18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FlyToMoon - Team Spirit: 1

1. maj 2020 kl. 16:00 - Dota 2 We Play! Pushka League
29. apr. 2020 kl. 22:32 (Opdateret 1. maj. 2020 kl. 17:55) 29/04
158
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 107,25%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

FlyToMoon tog en vigtig sejr mod VP.Prodigy og har derfor stadig chancen for at avancere til slutspillet. De er et bedre hold end Team Spirit, men disse kampe med østeuropæiske hold er ofte tætte så favoritværdigheden er ikke stor.

Det taler for:

-FlyToMoon har helt sikkert det højeste topniveau. De vandt Parismatch League for en måned siden ved at slå et stærkt spillende Virtus Pro hold

-Team Spirit er en smule overvurderede efter ESL One LA hvor de gjorde god figur i en virkelig svag gruppe. I slutspillet faldt de dog igennem og blev slået ud efter at være blevet kørt over af Virtus Pro og Chicken fighters.

-Jeg synes FlyToMoon har en stor draft fordel. De har også tilbøjelighed til at drafte helte med stor kill threat til Iceberg´s mid og det fungerer godt mod et hold som Team Spirit der sjældent spiller med defensive supports.

-FlyToMoon har set klart bedre ud i den her turnering og kunne lige så godt være 3-1 som 1-3 på trods af de har spillet mod gruppens stærkeste hold. Team Spirit derimod har kun set gode ud mod et meget svagt spillende B8 hold.

hold øje med:

-FlyToMoon har et hold med spillere som er talentfulde men også er notoriske for at tilte. De er mentalt skrøbelige og kan smide kampen hvis det går galt på første map.

-Begge hold har relativt nye lineups, men Team Spirit har fået flere kampe mod kvalitetsmodstand til at spille sig sammen.

Odds:

Oddshistorikken holdene i mellem er ikke relevant fordi der er nye spillere på holdene nu. Hvis men skal finde et sammenligningsgrundlag kan gruppespilskampene mod NaVi i denne turnering give et bedre indtryk. Her lukkede FlyToMoon i omkring odds 1,9 hvorimod Team Spirit lukkede i 2,25. Jeg forventer at FlyToMoon ender som favoritter i omkring 1,75-1,8.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback