00 - w60 - Montreux - grus
10. sep. 2021 kl. 23:19 (Opdateret 11. sep. 2021 kl. 16:52) 10/09
72
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Semifinale tid i Schweiz

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Hvem siger man ikke kan være en god tennisspiller med 8 fingre og 7 tæer? i hvert fald ikke Britiske Jones. Jones har fået smag for det højere tennis lag, med debut i både Wimbledon og AO, og et par andre events, som er resultatet af at hun har fået gode resultater. 


Nu hedder den w60 i Schweiz, en størrelse turnering hun vandt i Frankrig for ca. 2 måneder siden. Hun er en utrolig kraftfuld spillere, og der er næsten kun en taktik - angrib! Det kender vi fra andre spillere, og har sine plusser og minusser. 

Jones kommer fra to 3 sæts kampe, hvor hun har smidt anden sæt, men alligevel vundet sikkert. Man vil ikke mene der er plads til disse udfald mod Paquet, men Jones kan være så dominerende med sin styrke, og kan hurtigt kører et par partier hjem når hun har tur i den.

Paquet der virkelig har vist stor styrke her på den anden side af French Open, med 2 w25 titler og finale plads i en w60. Hun fik også sin debut i AO i år, og kan ikke forstå at hun ikke har fået mere ud af sin karriere, da hun er en god spiller.

Hun startede med at smide 1 sæt mod lokale Ganz, og vandt i dag mod også lokale Bandecchi i en tæt 2 sæts kamp, hvor hun vendte et break sidst i 2 sæt. Trods de mange sejre er der stadigvæk udfald med mange smidte sæt, og tætte afgørelser i 3 sæt. 

Paquet har en dejlig stejl serv, og spiller et slidsomt spil hvor alt bliver sendt tilbage til modstanderen, og er en spiller man bare aldrig kan ryste af.

Trods Jones har smidt 2 sæt på sin vej, har hun alligevel været dominerende, og ligner hun har fået gang i sit bombardement på gruset her i Schweiz. 

Lige nu er der kun 2 udbyder på markedet, og de vurdere Jones til 1,95-2,00 - jeg forventer at når der kommer flere til og pengene bliver lagt, kunne Jones købes en tand højere. Jeg har bare set fra Jones tidligere kamp, at hun af i stand til at slå igennem Paquet som kan være irriterende god, eller arbejdsom dårlig.

God kamp.

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback