18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Viktoria 1889 Berlin - Hallescher FC: 1

Match center
20. august 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Tyskland - 3. Liga
19. aug. 2021 kl. 17:24 (Opdateret 20. aug. 2021 kl. 20:50) 19/08
5
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Viktoria Berlin - Hallescher

Chance (1-X-2): 45-35-20%
Betvalue: 110,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Så har jeg endelig fået oprettet mig herinde på Betxpert - og jeg venter ikke med mine brugertips, idet jeg allerede har fredagens flotteste spil klar til jer.

Tysk fodbold er så småt blevet en af mine favoritter - der er virkelig noget for pengene og kampene er typisk dramatiske og tætte, dog med undtagelse af Kiel, der ikke yder megen modstand fortiden, men det er en helt anden sag, som vi gemmer til et senere spilforslag.

Dagens spilforslag omhandler Viktoria Berlin, der har fået en suværen start på tilværelsen i 3. bundesliga. Viktoria Berlin er nemlig oprykker og dermed så de frem til en svær sæson, hvor udfordringerne var mange og målet næppe var toppen af ligaen. Men en fremragende start med 3 sejre i ligeså mange kampe har sendt dem til tops i ligaen!

2-1 sejr over Viktoria Køln, 3-0 sejr ude over Braunschweig og senest altså en 4-0 udklassering af det tidligere tyske tophold Kaiserslautern. 

Om dette er "begynderheld" eller om Viktoria virkelig mener det, og vil kæmpe med om topplaceringerne, det må tiden vise - jeg tror i hvertfald de fortsætter formen og bør slå ét Hallescher mandskab som er i svingende form og samtidig døjer med skader i truppen.

Senest tabte Hallescher 0-2 hjemme til Braunschweig - en kamp de aldrig kom i gang i og blev straffet af udeholdet. Hallescher har specielt haft et lækkende forsvar, hvor målene er blevet givet væk som julegaver, mens de også har været uheldige med allerede at have lavet 3 straffespark i 3 kampe.

Jeg tror formen, gejsten og selvtilliden bliver altafgørende i aftenens duel. Hjemmeholdet er flyvende og det bliver derfor svært at se, hvordan Hallescher skal kunne stoppe Viktoria og deres målstime, især når forsvaret er så hullet som det er grundet skader og uprøvede spillere.

Held og lykke!

P

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback