18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Porto - Juventus

Infokamp
Match center
17. februar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Champions League
Estadio do Dragao    Carlos Del Cerro
15. feb. 2021 kl. 09:08 (Opdateret 17. feb. 2021 kl. 22:54) 15/02
413
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Juventus er favoritter på Estadio Do Dragao og hjemmeholdet skuffede senest i weekenden. Den Gamle Dame kommer med et nederlag fra Napoli og har et par vigtige fravær, det dufter af et tæt opgør, men hvor er værdien i Portugal?
Oddsmarked

Comeon er i odds 4.40 på en Porto sejr, mens både Nordicbet og Bwin er i odds 3.30 på uafgjort, og en Juventus sejr er i odds 2.12 hos Nordicbet.

DET TALER FOR FC PORTO:

 • Porto er normalt meget stærke hjemme på Estadio Do Dragao og hvor det kun er blevet til et nederlag i denne sæson, og hvor man blandt andet spillede 0-0 mod Manchester City i gruppespillet, og man er ubesejret i de seneste fjorten opgør man har spillet.
 • Skal portugiserne have en chance for at spille sig videre over to opgør så kræver det at man henter et godt resultat onsdag aften på hjemmebane, og helst en sejr mod et italiensk mandskab som tabte senest i Napoli, og mangler to vigtige brikker til opgøret.
 • Træner Sergio Conceicao kan til onsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og det betyder at man spiller med trioen Marega, Taremi, og Diaz i angrebet, og Uribe på kanten som har masser af kvalitet og er dygtig til at udfordre.
 • Gæsterne fra Torino har ikke været sprudlende i denne sæson under træner Andrea Pirlo, og på udebane i Serie A er man kun gået fra banen fem gange i elleve udekampe som vindere, hvilket bestemt ikke er helt normalt for et mandskab af Juves kaliber.
 • Juventus må til opgøret undvære Arthur på midtbanen som er dygtig til at holde på bolden, og har gjort det godt indtil videre i det norditalienske, yderligere er Cuadrado med stor sandsynlighed ude på den ene wingback, altså to vigtige brikker som man må undvære i onsdagens opgør, og især på midtbanen havde man store udfordringer senest i Napoli da Arthur ikke var med.
 • Det ellers så normalt stærke forsvar som italienerne har er blevet udfordret i denne sæson, og både Chielini og Bonucci har døjet med skader i denne sæson, samtidig med at de ikke længere har den samme hurtighed som tidligere, og det er især inde omkring de to at hjemmeholdet sandsynligvis skal prøve at udfordre gæsterne, og især på omstillingerne.
 • Porto har kun tabt fire opgør indtil videre i denne sæson i alle turneringer.

DET TALER FOR JUVENTUS:

 • Gæsterne er normalt med i disse knockout opgør i hver sæson i Champions League, og har mere erfaring end Porto, og over to opgør bør og skal man kunne slå portugiserne ud og spille sig i kvartfinalen i dette års turnering, og alt andet vil være en skuffelse.
 • Porto skuffede i weekendens hjemmekamp ved kun at spille 2-2 mod Boavista, og efter at have været bagud med 0-2, og har ikke vundet i de seneste fire opgør man har spillet.
 • I det indledende gruppespil vandt Juventus samtlige udekampe mod Dynamo Kiev fra Ukraine, Ferencvaros fra Ungarn, og spanske FC Barcelona, og især 3-0 sejren i Barcelona var ganske imponerende.
 • Forskellen på Serie A og Primera Liga bør tale til Den Gamle Dames fordel, og over en hel sæson er det kun i opgørene mod Benfica, Sporting Lissabon og Braga, hvor Porto bliver udfordret og hvor man spiller i et andet tempo end mod de små mandskaber i den hjemlige liga, og Juventus bør kunne give hjemmeholdet problemer hvis tempoet bliver skruet op.
 • Juventus har en Cristiano Ronaldo i angrebet som alene kan afgøre disse opgør, og han må være sulten efter at gøre det godt mod netop et portugisisk mandskab.
 • Den Gamle Dame har på det seneste besejret Milan ude i Serie A og bysbørnene fra Inter i Milano i Coppa Italia, og har i denne sæson kun tabt to udekampe, og altså et godt bevis på at man på udebane har gjort det ganske godt, og uden tilskuere på lægterne vil der komme mindre pres på italienerne onsdag aften.
 • Træner Andrea Pirlo ændre ikke det store i forhold til lørdagens udekamp i Napoli, og det betyder at angrebet igen bliver med Ronaldo og Morata, McKennie afløser Bernardeschi på den ene kant på midtbanen, mens Bonucci ryger ind i midterforsvaret i stedet for De Ligt, mens Alex Sandro afløser en skadet Cuadrado på den ene back.

Trupnyt: Hjemmeholdet kan til onsdagens opgør stille i noget som ligner stærkeste opstilling, gæsterne fra Torino må til opgøret undvære Arthur(fast) på den centrale midtbane, Cuadrado(fast-reserve) på den ene back,  samt Dybala i angrebet som forsat er skadet.

Portos forventede startopstilling: 4-4-3: Marchesin- Manafa, Mbemba, Pepe, Sarr- Corona, Oliviera, Uribe- Diaz, Marega, Taremi.

Juventus forventede startopstilling: 4-4-2: Szczesny- Danilo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro- Chiesa, Rabiot, Bentancur, McKennie- Morata, Ronaldo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportface.it, fcporto.pt, tuttosport.com, juventus.com, sportmediaset.it, abola.pt

Kommentarer

Feedback