18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - FC København: (AH: +0,5) 2

Match center
22. april 2021 kl. 20:15 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Jørgen Burchardt
22. apr. 2021 kl. 15:20 (Opdateret 22. apr. 2021 kl. 22:06) 22/04
195
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FCM tager hjemme imod FCK i denne runde 26. En kamp, som jeg tror bliver utrolig tæt, men hvor jeg har en lille fordel til FCK. FCM har deres anføre og styrmand i bagkæden ude, og deres formkurve peger nedad i min bog.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 38-0-62%
Betvalue: 107,88%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 4-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • FCK er i fremgang, og har hårdt brug for en sejr, hvis de vil op og bide skeer med FCM og BIF, derfor må motivationen være kæmpe stor hos københavnerne, som jeg tror vil være yderst opsatte til dette opgør.
 • FCM har to nøglespillere ude i Sviatchenko og Kaba, den førstnævnte er en betonblok i midterforsvaret, og anførens fravær gør det unægteligt nemmere for FCK, også i luftrummet! Og Kaba, har det med at spille fremragende kampe mod FCK, og ham må FCM også se bort fra, hvilket måske kan gøre det defensive arbejde lidt nemmere for Københavnerne.
 • Offensivt har jeg ikke været så imponeret over FCM på det seneste. Imod Randers, som sparede en del spillere, var man ikke rigtig nærgående, og selvom man fik skabt chancer til at vinde, så havde jeg forventet mere, og kampen før den, var 1-3 nederlaget til SønderjyskE i pokalen, og generelt har de ikke skabt super meget i det åbne spil.
 • FCK har offensivt gang i noget spændende, og med Wilczek, Fischer, Wind og Falk, tror jeg helt sikkert de skal komme til chancer, disse folk har også budt ind med mål i denne forårssæson, og ser skarpe ud, imodsætning til FCM's offensiv, i min optik.
 • I det seneste indbyrdes opgør d. 14/03, var FCK i min optik bedst, og hvis der skulle have været en vinder var det FCK, som også ift. xG var bedst. (0,82-0,55)
 • Et X vil ikke være en katastrofe for FCM, og ej heller for FCK, så når vi kommer til slutfasen tror jeg ikke vi kommer til at se nogle af holdene jagt helt vildt!
Hold øje med
 • FCK mangler selv deres bedste defensive spiller, i min optik. Boilesen er rigtig god med bolden, og har et godt blik for spillet, og er en god mand i bagkæden, og hans fravær kan gøre ondt på Københavnerne
 • FCM har et rigtig fint overtag på FCK, og kigger man på de to holds seneste indbyrdes opgør, så har FCK tabt 3 og spillet 2 uafgjorte i de seneste 5 kampe.
 • Der er tilskuere på lægterne, og det kan måske give FCM et boost. De har før haft uindtageligt fort, hvor de bare har været suveræne på hjemmebane, og hvis de kan få gang i lægterne kan det give FCM den motivation og tro på tingene, som de skal bruge for at slå FCK.
 • FCK har lukket rigtig mange mål ind i denne sæson, og jeg kan være nervøs for, og i de seneste 4 kampe har de også lukket 6 mål. Hvis de skal slå FCM kræver det en super koncentreret indsats i bagkæden, for FCM har mange gode folk offensivt, også på bænken, som kan bidrage hvis de får brug for det.
 • På dødbolde har FCM været stærke i denne sæson, og her skal FCK være yderst fokuseret, måske de får det nemmere i dag, når Kaba og Sviatchenko er ude, men ikke desto mindre bliver alle indkast, og andre dødbolde smidt i feltet, og her er Grytebust ikke voldsom stærk, i min optik.
Oddsmarked

Oddset på FCK sejr har 3,25ish de fleste steder, og står i samme niveau i dag, og hvis man går på det rene 2-tal kan man få odds 3,39 hos cashpoint, som jeg synes er interessant. 

Man kunne eventuelt også kigge i mål, og over de 2,5 som står i 1,83 hos NordicBet, begge hold har mangler i den defensive afdeling, og det kunne måske give muligheder til angriberne i dette opgør.

Holdene:

FC Midtjylland:
Her er Sviatchenko (fast mand 22 kampe 3 mål) og Kaba (fast mand 21 kampe 9 mål) ude med karantæner. 
Derudover er Mikkel Andersen (reserve) og Ailton (reserve 5 kampe) ude med skader. Det giver følgende start 11'er:

(4-2-3-1): Lössl - Andersson, Høegh, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka - Dreyer, Evander, Mabil - Brumado

FC København
Her er Boilesen (fast mand 21 kampe 1 mål) ude med en karantæne og derudover er Bjelland (reserve 3 kampe) og Oviedo (reserve 7 kampe) ude med skader. 
Der giver følgende start 11'er

 (4-2-3-1): Grytebust - Ankersen, Nelsson, Zanka, Kristiansen - Lerager, Zeca - Falk, Wind, Fischer - Wilczek

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback