Annonce

Rostov - Manchester United: (AH: +1,0) 1

Match center
9. marts 2017 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Olimp 2    Felix Zwayer
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-24-26%
Betvalue: 103,50%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Rostov er veldig stærke hjemme og møder et Man Utd hold som har vanskelig for at afgøre kampene. Utd har tabt fire af seks udekampe i EL i 2016. Banen ser ikke god ud og det er næppe nogen fordel for Utd som spiller på gode baner i PL. Utd møder Chelsea kommende mandag og Mourinho vil næppe risikere mere end nødvendig, modsat vil Rostov ha svært ved at gå videre om de dummer sig i første kamp.

Rostov har spillet seks Europa Cup kamper hjemme det sidste året og kun tabt en. De tabte 1-0 mod Atl.Madrid som er et nivå over Man Utd. Det er det eneste hjemmetabet siden maj 2015.

Rostov har scoret mindst to i de resterende kampene og bl.a. slået Bayern Munchen 3-2.

De er ikke så spilldominerende og selv et Man Utd hold under Mourinho vil sandsynligvis ha bolden mest. På et dårlig underlag bliver det vanselig for Utd at spille sig igennem et defensivt Rostov hold.

Mourinho tager neppe sjansen på at give Mikhitaryan mange minutter og har latt både Rooney og Shaw være hjemme.

Utd har kun vundet en udekamp i EL med mere end et mål og det var mod et svagt Zorya hold.

Mourinho har rotert en del til cupkampene, men klubben har stor bredde og vil uansett ikke komme ud med et svagt hold. Zlatan skal sone tre kamper i England og spiller nok 2x90 min mod Rostov.

Utd er inde i en periode med mange kamper og selv om de kun har et tab siden november, så kører det ikke optimalt form dem. De slet den første timen i første kamp mod St.Etienne, slo såvidt et svagt Blackburn hold, var heldige i Liga cup finalen og sidst klarede de bare 1-1 hjemme mod Bournemouth - som også spillede 2.halveg med ti spillere.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback