18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Sheriff - Inter: Over 2,5 Mål

Match center
3. november 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Bolshaya Arena    Felix Zwayer
3. nov. 2021 kl. 09:44 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 22:49) 03/11
179
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 63-37%
Betvalue: 103,95%
Spilbar ned til odds: 1,59
Rigtig/forkert: 1-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Inter er favoritter og flere niveauer over Sheriff, og bør sætte sig på opgøret med både mål og chancer. Sheriff vil sandsynligvis stå kompakt og så længe de kan være med, men Inter kommer i stærkeste opstilling, og det bør dufte af mål.
Det taler for
  • Det første opgør i Milano sluttede med en 3-1 sejr til Inter, og hvor der var chancer til flere mål, og kravet til italienerne er at man skal hente tre point i dette opgør hvis man vil videre i turneringen, og alt andet vil være en fiasko.
  • Inter og træner Simoni Inzaghi har meldt ud at fokus er udelukkende på dette opgør, og derfor stiller man da også i noget som ligner stærkeste opstilling.
  • Forskellen på Serie A og Divizia Nationala er markant, både tempomæssigt og profilmæssigt, og det bør komme til udtryk i dette opgør, og hvor Inter bør kunne styre tingene fra start til slut, og som det var tilfældet senest, og bliver tempoet først skruet op, så kan Sheriff få problemer med at lukke ned for Inters hurtige og farlige offensiv.
  • Sheriff Tiraspol har bevist at de godt kan bide fra sig i Champions League, og især på omstillingerne, og to af de tre opgør man har spillet indtil videre er gået Over 2,5 mål.
  • Seks af hjemmeholdets tolv hjemmekampe indtil videre i sæsonen er alle gået Over 2,5 mål.
  • Fem af italienernes syv udekampe i denne sæson er alle gået Over 2,5 mål.
  • Jeg forventer at man kommer til at se et Inter mandskab være spillestyrende især i første halvleg, og hvor man vil gøre alt for at få tingene afgjort, og hvor Dzeko og Martinez i det offensive kan blive en stor mundfuld for hjemmeholdet, samtidigt med at man kan komme i problemer med italienernes angreb over kanterne.
  • Sheriff mangler Inter og Real Madrid hjemme, Shakhtar på udebane og vil man spille sig videre fra gruppespillet så er man tvunget frem på banen og jagte point, og Inter har fejlet før imod små mandskaber i Europa.
Hold øje med
  • Milaneserne har en stærk defensiv og som er kendt for at være dygtige til at lukke ned, og det kan blive tilfældet i dette opgør.
  • Frygten er at kommer Inter først foran så har de rutinen til at kører sådan et opgør hjem her på rutinen, og uden at bruge de helt store kræfter, og især da man har et vigtigt lokalopgør i weekenden imod bysbørnene fra Milan.
  • Inters seneste tre opgør er alle gået Under 2,5 mål.
  • Sheriff vil med stor sandsynlighed stå kompakt i det defensive og som det var tilfældet især imod Shaktar Donetsk hjemme og Real Madrid ude, og hvor man udelukkende spiller på omstillingerne.
  • Hjemmeholdet er ikke helt blevet udspillet indtil videre i turneringen som de fleste nok havde forventet, og at man vil løbe ind i en lussing efter den anden..
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,65 på Ove 2,5 mål i Moldova i aften, mens Danskespil er i odds 1,62 og Marathonbet er i odds 1,55.

SHERIFF TIRASPOL: De fleste havde nok forventet at et moldavisk mandskab i Champions League, og for første gang i historien vil betyde en lussing efter den anden i gruppespillet, men først startede Sheriff med at besejre ukrainske Shakhar Donetsk med 2-0 på hjemmebane, og selvom man var presset i bund i mere eller mindre hele opgøret, og herefter kom den helt store sensation 2-1 sejren på Bernabeu i Madrid over den spanske kongeklub, og et bevis på at alt kan ske i fodbold på en god dag, og ikke mindst hvor alt lykkes.

Ligegyldigt hvordan det slutter for Sheriff Tiraspol så har de været et super bekendtskab i Champions League, man tabte senest i Milano med 3-1 og her virkede italienerne til at have læst hjemmeholdets spillestil og hvordan man skulle matche dem, og det var begrænset hvad Sheriff fik skabt i det opgør ud over deres scoring.

Går man ikke videre fra gruppespillet så har man forsat store muligheder for at spille sig i Europa League da man er fem point foran ukrainske Shakhtar Donetsk som har skuffet gevaldigt i turneringen, men de kommende tre opgør i Champions League bliver utrolig svære, og især da både Real Madrid og Inter er presset til at spille sig videre fra turneringen.

Sheriff er normalt stærke på hjemmebane og hvor det er blevet til elleve sejre i træk, træner Vernydub ser ud til at stille med mere eller mindre samme mandskab som i Milano for to uger siden, og det betyder at man spiller med Addo og Thill på den centrale midtbane, og med Traore, Kolovos, og Castaneda på den offensive midtbane, og med Yakhshiboev på toppen.

Sheriff Tiraspols forventede startopstilling: 4-2-3-1: Celeadnic- Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano- Addo, Thill- Traore, Kolovos, Castaneda- Yakhshiboev.

INTER: Fokus er udelukkende på aftens opgør i Tiraspol og det meldte træner Simone Inzaghi ud på pressemødet, og man skal hente tre point i Moldova alt andet vil være en skuffelse, og Inter har alle muligheder for at spille sig videre fra gruppespillet derfor stiller man også i stærkeste opstilling til dette opgør.

Det bedste havde selvfølgelig været at man kunne rotere en del da man har et utrolig vigtigt opgør søndag hjemme i Milano mod bysbørnene fra Milan, men nederlaget hjemme til Real Madrid, og kun den ene point ude imod Shakhtar Donetsk gør at man er presset frem til at vinde dette opgør hvis man skal spille sig videre i turneringen.

Inter er flere niveauer over hjemmeholdet og det så man også i det første opgør i Milano for to uger siden, og hvor man vandt med 3-1 og hvor man havde læst på lektien, og ikke mindst hvordan det moldaviske mandskab skulle spilles og matches i opgøret.

Det bliver samme opskrift i aften, og hvor man må forvente at italienerne kommer til at være spillestyrende fra start til slut, men hvor man selvfølgelig skal holde øje med hjemmeholdets omstillingerne som de havde succes med både hjemme imod Shakhtar og i Madrid, men med især det stærke midtbanen som man har så burde man kunne overmatche hjemmeholdet, og hvor Martinez og Dzeko i det offensive skal kunne udfordre hjemmeholdets defensiv, og som bestemt er til at tale med når de først bliver presset.

Inters forventede startopstilling: 3-5-2: Handanovic- Skriniar, De Vrij, Dimarco- Darmian, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic- Dzeko, Lautaro Martinez.

Trupnyt: Det tyder på at Calhanoglu bliver sparet og med henblik på søndagens derby, og det betyder at Vidal starter inde,  og i defensiven starter Dimarco inde fra start på bekostning af unge Bastoni.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, sportmediaset.mediaset.it, fc-sheriff.com, fantacalcio.it, inter.it

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback