Annonce

FC Midtjylland - Randers: Over 2,5 mål

Match center
1. juni 2017 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Mads-Kristoffer Kristoffersen
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

I 36 kampe i Superligaen i denne sæson er der i snit scoret 3,33 mål i FC Midtjyllands kampe. FC Midtjyllands seneste 10 kampe i træk er alle gået over 2,5 mål.


I Randers ser vi lidt det modsatte billede med 2,13 mål pr. kamp i snit i deres 32 superliga-kampe. (Tabel-kampe inden play-off-kampene). Kun 3 af Randers seneste 10 kampe er gået over 2,5 mål.
Ud fra statistikken alene har Randers altså en svag tendens henimod at være et ”under-hold”, mens FC Midtjylland har en ret kraftig tendens imod at være et ”over-hold”. I de 4 indbyrdes opgør de to hold har haft siden 2016 er 2 gået over 2,5 mål.


I sig selv synes jeg derfor statistikken taler for at sandsynligheden for over 2,5 bestemt er til stede, og uden anden information ville jeg nok mene at der var over 50% chance for 3 eller flere mål i denne kamp.


Der er dog lidt der taler i den anden retning. For det første er der tale om en knald eller fald kamp, hvor holdene måske vil være en anelse mere forsigtige det sidste kvarters tid, hvis stillingen er uafgjort. Derudover mangler Randers den vigtige kreative spiller Kasper Fisker, hvilket måske kan stække Randers’ offensiv en smule, og få Randers til at stå dybere.


Stadig mener jeg godt man kan finde nok sandsynlighed for over 2,5 til at retfærdiggøre et spil til odds 2,20. FC Midtjylland er et stærkt hjemmehold, og jeg tror de vil gå frem og presse Randers fra starten af kampen trods kampens store betydning. Selvom Randers står fornuftigt defensivt tror jeg FC Midtjylland har evnerne til at skabe farlige situationer med den fysisk stærk boks-spiller Paul Oneachu på toppen. Samtidigt skal Randers nok være i stand til at skabe noget ravage i kontrafasen mod FC Midtjyllands lidt shaky defensiv.


Bet365 er ikke blot markedsledende på det danske marked for dette spil, men ligger lige nu også højest blandt den portefølje af bookmakere der vises på odds-sammenligningssiden Betbrain. Jeg mener de har sat oddset en smule for højt, og at der er lidt værdi at hente på spillet her.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback