18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Brøndby IF: over 10.0 hjørnespark asian

Match center
5. april 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Mads-Kristoffer Kristoffersen
4. apr. 2021 kl. 11:40 (Opdateret 5. apr. 2021 kl. 19:55) 04/04
265
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

FCM tager hjemme imod Brøndby i en kamp, en kamp, hvor jeg tror FCM vil op og jagte et resultat, hvor Brøndby så kan kører omstillinger. Dette kampbillede tror jeg giver hjørnespark!

Chance: 52%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • FCM og BIF har i deres seneste 4 indbyrdes opgør haft 10-11-13-13 hjørnespark. Jeg ved godt at hver kamp har sit eget liv, men vi har i dette opgør to hold der gerne vil fremad og det giver ofte hjørnespark.
 • Til dette opgør har FCM mere brug for de 3 point end Brøndby, og derfor tror jeg også vi får et kampbillede hvor FCM vil være meget på bolden, og forsøge at dominere, hvilket kan give hjørnespark, men også muligheder til Brøndby som kan komme afsted på omstillinger, hvor de kan være farlige og måske også få hjørnespark, så jeg tror det bliver et spændende match up, som kan give hjørnespark.
 • Kigger vi på FCM så er det et hold der snitter ganske fornuftigt ift. hjørnespark. FCM får 5.5 i snit, og tillader 4.3, hvilket giver et samlet snit på 9.8 (Det 3.højeste i Superligaen). Hjørnespark er også en rigtig god måde for FCM at komme til muligheder, da man har et farligt makkerpar i Scholz og Sviatchenko.
 • FCM har offensivt nogle rigtig gode folk, som kan true både på indlæg, men også i dybden, i sidste kamp var det Mabil, Isaksen og Kaba, der udgjorde de 3 forreste, og det giver mange strenge at spille på, samt muligheder for at få hjørnespark.
Hold øje med
 • Brøndby er ikke det store hjørnesparks-hold, og søger ikke indlæggene i samme grad som FCM, og det kan godt gøre mig nervøs for om vi kommer over de 10 hjørnespark.
 • Vi er lige efter en landskampspause, hvor begge hold har haft en del afsted , og det kan give en lunken start, hvor begge hold er lidt afventende, og ikke går offensivt ind til dette opgør, hvilket vil gøre at der ikke kommer så mange chancer for hjørnespark.
 • Jeg synes at FCM kommer med meget offensivt fra deres backs, og med et 3.valg på højre backen, så kan jeg være usikker på, hvor meget der vil komme fra den side.
 • Rammer vi slutfasen og der står 0-0 så tror jeg ikke vi får en særlig spændende slutfase med mange hjørnespark. Da begge hold måske har større frygt for at tabe end lyst til at vinde.
Oddsmarked

Oddset på over 10.0 asian, betyder at ved 10 hjønespark ryger indsatsen retur. 
Jeg tror det bliver et meget lige opgør, og et X er bestemt ikke utænkeligt, til odds 3,50 hos NordicBet. Derudover så er jeg nervøs for om det bliver et meget taktisk opgør, hvilket nok vil gøre det til en kamp med få mål.
Under 2,5 kan spilles til odds 1,78 hos mr.green. 

Holdene:

FC Midtjylland:
Her er Joel Andersson (fast/reserve 3 kampe) og Dion Cools (fast mand 16 kampe 1 mål) og det kan komme til at blive en hemsko for Midtjylland at de må ud i et 3 valg på den back, hvor de har prøvet med Ailton og Sery Larsen, begge med blandet succes i min optik. 
Derudover er Høegh (reserve 1 kamp) også ude, og Evander (fast mand) sidder også over i dette opgør med en karantæne. 

Det gør at vi kommer til at se en 4-2-3-1 formation, hvor jeg tror vi igen får Sisto at se, men derudvoer tror jeg ikke der venter også nogle overraskelser ift. hvordan FCM starter.

Brøndby:
Her er Lasse Vigen (fast mand 19 kampe 2 mål) ude med karantæne. Derudover er der ikke nogle nye skader eller karantæner at berette om, som har indflydelse på start 11'eren, Corlu og Riveros er stadig ude, men sidstnævnt er i træning igen, hvilket må være positivt for gæsterne.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback