18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Florida Panthers - Dallas Stars: Under 6,0 Mål

Match center
21. december 2019 kl. 01:00 - Ishockey, USA - NHL
BB&T Center
20. dec. 2019 kl. 13:09 (Opdateret 21. dec. 2019 kl. 03:41) 20/12
80
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (over-præcis-under): 30-10-60%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,50
Rigtig/forkert: 7-4
Unibet Spil nu hos Unibet

Ben Bishop og Sergei Bobrovsky er blandt NHL´s bedste målmænd, og de to står overfor hinanden natten til lørdag, når Dallas Stars gæster Florida Panthers. De to keepere vil formentlig sørge for en lavt scorende kamp.

Det taler for:
- Begge hold har været dygtige til at holde pucken ude af eget net på seneste. I december har Dallas tilladt 2,07 mål pr. kamp, mens Florida er på 2,29.

- Dallas er heller ikke flittigt scorende med 2,40 mål pr. kamp i december (2,61 set over hele sæsonen). Florida har omvendt scoret hele 3,39 mål pr. kamp i denne sæson, hvilket dog er faldet en anelse til 3,00 i holdets seneste stime af 8 hjemmekampe.

- Floridas målmand, Sergei Bobrovsky, havde en svær start på tilværelsen på sit nye hold, men har efterhånden fundet sit tidligere niveau. Russeren har stået Panthers´ seneste 6 kampe og har ikke tilladt over 3 mål i en eneste af disse.

- Ben Bishop har holdt højt niveau igennem hele sæsonen og er dermed fulgt op på sin stærke sidste sæson hos Stars. 

- Både Bishop og Bobrovsky har en glimrende karriere-statistisk mod den respektive modstander.

- Hverken Florida eller Dallas er bygget op omkring de helt store stjerner. Jeg tror, at holdene matcher hinanden godt kæde for kæde, hvilket kan give en lige kamp.

- Floridas to seneste kampe er endt med 7 og 6 mål, men inden da var mandskabets seneste 6 endt under grænsen. Dallas´ seneste 13 kampe er alle endt med højest 6 mål, heraf 10 under grænsen.

- Holdene spiller to indbyrdes kampe i hver sæson. Tilbage i marts vandt Dallas 4-2 på hjemmebane, mens det seneste opgør i Florida også endte med en sejr til Stars, denne gang på 3-0.

Det taler for:
- Der er en lille sandsynlighed for, at Bobrovsky bliver hvilet til kampen. I så fald vil Chris Driedger med blot 5 NHL-kampe på CV´et spille kampen for Panthers.

- Florida er 4. dårligst i expected goals against, og Dallas er 7. bedst i expected goals for i december. Statistisk er der dermed belæg for, at Dallas kan score mere end normalt.

- Dallas spillede i går, mens Florida hvilede. Måske kan Panthers udnytte dette til at score adskillige mål, som de gjorde det senest med 6-1 over Ottawa.

- Panthers har taget få udvisninger i december, men har alligevel indkasseret 4 overtalsmål i de seneste 7 kampe. Med Stars´ udmærkede powerplay kan Panthers-udvisninger potentielt resultere i flere mål.


 

Mattias Janmark og Andrew Cogliano er begge tvivlsomme for Stars, mens Brian Boyle er det samme for Panthers.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback