18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fortuna Sittard - Cambuur: 1

Match center
16. oktober 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Fortuna Sittard Stadion    Dennis Higler
14. okt. 2021 kl. 16:11 (Opdateret 16. okt. 2021 kl. 22:54) 14/10
244
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Sittard-Cambuur

Chance (1-X-2): 42-33-25%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet

Her tager Sittard imod oprykkerne Cambuur. Begge hold tabte deres kamp inden landholdspausen og vil være klar til at få revanche i dagens kamp. 
 

Sæsonen for Sittard hold indtil nu har budt på en skuffende start med kun 5 point og de 3 kom i første hjemmekamp mod Twente. Der begynder så småt at være pres på i klubben, både på at få resultater og på træneren. Hjemmeholdet har Flemming ude til dagens kamp, hvilket er skidt, da han er involveret i en del mål. 
Cambuur er overraskende med i sub toppen og taget deres selvtillid med fra oprykningen, samt deres spil med fra 1 div, hvor der scores masser af mål i deres kampe. De fik en kæmpe snitter mod Ajax, men har udover den kamp stået godt defensivt. 
 

Jeg går på hjemmeholdet i dagens kamp, da jeg synes Oddset er for højt, selvom de ligger i bunden. De er et bedre hold en Cambuur og pausen har været godt for hovedet og få gjort klar til dagens kamp. Jeg ligger ikke så meget i de indbyrdes kampe, da de ligger flere år tilbage. I de fleste kampe mod modstanderene på samme niveau, har de været spilstyrende. De mangler mere effektivitet foran modstandernes mål. Jeg forventer en tæt kamp, hvor hjemmeholdet trækker det længste strå. 

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback