18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Utrecht - Ajax: Utrecht scorer IKKE

Match center
16. januar 2022 kl. 12:15 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Stadion Galgenwaard    Serdar Gözübüyük
24. dec. 2021 kl. 14:02 (Opdateret 16. jan. 2022 kl. 14:33) 24/12
293
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 45%
Betvalue: 129,60%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-3
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Vi er nået ind i det nye år her i 19 spillerunde og holdene begynder at møde hinanden for 2 gang i sæsonen. 
 

Jeg har fundet et godt spot her på Utrecht ikke scorer,hvor jeg synes Oddset er helt skævt. 

Oddset på begge hold ikke scorer er i 2,40. 
 

De tørre facts: 

Ajax er samlet nr. 2. På udebane har de 8 kampe, 20 point og en målscore på 18-1. Rækkens bedste udehold. Seneste 5 kampe har de 4 sejre og 1 nederlag. 5 seneste kampe er endt med 5 sejre. 
XG ude 2,18 XG imod 0,98 ude. 
 

Utrecht er samlet nr. 7. På hjemmebane har de 9 kampe, 21 point og en målscore på 23-7. Rækkens 5 bedste hjemmehold. Seneste 5 kampe har de 3 uafgjorte og 2 nederlag. Seneste 2 hjemmebanekampe er endte uafgjort. 
XG hjemme 2,16 XG imod 1,02 hjemme. 

Trupnyt:

Ajax har længe haft 2 mand ude og kudus forventes snart at begynde at melde sin ankomst i kamptruppen igen. Normale højre back forventes klar igen efter juleferien. 
 

Utrecht har ingen skader og forventes at komme i stærkeste opstilling. 
 

Spillet:

Holdene er pt i hver sin form og julepausen kommer på et bedre tidspunkt for Utrecht end for Ajax resultatmæssigt. Ajax har gennem sæsonen spillet god fodbold og fået en masse store sejre. De er dog kun nr. 2 i rækken, da de i et par kampe har været ukoncentreret og smidt dumme point. Bl.a. hjemme mod netop Utrecht. De er tvunget til sejr, så topholdet PSV ikke stikker af. 
 

Utrecht er efter en stærk start gået i stå resultatmæssigt og dumpet ned som nr. 7. Havde resultaterne på det seneste været gode for Utrecht og resultaterne mod Ajax havde jeg ikke taget dette spil. Jeg har ikke været imponeret af resultaterne og spillet for Utrecht denne og i starten af sæsonen fik de flere point end forventet. De har slået Feyenoord i runde 3 og ellers fået store klø af de andre tophold i denne sæson  

Jeg havde før sæsonen Alkmaar som udfordre til 3 pladsen og de åbnede i udekampen mod Ajax for 4 runder siden i odds 1,80 på samme spil og endte i ca 1,65. De var inde i en god periode spilmæssigts og resultatmæssigts og havde kun 2 skud på mål i den kamp og scorede 2 gange. 
Her har vi et hold i formkrise, der møder et Ajax hold der har steppet op, kun lukket 1 mål ind på udebane i sæsonen og de seneste kampe har stået solidt defensivt og ikke givet mange chancer væk. At vi får det odds på Utrecht ikke scorer er for mig alt for højt.

Ajax sejr med rent bur giver odds 3,04, men da Ajax har smidt dumme point i sæsonen, vil jeg godt gardere mig med 0-0. 

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback