18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pardubice - Vysocina Jihlava: Pardubice vinder og begge hold scorer

Match center
29. juni 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
28. jun. 2020 kl. 21:37 (Opdateret 29. jun. 2020 kl. 20:16) 28/06
169
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 32%
Betvalue: 107,20%
Spilbar ned til odds: 3,13
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

FNL, 27. spillerunde

Veludhvilet hjemmehold sejrer i tæt topopgør

For både hjemme- og udeholdets vedkommende spidser sæsonen for alvor til. Begge mandskaber har hårdt brug for 3 point i kampen for henholdsvis første- og tredjepladsen, når de overraskende bejlere til guldet fra Pardubice byder gæsterne fra Jihlava velkommen mandag aften. Det tegner til at blive en tæt og åben affære i et på papiret meget lige matchup, hvori værterne dog har særligt én væsentlig fordel; nemlig at have kunnet nyde en hel uges pause i et ellers tætpakket kampprogram. Dette spilforslag går på, at begge hold kommer på tavlen, inden det veludhvilede hjemmehold til slut trækker sig sejrrigt ud af kampen.

OBS: Odds 3.35 fås hos Unibet ved at benytte funktionen ’BetBuilder.’ Også værdi hos Bet365, der tilbyder odds 3.25 samt Cashpoint med odds 3.15.

Det taler for spillet

 • Da Pardubices opgør mod Trinec i sidste runde blev udsat grundet konstateringen af corona hos én af sidstnævntes spillere, kommer hjemmeholdet ind til dette opgør på bagkant af, hvad der må betegnes som regulær en byeweek. Som sådan har man haft en hel uge til ikke blot at restituere oven på et tætpakket kampprogram med 8 kampe på mindre end 7 uger, men også til udelukkende at forberede sig på netop dette opgør – én luksus Jihlava, der sidst var i kamp d. 24. juni, ikke har kunnet nyde godt af.
 • Jihlava har overordnet set skuffet fælt efter genopstarten. Man gik på coronapause som indehavere af tredjepladsen med blot 2 og 6 point op til henholdsvis anden og førstepladsen. Men med blot to point i løbet af genopstartens første 7 spillerunder (0-2-5), befinder man sig nu på en skuffende 6. plads. Med to overbevisende sejre på stribe kunne det se ud som om, at man har fået vendt skuden, men sejrene er hentet på en noget billig baggrund. Først mod Solokov, som slås for overlevelse, og senest mod Slavoj Vysehrad, der længe har lignet et hold, som er gået på tidlig sommerferie.
 • Selvom oprykningsdrømmen ser spinkel ud, har Jihlava ikke desto mindre fortsat en realistisk chance for at nå playoffpladserne. Med det resterende kampprogram in mente kræver dét dog som minimum, at holdet tager point her – hvis ikke alle 3. Som sådan kan gæsterne ikke blot pakke sig, men er tvunget til også at satse fremadrettet.
 • På samme måde har hjemmeholdet også hårdt brug for point. Inden begyndelsen af denne fjerdesidste spillerunde indtog Pardubice førstepladsen i FNL, præcis som de har gjort langt størstedelen af sæson – til manges store overraskelse. Efter to gange uafgjort i de seneste to kampe er forspringet imidlertid skrumpet ind. Ja, forsvundet sågar. Inden runden begyndte, var der således blot ét point i mellem Pardubice og Zbrojovka Brno, der kommer jagtende bagfra, og som efter deres sejr søndag eftermiddag nu har overhalet Pardubice i tabellen. Godt nok har Pardubice en kamp i baghånden (den udsatte kamp mod Trinec), men selv med dén er 3 point mere eller mindre påkrævet, da rivalerne fra Brno har et på papiret nogen mere overkommeligt kampprogram tilbage. Som sådan forudser jeg et relativt åbent opgør, hvor ingen af holdene rigtigt kan bruge uafgjort til noget og derfor begge vil jagte sejren.
 • Pardubice har kun smidt point to gange på hjemmebane i denne sæson. Altså hedder deres hjemmebanestatistik 111-1. Samtidig har det været et kendetegn for holdet, at de igen og igen har hevet sejren i land hen imod afslutningen af kampene. Nærmere bestemt har de ofte vist sig som værende det fysisk stærkeste mandskab, der bogstaveligt talt løber modstanderne ned. Ovenpå den sidste uges restitution og mod et Jihlava-mandskab, der omvendt må formodes at være godt brugt, kan dette meget vel igen vise sig at være tilfældet.
 • Ikke desto mindre går spilforslaget også på, at Pardubice ikke får nemt ved at nappe det fulde udbytte; at udeholdet vil yde behørig modstand. Jihlava er et stærkt mandskab, og selvom deres udebanestatistik for sæson kort sat er horrible (26-5) – i særdeleshed mod øvrige tophold, hvor man kun har sikret sig ét point i sine 4 udebanekampe mod holdene fra top 6 – så har gæsterne formået at komme på tavlen i samtlige kampe med blot én enkelt undtagelse. Med hele 7 mål i deres seneste to kampe, ser Jihlava særdeles skarpe ud.

Det skal du holde øje med

 • Pardubices helt store force denne sæson har været deres defensiv, der til tider synes at have været gjort af beton. Særligt på hjemmebane har værterne været bundsolide. Her har man holdt nullet i 9 ud af 13 kampe, svarende til hele 69%, hvoraf man var vundet 8. Kun i 4 kampe, svarende til 31%, er begge hold omvendt kommet på tavlen og af disse har man vundet 3, hvilket igen betyder at spillet kun ville have givet gevinst i 23% af Pardubices hjemmebaneopgør denne sæson.
 • Med to pointtab i deres seneste to kampe – herunder en føring atypisk smidt væk inden for de sidste 20 minutter ude mod SK Lisen og senest 00-kampen hjemme mod Hradec Kralove – kan man godt frygte, at Pardubice fået gummiben nu, hvor den relativt sensationelle oprykning skal hives i land. (Igen må den sidste uges pause dog siges at komme belejligt.)
 • Som sagt har Jihlava vundet deres seneste to opgør, og trods den ringe modstand må dét have givet mandskabet fornyet tro på tingene. Hvor formkurven på lidt længere sigt taler for Pardubice, der endnu er uden nederlag efter genopstarten, trækker den umiddelbare form i udeholdets retning.
 • Det omvendte opgør endte 32 til Jihlava i en kamp, som de i første halvleg tilsyneladende dominerede fuldstændigt. De førte 3-0 ved pausen.
 • I forhold til Pardubices seneste hjemmekamp er det tilladte tilskuerantal reduceret fra 2.00 til 650. Pardubice er et hold, som på hjemmebane oftest drives fremad af en ret fanatisk fanskare – hvilket var tydeligt at se i kampene umiddelbart efter, tilskuere igen blev tilladt. Der meldes allerede om få pladser, men alligevel taler reduktionen imod værterne.
 • Slutteligt vil jeg fremhæve, at det er en præmis for spillet her, at kampene i FNL ofte er mere jævnbyrdige, end oddsmarkedet synes at indikere, og at underdogen ikke bare evner at byde favoritterne op til dans, men også formår at tage point. På tværs af opgørene spillet efter genopstarten har underdogen ’overrasket’ i 51% af kampene. Med de to føromtalte pointtab kan end ikke Pardubice sige sig fri for at have bidraget til statistikken.

Trupnyt

Pardubice: Hjemmeholdet har ingen spillere i karantæner og døjer øjensynligt heller ikke med skader. Eneste tvivlsspørgsmål synes at være Sang-hyuk Lee (OM, backup).

Jihlava: Jihlava har heller ingen karantæner. Til gengæld er de uden 3 faste startere, nærmere betegnet Petr Tlusty (CF, fast) og Lukas Vaculik (CM, fast), som er skadede, og så førstemålmand, Ludek Vejmola, der netop er blevet solgt til FK Haugesund. Der er hertil usikkerhed omkring breddespillerne, Martin Simko (CF, backup) og Vojtech Kristal (CF, rotation).

Chancevurdering, 1X2

1: 57%          X: 23%         2: 20%

Kilder

soccerstats, transfermarkt og fnliga.cz samt holdenes hjemmesider; fkpardubice.cz og fcvysocina.cz.

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback