18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - SønderjyskE: Under 2,5 Mål

Match center
8. april 2021 kl. 16:30 - Fodbold, Danmark - DBU Pokalen
Jens Maae
6. apr. 2021 kl. 17:09 (Opdateret 8. apr. 2021 kl. 18:20) 06/04
239
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FCM tager hjemme imod SønderjyskE, i denne første kamp af to i pokalturneringen. En kamp, hvor jeg tror SønderjyskE vil overlade meget af initiativet til Midtjylland, som ikke har været sprudlende offensivt i denne sæson.

Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 102,85%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Den første kamp af to, kan sagtens blive med håndbremsen trukket. Begge hold skal ikke satse for meget, da det kan få store konsekvenser i det næste opgør, så derfor tror jeg vi får et opgør, som er meget taktisk præget, og hvor vi får få store chancer.
 • SønderjyskEs farlige duo har mistet "gnisten" eller målformen, og Wright, som brændte ligaen af i starten, har blot scoret et mål på 10 kampe (mod Fremad Amager i pokalen) hans makker AK har lavet 4 på 11 kampe (2 på straffespark).
 • FCM's defensiv er uhyggelig, og selvom de måske spare Sviatchenko eller Scholz, så har de bare et godt fundament, hvor Cajuste og Frank er med til at gøre det super svært at scorer på dem. Kigger vi på FCM's seneste 12 kampe så har de blot lukket 6 mål ind, og jeg tror også de kommer til at hente endnu et clean sheet i dette opgør, hvilket ville være nr. 7 i denne forårssæson.
 • Ekani er med igen for hjemmeholdet efter han har været ude med karantæne, og jeg tror godt han kan blive en nøglespiller i dette opgør, han er en rigtig god oprydder på midten, og han kan være svær at komme forbi, og så er han heller ikke bleg for at sætte sig igennem i nærkampene, hvilket kan blive afgørende i en fysisk kamp, hvor FCM også ofte gerne vil spille på fysikken.
 • Jeg tror at SønderjyskE vil være "tilfredse" med et snævert nederlag, og hvis der står 1-0 i kampens slutfase, så tror jeg ikke vi får et SønderjyskE mandskab der vil gå all-in på en udligning, selvom udebanemål tæller. Samtidig tror jeg også FCM vil være trygge ved at tage til SønderjyskE med en 1-0 føring, så det kunne være et godt bud på et slutresultat.
 • Offensivt synes jeg ikke, at FCM har sprudlet i denne forårssæson, og man har godt nok lige slået Vejle 5-0, men det kom på en lidt billig baggrund. I denne forårssæson har FCM scoret 19 mål på 12 kampe, og i det etableret spil, så synes jeg ikke FCM er så farlige, men dog kyniske.
 • SønderjyskE har i denne sæson et xGF på 1 og med to angribere, der har ramt lidt en måltørke, så tror jeg gæsterne får det svært med at få skabt chancer og mål i dette opgør.
Hold øje med
 • FCM har en stor og bred trup. Offensivt kan de stille med Sisto, Evander og Dreyer som alle har fået en mindre pause i sidste opgør mod Brøndby. De tre vil kunne gøre ondt på SønderjyskE og jeg er nervøs for, om de kommer til at overlade alt for meget til FCM, for så kan de 3 sagtens gøre livet surt for gæsterne.
 • SønderjyskE har på det sidste ikke set alt for overbevisende ud rent defensivt, og de ha i de seneste 6 Superliga kampe lukket 10 mål ind. Hvis de skal have et håb i næste runde, og hvis dette spil skal gå hjem, så skal de levere en stor indsats defensivt, og jeg er usikker på, hvor de står, især efter sidste runde, hvor de tabte 3-2 til AaB, som havde chancer til mere.
 • Kaba kan være en svær størrelse, og han ligner en mand der har fået mere tro på tingene, han har da også noteret sig for 3 mål i de seneste 2 kampe, og hvis han stiller fra start, så er det en mand som SønderjyskE måske skal have et ekstra øje på. Han blev skiftet ud i slutfasen mod Brøndby, og derfor kunne han muligvis være i spil til en start plads i dette opgør.
 • SønderjyskE kommer højest sandsyneligt til at være under pres i dette opgør, men det kan også give muligheder for SønderjyskE i omstillingerne, hvor de kan blive straffe af den fart Wright har. Derfor synes jeg ikke SønderjyskE er uden offensive muligheder, og jeg kan godt være nervøs for, hvordan FCM vil håndtere Wright, som har drillet FCM før.
Oddsmarked

Oddset på under de 2,5 startede i 1,70ish de fleste steder, og står nu i 1,87 hos betfair og comeon! som jeg synes er spilbart. 

Man kunne eventuelt kombinere under spillet med en hjemmesejr, og få odds 3,40 hos bet365.

Holdene:
Der kan blive roteret i start formationerne, og måske FCM vil rotere lidt eftersom de har et vigtigt mesterskabsspil de også skal forholde sig til.

FC Midtjylland:

Jeg tror vi kommer til at se en 4-2-3-1 formation fra hjemmeholdet, hvor bagkæden, forhåbentligt er den samme som mod Brøndby, hvor Joel Andersson er klar på højre backen.
Måske man vælger at bruge Jesper Hansen i kassen, og i forsvaret kunne Dennis Høegh være i spil, hvis de skal spare en Sviatchenko eller Scholz.
På midten kunne jeg godt se de 3 bagved angriberen være Sisto - Evander - Dreyer og i front kunne Junior måske godt få en sjældent starter.

SønderjyskE:

Her tror jeg vi kan få enten en 4-3-3 eller 3-5-2 formation at se. 
SønderjyskE havde stor succes med sidstnævnte i deres seneste indbyrdes opgør, men har på det seneste spillet meget 4-3-3. 
En 3-5-2 formation vil også medføre et mere defensivt udtryk, hvilket jeg tror SønderjyskE vil foretrække i dette opgør.
På plus siden for SønderjyskE er Ekani med igen, efter han havde karantæne mod AaB, og han kan blive en uhyr vigtig spiller for gæsterne. 

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback