18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ferencvaros - Kaposvari: Ferencvaros clean sheet

Match center
14. marts 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Ungarn - NB I
Groupama Arena    Peter Solymosi
13. mar. 2020 kl. 21:51 (Opdateret 15. mar. 2020 kl. 03:03) 13/03
107
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 64%
Betvalue: 103,04%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 5-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Ferencvaros har ikke lukket mål ind i de seneste fire hjemmekampe, mens Kaposvari ikke kun har scoret i én af de seneste syv kampe. Det bør blive en hjemmesejr til nul.
Det taler for
  • Ferencvaros har ikke lukket mål ind i fire hjemmekampe på stribe, og har totalt kun lukket fem mål ind i 11 hjemmekampe
  • Kaposvari har kun scoret i en af deres seneste syv kampe
  • Ferencvaros har kurs mod mesterskabet, mens Kaposvari så godt som er rykket ned
Hold øje med
  • Kampen spilles uden tilskuere
  • Ferencvaros er uden den vigtige midtbanemand Eldar Civic
  • Ferencvaros vandt blot 3-2 ude over Kaposvari i december, og skuffede med 1-1 mod det andet bundhold senest.
Oddsmarked

Blot 1,10 er der at hente på hjemmesejr, noget både Leovegas, Betfair og Unibet tilbyder. Bethard har 9,25 på krydset, og Nordicbet har 25 på udesejren.

Jeg bevæger mig ud på dybt vand når jeg kigger mod Ungarn, hvor Ferencvaros kæmper medVideoton om mesterskabet, men Ferencvaros har et forspring på et enkelt point, og har endda to kampe i hånden.

Forspringet bliver ikke sat over styr lørdag eftermiddag, hvor oprykkerne Kaposvari kommer på besøg. Kaposvari har vist sig ikke at have niveau til den bedste ungarske række, hvilket ti point i 24 kampe vidner om, og med 17 point op til redning, og blot ni kampe igen, har bundproppen kastet håndklædet i ringen.

Siden vinterpausen har Kaposvari spillet otteligakampe, man har fået ét point, og i blot én af de seneste syv kampe, der alle er tabt, er Kaposvari kommet på tavlen.

Ferencvaros, der har den gamle bomber Sergei Rebrov ved roret, er bundsolide på hjemmebane, hvor 11 kampe har resulteret i otte sejre og tre uafgjorte. Målscoren lyder på 17-5, så det er sjældent bålfester, men til gengæld står man med clean sheets i de fire seneste kampe på eget græs.

I seneste kamp, ude mod Zalaegerszeg, der er næstsidst, måtte Ferencvaros skuffende nøjes med 1-1, og i slutfasen blev midtbanemanden Eldar Civic endda udvist, så hen sidder ude her. Den 23-årige bosnier har været fast mand på midtbanen i denne sæson.

Dette er en kamp, Ferencvaros skal vinde uden problemer, men i udekampen i december havde topholdet faktisk problemer, og vandt kun med 3-2 efter et mål et kvarter før tid. I første kamp mellem holdene, på Ferencvaros’ bane, blev det til en hjemmesejr på 1-0 efter en tidlig scoring.

Vær opmærksom på, at kampen i Ungarn, som følge af Corona-virussen, spilles uden tilskuere. Det er en ulempe, da topholdet sædvanligvis har god opbakning fra tilskuerpladserne.

Andre bookmakere er i omkring 1,55 på Ferencvaros-sejr til nul, men bet365 er i 1,61 på at de blot holder nullet.

Kilder

fradi.hu, transfermarkt.com

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback