18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Midtjylland - Broendby IF: Brøndby scorer ikke

Match center
18. juni 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
MCH Arena    Sandi Putros
15. jun. 2020 kl. 18:53 (Opdateret 18. jun. 2020 kl. 22:19) 15/06
185
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 46%
Betvalue: 104,88%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
FC Midtjylland er det defensivt stærkeste hold i Superligaen, og mod et Brøndby-hold uden snert og kvalitet offensivt, er sæsonens 16. clean sheet inden for rækkevidde.
Det taler for
  • FC Midtjylland har 15 gange i sæsonen holdt målet rent
  • Med Sviatchenko og Scholz i defensiven ser FCM uhyggeligt solide ud, og der gives ingen tilfældige bolde væk fra de to.
  • Brøndby så ekstremt tandløse ud mod AGF senest, og generelt mangler offensiven hos de blå-gule den pondus, spillere som Wilczek og Kaiser gav.
  • FCM har en bred trup, og kan roligt skifte lidt ud i et tæt program, mens Brøndby har færre strenge at spille på.
Hold øje med
  • FCM har kun to gange i de seneste ti indbyrdes kampe holdt nullet mod Brøndby.
  • Brøndby har scoret i 24 af deres hidtidige 27 kampe i denne sæson. Man scorede dog ikke, da man senest gæstede Herning.
  • Jesper Hansens skade kan betyde, at han også sidder ude her. Et skift på målmandsposten giver altid lidt usikkerhed.
Oddsmarked

Nordicbet stikker ud med 2,28 på clean sheet til FC Midtjylland. Flere, heriblandt bet365, ligger i niveauet omkring 2,20.

Rundt om kampen
Ni kampe igen og en føring på 11 point. Det er status for FC Midtjylland, der ikke ligefrem ligner et hold, der løber ind i gummiben. Dertil er der ganske enkelt for meget kvalitet i holdet, og ikke mindst defensiven er for stærk.

Der er dog et mén. Keeper Jesper Hansen, i min optik ligaens bedste på sin plads, blev skadet i FC Midtjyllands 2-0-sejr i Aalborg, og endnu er det ikke meldt ud, hvor slemt det står til. Er han ude, svækker det Ulvene, selvom Mikkel Hansen er en ganske solid erstatning.

En del af Jesper Hansens succes, 15 clean sheets i sæsonen, skal selvfølgelig også tilskrives forsvaret, hvor Erik Sviatchenko og Alexander Scholz har været i en klasse for sig. De to er så stærke, at man på backs har råd til at have spillere, der også har offensive kvaliteter og intentioner.

Nu gælder det så Brøndby, der ved spillede den ringeste Superliga-kamp i denne sæson, da de fik 0-0 mod AGF. Brøndby skabte INTET i den kamp, deres XG var på 0,2, og spillet flød slet, slet ikke. Det var en ynk at se på.

Brøndby havde ellers dygtige Simon Hedlund tilbage, men ham og Jesper Lindstrøm var alt for nemme for AGF at lukke ned. Fra wingbacks kom intet fra Bruun og Gammelby.

Fakta er dog, at Brøndby fremstår i en sløj forfatning offensivt, hvilket egentlig er naturligt, med Wilczek, Muhktar og Kaisers farvel i vinter. Kvaliteten er simpelthen ikke meget bedre end det, vi ser i øjeblikket.

Trupnyt
Hos FCM er det store spørgsmålstegn Jesper Hansen på målmandsposten. Spiller han ikke, får Mikkel Andersen sin blot anden kamp på mere end et år.

Ulvene har Evander tilbage fra karantæne.

Brøndby har stadig Jung i karantæne.

Kilder

bold.dk, fcm.dk, brondby.com, superstats.dk, danskfodbold.com

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback