18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Nordsjælland - SønderjyskE: (AH: 0,0) 2

Match center
21. marts 2021 kl. 17:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Michael Tykgaard
17. mar. 2021 kl. 20:43 (Opdateret 21. mar. 2021 kl. 18:53) 17/03
169
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

SønderjyskE skal besøge Right to Dream Park her i runde 22. En kamp som jeg tror bliver utrolig tæt, men hvor jeg ser SønderjyskE have gode muligheder for de 3 point,

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-27-36%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 2,03
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • FCN har nogle store profiler ude til dette opgør (se hold info).
 • Kampbilledet bliver sikkert med FCN på bolden, og Sønderjyske som står kompakt, og kan kører omstillinger. Dette billede tror jeg passer gæsterne rigtig godt, som i denne sæson, også er det hold der har den næstlaveste boldbesiddelsesprocent på 44,7 i gns.
 • Spillemæssigt synes jeg at FCN mangler noget, og i kampen mod Lyngby tillod de rigtig mange chancer, og samtidig var de offensivt ret idéforladt. Det lignede et hold der ikke helt er der hvor træner Flemming Pedersen gerne vil have dem, og jeg tror godt SønderjyskE kan slå kapital af et forsvar der er lidt skadesramt, og et offensiv som har deres største profiler ude.
 • SønderjyskE har muligheder på dødbolde, hvor de har gode header, men selv på indkast har de muligheden for at skabe chancer, og jeg kunne sagtens forestille mig, at denne kamp kunne blive afgjort på en dødbold.
 • 3 point skal der til, hvis FCN vil i top 6, og de skal jagte den mulighed, hvorimod SønderjyskE måske kan leve med et X. Jeg ser det som en fordel for SønderjyskE, at de kan klappe hesten lidt, og lade FCN spille ud og vise hvad de kan. Det kan som sagt give mulighed for omstillinger, og derudover så kan SønderjyskE komme i bagrummet på FCN, hvis de kører med en høj baglinje.
 • FC Nordsjælland har det næst højest xGA i superligaen, og i de seneste kampe mod Lyngby, AC Horsens, AGF og AaB kan man også se at FCN tillader mange chancer til modstanderne og deres xGA i de seneste 4 kampe er - 2,65 (Lyngby) - 1,78 (ACH) - 0,63 (AGF) - 2,07 (AaB)
Hold øje med
 • FCN har været bedre ift. pointhøsten i denne forårssæson end SønderjyskE. FCN har et point snit på 1,25 pr. kamp hvorimod SønderjyskE ligger nr.11 med 0,88 point pr.kamp, så ift. selvtillid så har FC Nordsjælland en fordel.
 • SønderjyskE er uden træner Glen Riddersholm til dette opgør, han må side over med karantæne efter han fik en ekstra dag lagt oveni de to han allerede havde fået. At han ikke er på sidelinjen er klart en ulempe, hvis SønderjyskE skal sadle om undervejs i kampen, kan den proces blive betydeligt mere vanskelig, hvorimod FCN kan agere og reagere fra det ene øjeblik til det andet.
 • Offensivt så synes jeg ikke det er meget SønderjyskE har at skyde med, og når Wright ikke har tur i den, og er målløs i sine sidste 6 superligakampe, så er meget overladt til AK. Kigger man på de tørre tal for SønderjyskE så har denne forårssæson, også været mindre positiv ift. xGF, og i de første 13 kampe havde de et snit på 1,6 mål pr.kamp og i de seneste 8 kampe er deres snit 1 mål pr.kamp.
Oddsmarked

Oddset på ren SønderjyskE startede i de 2,50-2,75, og har så bevæget sig lidt op til de odds 3 hos bet365. Jeg har valgt at gardere mig her, hvor vi får indsatsen retur ved et uafgjort resultat. 

Deres seneste indbyrdes opgør, har dette spil stået i 1,65 da de mødtes d.6 december. 

Holdene

FC Nordsjælland: 
Her er bagkæden udfordret hvor Kian Hansen (fast mand 15 kampe) og Djourou (fast mand 10 kampe) begge er ude, hvilket kan blive en udfordring for hjemmeholdet, da det er de to mest rutinerede, på et i forvejen meget ungt FCN hold. 
Derudover er Kamal Deen Sulemana (fast mand 20 kampe 4 mål og 2 assists) ude med en karantæne, og til sidst er Diomande også ude med en skade (fast mand 11 kampe 3 mål). 
Kofod gik ud i kampen mod Lyngby efter 56 min. med noget der lignede en skade, men jeg har ikke kunne læse mig til, hvordan hans situation ser ud. 

Jeg tror vi kommer til at se FCN spiller med samme formation som de har brugt i de seneste kampe, hvor de er gået over i en 3-4-1-2 som har givet dem 8 point i de seneste 4 kampe. 

SønderjyskE: 
Her er Hr. Riddersholm ude med karantæne, men jeg er usikker på, hvordan det står til med skader i truppen. A.K gik ud i sejren mod AC Horsens, efter han blev skudt ned af Delac, men jeg tænker dog han er med i dette opgør, også fra start. 

Jeg tror vi får nogen lunde samme start 11'er som vandt 2-0 over AC Horsens, men om det er 4-4-2, 4-3-3 eller en 3-5-2 er jeg usikker på. Glen Riddsersholm har i de seneste 5 Superliga kampe, kørt med 5 forskellige formationer. Derfor kunne jeg også godt forestille mig, at det blev en 3-5-2, den formation brugte de sidste gang de mødte FCN, hvilket gav 3 point. 

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback