18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Pardubice - FK Slavoj Vysehrad: Under 3,5 Mål

Match center
11. juli 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
9. jul. 2020 kl. 18:10 (Opdateret 11. jul. 2020 kl. 18:51) 09/07
39
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 106,14%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 4-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

FNL, 29. spillerunde

Intet postyr når titlen skal køres i hus

Med ét point hjemme mod Slavoj Vysehrad, der intet har at spille for, kan FK Pardubice mod alt forventning sikre sig førstepladsen i Tjekkiets andenbedste række, FNL. Hjemmeholdet er generelt et defensivt orienteret mandskab, og dette spilforslag går derfor på, at værterne sikrer sig titlen uden videre postyr i en relativt målfattig affære.

Det taler for spillet

 • Pardubice kører sjældent deres modstandere over. Frem for alt er Pardubices succes baseret på en solid, defensiv organisation. Med blot 16 scoringer imod råder hjemmeholdet over ligaens klart bedste forsvar. Især på hjemmebane er man bundsolide. Henover sæsonens 14 hjemmekampe har Pardubice kun indkasseret 4 mål, svarende til sølle 0.43 mål pr. kamp. Hele 9 gange, 64%, har man forladt hjemmebanen med et clean sheet.
 • Også hvad angår det offensive, taler Pardubices spillestil umiddelbart for en lavtscorende kamp. Pardubice foretrækker generelt at lægge forsigtigt fra land, hvilket man også så i deres sidste kamp ude mod Trinec, hvor man i modsætning til denne kamp på mange måder var tvunget til at vinde. Dersom man kommer foran, trækker værterne sig som regel tilbage og satser på at forsvare deres føring frem for ufortrødent at jagte flere scoringer.
 • På hjemmebane scorer Pardubice i gennemsnit 2.14 mål pr. kamp, hvilket måske kan lyde af meget. Dog har Pardubice kun scoret mere end 3 mål i 3 ud af 14 hjemmekampe, svarende til 21%, mens de har scoret præcis 3 mål ved en enkelt lejlighed. Slavoj Vysehrad snitter 0.84 mål pr. udebanekamp, mens de i snit lukker 1.83 mål ind på udebane, hvilket ligger lige over ligagennemsnittet på 1.83.
 • Som beskrevet i mit andet spilforslag til kampen, syntes Pardubice hertil at have haft det svært mod defensivt kompakte og lavtstående mandskaber på det seneste – en tilgang, jeg formoder, at også Slavoj Vysehrad vil anlægge til dette opgør.
 • 71% af Pardubices hjemmekampe denne sæson er gået under linjen (75% for sæsonen som helhed). Det samme gælder for 64% af Slavoj Vysehrads udebaneopgør (61% på tværs af ude og hjemmebane). Samme tendens gør sig i det store hele gældende for holdenes kampe efter coronapausen. Efter genopstarten har kun én af Pardubices 6 kampe hjemme set mere end 3 scoringer, mens det også kun har været tilfældet i én udekamp siden pausen. 4 af Slavoj Vysehrads 11 kampe siden genopstarten er gået over linjen, heraf én kamp på udebane.
 • Ingen af de to mandskaber er i princippet tvunget frem fra start eller undervejs i kampen for den sags skyld i tilfælde af, at det skulle stå lige. Slavoj Vysehrad har på papiret intet at spille for udover æren, mens ét point for hjemmeholdets vedkommende er tilstrækkeligt til, at de sikrer sig førstepladsen og dermed den direkte oprykning til Tjekkiets bedste række. I næste spillerunde – sæsonens sidste – skal Pardubice en tur til Viktoria Zizkov, der på ingen måde er nogen let opgave. Som sådan risikerer Pardubice kun skyde sig selv i foden og sætte det hele over styr ved at satse unødigt her. Hjemmekampen mod Slavoj Vysehrad er klart den mest oplagte kamp at gøre arbejdet færdigt i.
 • Det er blot 3 dage siden, at Pardubice sidst var i aktion i en lang og fysisk hårdt spillet match, hvor man først til sidst sikrede sig sejren. Træthed kan lægge en yderligere dæmper på hjemmeholdets angrebslyst og –evne. Modsat har Slavoj Vysehrad ikke været i kamp siden sidste lørdag og burde derfor være friske til at modstå det pres, der unægtelig vil komme fra værterne.

Det skal du være opmærksom på

 • Uden noget at tabe kan Slavoj Vysehrad i princippet spille frit, offensivt og frisk til. I den anden ende af banen kan måske forekomme koncentrationssvigt grundet manglende motivation. Jeg har tidligere haft Slavoj Vysehrad mistænkt for at være gået på tidlig sommerferie, men deres præstationer og attitude gennem den seneste tid har dog ikke entydige, hvorfor jeg vælger at lade tvivlen komme gæsterne til gode. Med sommerferien, der nærmer sig, og uden noget substantielt på spil kan det heller ikke udelukkes, at gæsterne vil give reserverne spilletid.
 • Målt på scoringer imod har Slavoj Vysehrad ligaens fjerdedårligste defensiv. (Der er dog ingen væsentlig forskel på den defensive ’kvalitet’ i mellem hjemme og udebane.) Samtidig har udeholdet for nyligt vist alarmerende ringe defensive takter – hvis ikke deciderede sammenbrud. Så sent som i sidste rundes hjemmekamp mod ligaens nr. 2 fra Zbrojovka Brno blev gæsterne kørt midtover med hele 2-7. To kampe før dét tabte man 0-4 ude mod Jihalava. I tilfælde af et tidligt mål til Pardubice er risikoen for nok en endefuld bestemt tilstede. Mon ikke Pardubice – hvis de ellers kan – vil foretrække at fejre oprykningen med en sejrs- og målfest foran deres hjemmebanepublikum? Det skal dog bemærkes, at både Zbrojovka Brno og Jihlava er langt mere offensivt orienterede end Pardubice.
 • Skønt ét point er tilstrækkeligt for Pardubice, kan der ikke herske tvivl om, at hjemmeholdet vil foretrække at gøre sådan med en sejr. Hjemmebanepublikummet ønsker givetvis det samme og kan sagtens tænkes at presse såvel som bære værterne fremad.

Trupnyt

FK Pardubice: Hjemmeholdet kan sige sig fri for karantæner. På skadesfronton ser den offensive midtbanespiller, Ewerton (fast) ud til at være ude, hvilket vil være et lille plus for spillet, idet Ewerton har vist sig som en yderst målsøgende og også relativt farlig herre med 3 mål i 10 kampe og et hav af afslutninger. Derudover har Pardubice umiddelbart ingen nævneværdige fravær.

Slavoj Vysehrad: Gæsterne må efter alt at dømme undvære Filip Drobilek (CM, fast) grundet karantæne. Jeg vil vurdere dette som et væsentligt tab. Drobilek har spillet mere eller mindre samtlige kampe denne sæson og står noteret for 4 oplæg i 26 kampe. Øvrige nævneværdige fravær tæller Lukas Vesely (HF, fast), Miroslav Verner (CM, fast) og Ondrej Svejdík (CF, fast), der dog alle har været ude i længere tid. Hertil hersker der tvivl om Adnan Basic (ANG, fast; vintertilgang).

Kilder

fnliga.cz, soccerstats, onlajny.com, soccerway, transfermarkt samt holdenes respektive hjemmesider; fkpardubice.cz og slavojvysehrad.cz.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback