Foggia - Virtus Entella: 1

Match center
3. september 2017 kl. 20:30 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio Pino Zaccheria
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 56-25-19%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin
Stadio Pino Zaccheria er et fort, hvor Foggia har vundet 11 kampe i træk. Gæsterne fra Entella har mere erfaring i Serie B, men Foggia bør have gode chancer mod et udesvagt Entella-mandskab.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Foggia har været stærke i de seneste sæsoner på Stadio Zaccheria, og hvor det kun blev til eet nederlag i sidste sæson, og kun to i de seneste to sæsoner.
 • Hjemmeholdet tabte 1-5 i Pescara, men et resultat som lyver efter spil og chancer, og hvor Pigliacelli i Pescara målet var man of the match med flere gode redninger.
 • Foggia er kendt for at spille hurtigt og offensivt fodbold på hjemmebane, og det kan give Entellas noget svage forsvar store problemer.
 • Hjemmeholdet har ikke skiftet så meget ud i truppen i forhold til sidste sæson, hvilket betyder at man er godt sammenspillet.
 • Virtus Entella løb ind i en lussing på 1-5 i første spillerunde, endda på hjemmebane mod Perugia, hvor man defensivt havde store problemer og offensivt skabte for lidt.
 • Gæsterne fra Chiavari har det normalt svært på udebane. I sidste sæson: kun een sejr i 21 udekampe og kun tretten ud af 63 mulige point.
 • Entella har mistet den vigtige angriber Francesco Caputo som har scoret 35 mål i de seneste to sæsoner.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Begge mandskaber fik store lussinger i første spillerunde, og det kan betyde en meget forsigtig og defensiv tilgang til opgøret.
 • Entella har spillet i Serie B i de seneste tre sæsoner, det betyder mere erfaring end hjemmeholdet, og det kan tale til gæsternes fordel.
 • Foggia er kendt for at spille offensivt, det kan blive straffet i Serie B, hvis man spiller alt for naivt.
 • Hjemmeholdet er oprykker i denne sæson, og det kan tage en smule tid at vænne sig til at tempoet er meget anderledes end det var i Lega Pro.
 • Gæsterne har forstærket sig med Davide Brivio fra Genoa til forsvaret,samt Marco Crimi fra Cesena og Mirko Eramo fra Sampdoria begge til midtbanen.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi ved Bet365 som er i odds 1,83.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 2,00 ved Bwin  men er siden faldet til 1,85, og generelt har oddset været faldende hos de fleste bookmakere i løbet af ugen. Jeg forventer ikke at oddset vil falde yderligere i løbet af weekenden.

Markedsoverblik: En toneangivende licenløs bookmaker er ligeledes i odds 1,85, og åbnede i odds 2,07.

FOGGIA:

Klubben er tilbage i Serie B efter 19 års fravær, man var tæt på at rykke op sidste sommer, men tabte playoff finalerne over to kampe mod Pisa, og skuffelsen var kæmpe stor i den syditalienske klub både spillerne, ledelsen og ikke mindst tilhængerne. Man byggede et rigtig stærkt mandskab op i sidste sæson, og målet var at rykke op, man var det klart stærkeste mandskab igennem hele sæsonen, og tabte kun tre kampe og sluttede med elleve point foran rivalerne fra Lecce på andenpladsen.

Træner Giovanni Stroppa har kun været i Foggia i en sæson, og har gjort det rigtig godt, man spiller flot offensivt fodbold, og er et rigtig underholdne mandskab, og kan man holde de samme takter i denne sæson i Serie B så bør Foggia have rigtige gode chancer for at overleve uden de store problemer.

Man løb ind i en 1-5 lussing sidste weekend ude mod Pescara, hvor man var godt med i hele opgøret mod en modstander som formentligt kommer til at kæmpe i toppen af rækken, og et nederlag på fire overskydende mål er bestemt ikke det rigtige billede af opgøret som var meget tæt og jævnbyrdigt, og hvor Pescaras målmand Mirko Pigliacelli havde flere flotte redninger.

Man har kun tabt to kampe hjemme på Stadio Zaccheria i de seneste to sæsoner, og hvor man har en rigtig god 12 mand, og mod Entella bør man have rigtig gode muligheder, selvom gæsterne har spillet i Serie B i de seneste to sæsoner, men Entella har mistet både sidste års topscorer, samt er man ikke kendt for at være skræmmende på udebane.

Trupnyt: Foggia var uden Antonio Vacca og Giuseppe Loiacono i Pescara som begge var ude med karantæne, Vacca var fast på midtbanen i sidste sæson, spørgsmålet er om træner Stroppa ændre det store i forhold til sidste weekend, men umiddelbart tyder det ikke på det.

Foggias forventede startopstilling: 4-3-3: Guarna, Gerbo, Empereur, Martinelli, Rubin, Deli, Agnelli, Agazzi, Chirico, Mazzeo, Fedato.

VIRTUS ENTELLA:

Den lille klub fra Chiavari har i de seneste tre sæsoner overlevet, og er sluttede som nummer atten i første sæson, nummer ni året efter i Serie B, og på en ellevte plads i sidste sæson hvilket er ganske flot, men i denne sæson kan man komme i problemer, og specielt i det offensive hvor man har sagt farvel til Francesco Caputo i angrebet som har scoret 35 mål i de seneste to sæsoner for Entella i Serie B.

Den 41 årige træner Giampaolo Castorina tog over i de sidste tre kampe i sidste sæson efter at Roberto Breda blev fyret, og det betyder at man har en træner uden den store erfaring og spørgsmålet er hvor længe han træner Entella i denne sæson, man løb ind i en 1-5 lussing på hjemmebane mod Perugia som så rigtig stærke ud, men bestemt også havde nemt ved at skabe chancer, og ikke mindst scorer på dem.

Defensivt så man meget skidt ud, det har betydet at Davide Brivio er hentet i Genoa til det defensive, og på midtbanen er Mirko Eramo kommet til fra Sampdoria, samt Marco Crimi fra Cesena ligeledes til midtbanen, men offensivt har man ikke hentet noget ind, og netop i angrebet skabte man alt for lidt mod Perugia.

Det ligner en vanskelig opgave i det syditalienske søndag aften, man har store problemer på udebane hvor man ikke har vundet siden oktober 2016, og hvor det kun blev til en sejr i 21 kampe i sidste sæson, og ændre man ikke på det i den kommende sæson, så ligner Entella en af nedryknings kandidaterne til Lega Pro.

Trupnyt: Efter sidste weekends nederlag hjemme mod Perugia tyder det på at træner Castorina giver plads til Brivio i det defensive, og Mirko Eramo på midtbanen fra start i søndagens opgør.

Virtus Entellas forventede startopstilling: 4-3-1-2: Iacobucci, Belli, Ceccarelli, Benedetti, Baraye, Nizzetto, Troiano, Palermo, Luppi, La Mantia, Mota.

Kilder: foggiacalcio1920.com, sportnotizie24.it, entella.it, tuttomercatoweb.it

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback