18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Federica Urgesi - Federica Bilardo: 2

12. november 2021 kl. 10:30 - w15 - Solarino - indendørs tæppe
12. nov. 2021 kl. 00:23 (Opdateret 12. nov. 2021 kl. 13:44) 12/11
32
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kvartfinale i Italien.

Chance (1-2): 42-58%
Betvalue: 103,24%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

En kort version.

Sidste uge bød på finaleplads til Bilardo, men vanen tro tabte hun her som favorit, og har dermed kun vundet 1 finale ud af 10, 3 af dem tabt i år. Det fortæller dog at det er en spiller som tit går dybt, men mangler tydeligvis det afgørende coolness når det hele skal afgøres. Hun havde heldigvis for hende coolness i går, da hun vandt 7-5 i 3 sæt, men har nu været i to 3 sæts kampe som stor favorit.

Har altid syntes at Bilardo har kvalitet til mere, og slog i sidste uge samme modstander Urgesi tabte til. Som italiener er det grus der normaltvis er hovedretten, men hun har været med her en del gange, og har nu ramt finalen ved 3 lejligheder uden at kunne hive titlen hjem.

Unge Urgesi har imponeret i disse 2 uger. I sidste uge slog hun Awad i 1 runde, og igår var det sidste uges vinder der blev slagtekvæg i 2 sæt. Hun kunne dog stadigvæk allerede være røget ud sine første 2 kval kampe, så meget blandede indtryk der er kommet fra hende. På junior siden har hun også ramt en finale på indendørs, og kommer med en næsten frisk titel fra grus fra September måned fra Palermo. Der er dog stadigvæk nederlag til spillere langt under Bilardo's niveua, og med sine kun 16 år kunne man tænke at hun bliver mere end presset i denne kamp.

Markedet har reageret på Urgesi's flotte resultater, oddset er derfor stigende på Bilardo. Jeg syntes dog allerede nu at det er for højt, så lad det bare stige løs.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback