18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Nordsjælland - Silkeborg: 2

Match center
21. november 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Sandi Putros
20. nov. 2021 kl. 09:34 (Opdateret 21. nov. 2021 kl. 15:55) 20/11
209
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Silkeborg skal i runde 16. på besøg hos FCN, hvor jeg tror de kan tage alle 3 point på Right To Dream Park.

Chance (1-X-2): 26-27-47%
Betvalue: 106,69%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Silkeborg spiller noget besnærende fodbold, og er inde i en rigtig fin periode hvor de har fået 3 sejre og 3 uafgjorte i deres seneste 6 kampe. Så selvtilliden er i top, og spillet hænger rigtig fint sammen.
 • FCN har en del profiler ude, især er bagkæden hårdt spændt for (se holdinfo).
 • Silkeborg er stærke offensivt, og med Nicklas Helenius, Nicolai Vallys og Sebastian Jørgensen (VHS) så ser de rigtig skarpe ud. Kigger man på deres xGF så har de superligaens 3.højeste med 22,55 hvilket er super flot.
 • FCN har nogle defensive udfordringer i min optik, hvor de måske burde have forstærket sig på flere af positionerne i bagkæden for kigger vi på deres seneste 6 kampe så har de lukket hele 17 mål ind, og vist sig værende umådeligt usikre.
 • Silkeborg har brug for de 3 point i deres bestræbelser for at fastholde deres plads i top 6, i og med at Viborg og OB kommer snigende under dem, så 3 point er rigtig vigtige i deres bestræbelser efter at nå deres målsætning.
 • FCN skal helt tilbage til d. 20 september og en 3-1 sejr i pokalen over VSK Aarhus for at finde deres seneste sejr. Det er altså ikke et hold der er propfyldt med selvtillid, og spillet hænger ikke altid helt sammen, så Silkeborg skal forsøge at udnytte det faktum at FCN ikke er en så velsmurt maskine, som dem selv for tiden.
Hold øje med
 • Silkeborg har en xGA på 18,63 og det er ikke super dårligt, men heller ikke super imponerende. Silkeborg spiller med meget boldkyndige spillere, og de vil også gerne have høj risiko i deres spil, hvilket betyder at de vil spille sig ud af pres, og det går ikke altid som det skal, hvilket FCN kan udnytte.
 • FCN har nogle hurtige folk på banens sidste 1/3 som har masser af fart, og som kan gøre ondt på Silkeborg.
 • Kampen her ligger efter en landskampspause hvilket jeg tror passer FCN rigtig fint. De har haft muligheden for at forberede sig på Silkeborg, og måske også samle truppen lidt sammen igen, og få restartet hold, hvis man kan kalde det, det.
Oddsmarked

Oddset på Silkeborg sejr har været i en faldende trend lige siden den blev slået op i 2,40 og har så bevæget sig helt ned i 2,05-2,10 hvor jeg mener grænsen er nået. 

I oddset 2,27 mener jeg stadig der er noget at hente, selvom 2,40 bestemt ville have været at foretrække. Man kan eventuelt spille DNB til odds 1,70 hos NordicBet.

Holdene:

FC Nordsjælland:
Hjemmeholdet har Frese (fast mand) og Kumado (reserve) listet som skadet, og derudover er Kian Hansen (fast mand) Sadiq (fast mand) Chukwuani (reserve) Antwi (reserve) og Amon (reserve) alle listet som tvivlsom, hvor især de første to, kommer til at være savnet i dette opgør. 
Det bliver højest sandsynligt en 3-5-2 de stiller med, og med følgende folk:

Ogura - Døhr Thychosen, Jensen-Abbew, Nagalo - Villadsen, Steen Christensen, Francis, Kofod Andersen, Svensson - Antman, Coulibaly

Oppe foran er jeg itvivl om Adinga er i spil til en startplads 

Silkeborg IF:
Gæsterne har ikke rigtig nogle skader eller karantæner, og kan derfor still i deres normale 4-3-2-1 og det bliver sikkert med the usual suspects:

Larsen - Carstensen, Salquist, Felix, Sonne - Thordarson, Brink, Gojani - Jørgensen, Vallys - Helenius

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback