18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Francesca Di Lorenzo - Danielle Lao: 1

Match center
5. november 2021 kl. 17:10 - Tennis, Israel - WTA Challenger | f
5. nov. 2021 kl. 16:44 (Opdateret 5. nov. 2021 kl. 19:31) 05/11
8
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i USA

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 1-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Lorenzo er endelig begyndt at vinde igen efter et indtil videre dårligt år. 8-20 hedder hendes år, men har haft god succes fra indendørs når hun har berørt det. Det var de basale slag der kiksede for hende, og så sjusker hun for meget. Når hun er i sin zone er hun til gengæld rigtig god, og hendes sidste sæt i går kunne tyde på hun har fundet formlen. Det er blevet til to 3 sæts kampe, hvilket er naturligt når man har haft så dårlig en periode.

Lao har selv været lidt undermiddel, men har dog alligevel hevet en titel hjem tidligere i år. Hun er 10 cm lavere, men er en god solid kontraspiller. I modsætning til Lorenzo føler jeg altid at Lao er fuldt fokuseret, og gør som regel et positivt indtryk. Hun havde en god sejr mod Baptister i 1 runde, der dog ikke er i sin bedste periode. Glatch blev herefter klaret i 2 sæt, og hun vandt dermed begge sine kampe som underdog. Når man zoomer ind på kampen mod Glatch kunne resultatet være lidt misvisende, og hun var ikke meget bedre her.

Man skal aldrig spille med hjertet og jeg kan godt lide Lorenzo, som dog her har lidt underlag statistik der kan bakke hende op. Hun er stadigvæk i en periode hvor modgang kan have store konsekvenser, men tolker hendes forrige kamp som en kvinde på rette spor.

Lao for retfærdigvis lov til at være favorit, men det ligger stadigvæk lidt til den høje side efter min smag.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback